laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۱ گناه نه . . چاره اي نبود ؛ طعم سيب مي داد لبهايت طاق زدم بهشت را ، با آغوشت ... 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۱ دُز ِ بوسه هایت آنقدر بالاست که تصورش هم مرا مست میکند! قول میدم بد مستی نکنم ؛ بگذار زیاد از پیکِ لبانت بنوشم به سلامتی هردومان ! 15 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ حرف میزنی اما تلخ... محبت میکنی ولی سرد... چه اجباری است دوست داشتن من!!! :icon_pf (34): 12 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ خواستند از عشق آغوش وبوسه را حذف کنند عشق از آغوش و بوسه حذف شد ... 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ בلـَمـ بـوســہ مـیـخـפּ اهَـב . . بوســـہ اے بـا طَعـمـ مَــرگ . . بـوســـہ اے بــا طَـعـمـ یــک פֿــواب ِ هَـمــیشِـگـــے . . 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ کمی عاشقانه برایت آورده ام… دستانت را جلو بیار: یک بغل بوسه، کمی هم عطر دلتنگی… 8 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ خیالی بیش نیست بوسه های شب وصل وقتی... در کوچه تنهایی قدم زدن مثل روز روشن است 7 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ בلـَمـ بـوســہ مـیـخـפּ اهَـב . . بوســـہ اے بـا طَعـمـ مَــرگ . . بـوســـہ اے بــا طَـعـمـ یــک פֿــواب ِ هَـمــیشِـگـــے . . عمریست شبانه روز لب هایت را.... لب باز نکن هنوز لب هایت را..... نه ، سیر نمی شوم به چندین بوسه بر روی لبم بدوز لب هایت را.... 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ بر ما که حرام شد بوسه ی عشق... تلخی این حس به شیرینی نگاهت دَر... 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ عمریست شبانه روز لب هایت را....لب باز نکن هنوز لب هایت را..... نه ، سیر نمی شوم به چندین بوسه بر روی لبم بدوز لب هایت را.... مَــرا غرقــ کُــטּ בَر آغوشَــت . . . میـפֿــפּ آهمــ بِمیـرمـ زیر آפּار ِ بـפּωــﮧ هـآیتــ . . . 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ בפسـتتـ בارَҐ را هزار بار בیگر تکرار کـלּ . . . اینجا نَه بینیِـ کــَـسیـ בِراز میـ شَـפב . . .! نَه گـُـرگی بِه گــَـله اتـ میزنـב ! . . . 7 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ بــوבَלּــت رآ בوωــت בآََرґ . . وقتـــے پَـלּـجــﮧ בَر ڪمَـرمـ حلقـﮧ مــے ڪُـלּــے . . و بــﮧ آغوشَتــ ωـِـفتــ مَـرآ مــے فِشـارے . . و وآבارَمــ مــےڪُـלּـے . . ڪـِﮧ بــﮧ هیچـڪَـωــ فـِڪـر לּـڪُنمــ . . جُــز تـُـو . . .! 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۱ بوســـه اسم است ، چون عمومی است ... فعل است ، چون هم لازم است هم متعدی ... حرف تعجب است ، چون اگر ناگهانی باشد طرف مقابل را مات و مهبوت میکند ... ضمیر است ، چون از قید انسان خارج نیست ... حرف ربط است ، چون ۲ نفر را به هم متصل میکن ... 10 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ منم اناری در هنگامه ی ِ پوسیدن ! تا دورم نینداخته اند صورتم را به دو دست بگیر و لبهایم را بمک ! 7 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۱ در این زمان ها باید طعم بوسه ها را در چشمانش مزمزه کنی.....!!! این روزها.....چشمان مزه ی واقعی بوسه را مشخص می کنند..... 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ عشــــ♥ــــق یــ ـعنـﮯ : وقــتـﮯ ازت پـ ــرسیــבטּ چــﮧ نســبتـﮯ بـ ــا آقــآ בارﮮ ؟ ، سـ ـرت رو بـالـآ بــگیرﮮ و شجــاعانـﮧ بگـﮯ : عـــــــشـــــــقـــــمــ ــــﮧ .... مـ ــیفـهـمـﮯ ؟!!! 9 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۱ از تو چیزی جز سکوت در نگاه آسمان برایم نمانده است همان آسمانی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ه ستاره هایش را تک به تک برای روزهای با تو بودن سوا کرده بودم، پس از تو حتی اشکهایش را هم از من دریغ میکند گویی که دیگر مرا بی تو نمی شناسد! نمیدانم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! تقدیر یا تو .. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! بوسه بر لبهای کدامین غریبه زدی که آسمان اینجنین با خودش هم قهر کرده است…!!! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ مــלּ عاشق آטּ بوســہ هاےِ هــפل هولڪـےِ ام کــہ دیرمآטּ شـــده امــآ از פֿیرش نـمـےِ گذریــҐ! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۱ دوچشمانت خورشيد سياه است زبان ات آرزومندِ گناه است چگونه چشم پوشم از تو وقتى تمام ذره هاى من نگاهت خوشا كه يك شب مرا بگيرى از من به بوسه اى از ان لب واى از ان لب واى از اون لب اگر شبى هم به عمره من خوش افتاد خوشا خوشا همون شب اه از ان شب به چشمِ من بخوانند ترانه هاى خواهش به دست توبداند طريق نوازش به بوسه سر دهد تن ترانه شکوفتن به بوسه سر دهد تن ترانه شکوفتن از لب تو از لب من 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۱ بوسه هایت انار را می ترکاند ... نفس هایت سیب را می رساند ... آغوشت ابر را می باراند ... پاییزی ترینی تو . 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده