MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ مشترک گرامی،از 29 آذر تا 5 دی با شارژ 10000 ریال مبلغ 4000 ریال هدیه داخل شبکه ایرانسل دریافت کنید. باتشکر ایرانسل 3 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ شکر، خرما (یعنی بخرم بعد برم خونه) 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ خوب گوش کردن را یاد بگیریم،گاه فرصتها بسیار اهسته در میزنند 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ مشترک گرامی هدیه پرداخت غیر حضوری شما 120 پیامک رایگان. همراه اول (خوش به حالم شد. شمارتون رو بدید براتون اس ام اس بزنم) 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ بلا گرفته فردا تحويل پروژه داريم شي كردي 7 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۰ سلام جوجو،کلاس طراحی فنی کنسل شد ،ولی باید کارا رو قبل اردو تحویل بدیم(فردا قراره بریم اردو:hapydancsmil:) 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ میلاد مبشر عشقو دوستی، مسیح و فرا رسیدن عید بزرگ کریسمس به شما و سایر مسلمین هیچ ربطی ندارد! شما به فکر ادامهی محرم باشید!!! 6 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ یلدا و کریسمس هم که گذشت. یه بهونه دیگه جور کن دور هم جمع بشیم. 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ این همراه اول دهن مارو سرویس کرد هر روز اس ام اس میده و قبضمو به رخم میکشه یا قبضه یا میگه برید بپردازید یا میگه غیر حضوری برید قرعه کشی داره یا میگه تا 14 ام وقت دارید.باشه بابا اگه نپرداختم تو قطع کن 6 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ این همراه اول دهن مارو سرویس کرد هر روز اس ام اس میده و قبضمو به رخم میکشه یا قبضه یا میگه برید بپردازید یا میگه غیر حضوری برید قرعه کشی داره یا میگه تا 14 ام وقت دارید.باشه بابا اگه نپرداختم تو قطع کن اگه قطع کنه اون وقت چه جوری می خوای با دوس دخ.. صحبت کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ اگه قطع کنه اون وقت چه جوری می خوای با دوس دخ.. صحبت کنی؟ در حال حاضر مجردم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ این همراه اول دهن مارو سرویس کرد هر روز اس ام اس میده و قبضمو به رخم میکشه یا قبضه یا میگه برید بپردازید یا میگه غیر حضوری برید قرعه کشی داره یا میگه تا 14 ام وقت دارید.باشه بابا اگه نپرداختم تو قطع کن حالا خودتو بزار جای من هم همراه اول هم ایرانسل یکی ایرانسل اس میزنه یکی همراه اول 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ کجا باید پیدا کنم تو رو بی نام...بی نشان....تو که نزدیک تر از من به من هستی.... تو که می شناسمت از یک تصویر...و مهر می ورزم به تو با واژه هایت.... کاش این انتظار به سر رسد.... 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ Bank Melli Iran **3336875** 10/05 Internet -20,000 10/05 Enteghal -500,000 10/05 Internet -50,000 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده