Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ای داد باز هم که مساوی شده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ ای دادباز هم که مساوی شده :icon_pf (34): الانه که ببازیم 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ حيف شد. عقب افتاديم. بابا اينا همه خارجى هستند 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ :hapydancsmil: ولی خدایی اصلا در حد خودش نبود تراکتور 3 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ جايگيري دفاع ها عالي بود البته فقط جايگيريشون عالي بود!به هر حال اخرش رو خوب جمع كردن وگرنه بايد همون قطر قاطي بدوي ها دنبال خيمه ميگشتن 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ الان نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت! بازیی که به راحتی میتونستیم ببریم رو در آخرین لحظات از شکست فرار کردیم 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تراکتور بازی داشت امروز؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تراکتور بازی داشت امروز؟:icon_pf (34): صبح بخير :D 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امروزم هم باختيم به همه هواداران گرامي تسليت عرض ميكنم اميدوارم باخت به سپاهان اونهم با اين نتيجه رو زياد بزرگ نكنيد ما هنوز شانس داريم قهرمان شويم البته اگر استقلال و سپاهان از ادامه ليگ انصراف بدن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ امروزم هم باختيم به همه هواداران گرامي تسليت عرض ميكنم اميدوارم باخت به سپاهان اونهم با اين نتيجه رو زياد بزرگ نكنيد ما هنوز شانس داريم قهرمان شويم البته اگر استقلال و سپاهان از ادامه ليگ انصراف بدن حتما اول اولموشدوبا 100در100:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ حتما اول ميشد يعني افسوس!؟ گور اول اولماميشدي!؟ يوخ با اول اولامماز!؟ كدوم يكي از اينا بود منظورت ارتاش گارداش؟! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ حتما اول ميشد يعني افسوس!؟ گور اول اولماميشدي!؟ يوخ با اول اولامماز!؟ كدوم يكي از اينا بود منظورت ارتاش گارداش؟! گور اول اولمامیشدی قارداش؟؟؟؟؟؟؟؟؟من؟ 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ياخجي هَلَ من باخماديم اويونا!شايد چون باخماديم اودوزوپ! خوب گارداش همه جنس ها رو در بر ميگيره ديگه! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ ياخجي هَلَ من باخماديم اويونا!شايد چون باخماديم اودوزوپ!خوب گارداش همه جنس ها رو در بر ميگيره ديگه! هن بابا سیز باخسیزدیز حتما اودااردی من باجیم نه قارداش 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ به مدیر عامل شرکتمون تا گفتم تراکتور 3-0 عقب عرق سرد نشست رو پیشونیش برید سر تمرین بگید این چه وضع یی ... 2 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۱ كيز گارداش ميشي اونوقت گارداش چيه ديگه همش تقصير اين پايينيه! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده