شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شاهین امروز با این جواب ندادن هات داری شورش رو در میاری خستم کردی دیگه اهههههههههههه مردشورت روببرن این رفتارت یادت باشه 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس برای چی زنگ زدین؟ زنگم میزنم اشغالین، چیزی میخواین؟ لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیا پایین دیگه 1 ساعت منو تو ماشین کاشتی بیام بالا میزنم لهت می کنما! دختر به این خشنی ندیده بودم! 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نمیشناسیش . دوستای سابق خودم منظورم بود . گفتم تجربه جالب و متفاوتیه 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آدم ها فـرامـوش نمیکــــنند فقط دیـگر ساکت میشـوند هـمین ... 9 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ برای تا ابد ماندن باید رفت ... گاهی از قلب کسی ... گاهی به قلب کسی ... :sigh: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ دادا بیداری یا خواب؟ 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ اگه تو نمیری منم نمیرم گفته باشم:(((((((((((( 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ زیر گاز رو خاموش کن!! (این تاپیک دقیقا به چه دردی میخوره؟ ) 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ زیر گاز رو خاموش کن!! (این تاپیک دقیقا به چه دردی میخوره؟ ) باشه! (همه ی تاپیکایی ک زده میشه ب یه دردی میخورن؟) لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برو صبونه بزن به معده ات ببينم به كجا مي رسي... 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ مگسي را كشتم/ نه به اين جرم كه حيوان پليدي است،بد است/ و نه چون نسبت سودش به ضرر يك به صد است/طفل معصوم به دور سر من مي چرخيد/ به خيالش قندم،/اي دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبي بود... من به اين جرم كه از ياد تو بيرونم كرد، ان مگس را كشتم 4 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ برایم در ردیف کسانی هستی که به قول نیما یادت "روشنم" میدارد! 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده