Mohammad Aref 120583 ارسال شده در 25 آذر، 2010 جا داره از زحمات دو دوست عزیز تو تالار گفتگوی آزاد که تحول خوب و بزرگی رو تو این تالار ایجاد کردن، نهایت تشکر رو بکنیم و امیدواریم بتونیم این پایه ریزی که این دوستان کردن و اهدافی که برای این تالار در نظر گرفتن رو به سرانجام برسونیم. از هر دوشون خیلی ممنونم و امیدوارم همیشه موفق باشن :w139: 22
CodePlus 15426 ارسال شده در 25 آذر، 2010 تشکر میکنم از زحمات دوستان ... به امید توفیقات روزافزون ... 10
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 آذر، 2010 منم به نوبه خودم از هوتن و لیلی عزیز تشکر میکنم و میدونم تو مدت کوتاه مدیریتشون خیلی زحمتها کشیدن امیدوارم همیشه تنشون سالم و آیندشون روشن و پر بار باشه و آرزوم اینه مدیران بعدی این تالار هم مث این دو عزیز دلسوز باشن به امید موفقیت لیلی و هوتن:4uboxsmiley: 12
pari daryayi 22938 ارسال شده در 25 آذر، 2010 زندگی صحنه یکتای هنر مندی ماست... هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد..... نغمه هوتن و لیلای من در ذهن من تا ابد ماندگار است 10
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 25 آذر، 2010 این عکس کوچک شده است برای مشاهده ی سایز اصلی کلیک کنید دوستان عزیز و پرتلاش ... تشکر از زحمات خوب شما موفق باشین ... :icon_gol: 9
hodaa 5489 ارسال شده در 25 آذر، 2010 منم از زحماتي كه اين دو دوست عزيز در مدت مديريتشون براي انجمن كشيدند تشكر ميكنم.:icon_gol: اميدوارم از فعاليتشون تو تالار گفتگو آزاد كم نشه و بازم شاهد فعاليتشون تو انجمن باشيم 9
.FatiMa 36560 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خسته نباشید می گم به هر دوشون دستشون درد نکنه امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشن هوتن لیلیان 8
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 25 آذر، 2010 من از هوتن عزیز تشکر میکنم. و همینطور از لیلیان که دختر مهربون انجمن بوده و هست. 5
تینا 15116 ارسال شده در 25 آذر، 2010 منم از زحمات این دو دوست خوبم تشکر و قدردانی میکنم امیدوارم همیشه موفق باشند 4
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 25 آذر، 2010 به شخصه از زحمات اين دو مدير خوش فكر و پايدار انجمن سپاسگذارم . بابت وقايع پيش اومده نمي دونم چي بايد گفت ، اما فقط مي تونم بگم قطعا لياقت ما پايين تر از حضور چنين نوانديشاني بوده . به اميد بهروزي و نيك ورزي براي اين دو عزيز و نيل به قدرت تفكر انساني براي برخي از اعضا 7
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری