FrnzT 18194 ارسال شده در 25 آذر، 2010 هوتن و لیلیان عزیز از بدو ورود با یک برنامه ریزی دقیق و منحصر به فرد یک تحول بسیار ارزشمند در تالار آزاد ایجاد کردند که قطعا هدفی جز بالا بردن سطح کیفی این تالار و در نهایت انجمن نبوده. مطمئن هستم با یک سری بچه بازی هایی که بوجود آمد باعث شد از نعمت حضور این عزیزان بی نصیب بشیم. شاید رفتن این گروه مدیریتی با کفایت و تبعاتی که در آینده از فقدان این عزیزان شاهد خواهیم بود نشان بده که کنار آمدن با مشی مدیران جدید الورود مستلزم کوتاه آمدن و گذشت از یک سری خواسته های نامعقول و یا کم اهمیت باید باشه. با این حال ضمن تشکر از زحمات پربار و چشمگیری که در مدت کوتاه حضورشون داشتند، تاسف خودم رو برای این اتفاق ابراز میکنم. پاینده و مانا باشید. 7
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 25 آذر، 2010 خسته نباشن... اميدوارم مثل گذشته باز هم در كنار انجمن باشن 8
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 25 آذر، 2010 سلام و خسته نباشید به آقا هوتن عزیز و خانم لیلیان........ ان شاءالله که هر دو موفق و سربلند و عاقبت به خیر باشند و هر جایی که هستند سربلند باشند........ این تقدیم به داداشی هوتن عزیز........ و این هم تقدیم به آبجی لیلیان گل........ 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 آذر، 2010 یه مدت نبودم چه خبر شده... متاسف شدم از بازنشستگی این دو نفر..امیدوارم باز هم در کنار ما بمونن.... خسته نباشید:icon_gol: 3
ayhan 2309 ارسال شده در 26 آذر، 2010 منم از زحمات این دو غزیز تشکر میکنم...امید وارم بازم در کنار ما باشن.... :icon_gol::icon_gol: 2
baybak 4434 ارسال شده در 26 آذر، 2010 هوتن و لیلیان ..هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به سلامتیشون یه دست مرتب.................... اقا خانم ممنون زحمت کشیدین حالا کجا می خان برن؟ 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری