.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو جاده ام دارم میرم کارخونه:icon_razz: لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ شارژ نداری! دلت بسوزه من خط ثابت دارم من برم لالا شبت بخیر عزیزم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ پشت قلبم شهریست که یک دوست در ان جا دارد.هر کجا هست به هر فکر.به هر حال و به هر کار عزیز است.خدایا تو نگهدارش باش لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۲ بلوبابا همش میگه هورا هورا ( ساعت 00:53 - 4شنبه 5 مرداد 92) موبایل دوستم درست شد، بهش پیام دادم هورا. عوض دستت درد نکنه گفتنشه. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ دست از پا خطا کنی تعویض میشوی همین حوالی کسی شبیه توست.این است پیام عشق های امروزی لینک به دیدگاه
mina.f 178 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۲ چه خراب کاری داری میکنی که خبری ازت نیست شیطون .برنده شدم لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ آری... هردوی ما خیانت میکردیم...من شب ها با گریه میخوابیدم و او با دیگری....!!! لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ این اس فقط برای خطوط ایرانسله این برا من اومد انقد باحاله یک اس خالی به 81112 ارسال نمایید و لقب هر شهری رو جلوی نامش نوشته شده و ببین برای شهر شما چی نوشته از خنده ادم روده بر میشه امتحان کنید :hapydancsmil: مبلغ 5000 ریال از حساب شما به بهزیستی هدیه شد. خدا کنه حساب بهزیستی باشه حالا.:persiana__hahaha: اصلاً خوبه سیم کارت نسوخت! --- بی شک به لبخند تو آباد می شود تمام دقایق متروک ام... لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ "راستی هندسه مناظرو با فلانی(اسم استاد) بردارم خوبه" (سوالای قبل از انتخاب واحد) لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ سرم سنگینی میکند برتنم... کو شانه هایت (وقتی اینو برا آبجیم خوندم گفت اگر برا من میفرستادن اینو،میگفتم خب سرت بزرگه) لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ بخدا خیلی دوست دارم (خو منم همینطور) لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ باشه چشم فدا بشم..بوس...فعلا عزیزم لینک به دیدگاه
D A R K 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ زنگ بزن بیمارستان بگو وصل کنه دفتر مشک...بدشم که صب بت گفتم. لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ سلام شهلا جونم کجایی تو گلم؟ از طرف یکی از آجی کوشولوهای نتی! لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ یادش بخیر، قبلنا بامعرفت تر بودی، حداقل یه تک میزدی! ( یه شکلک دلگیر هم گذاشته آخرش ) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده