shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ عشق یعنی مادر،صبر یعنی زن، نور یعنی دختر، مهر یعنی خواهر... هرچه هستی عشق یا صبر ،نور یا مهر پیشاپیش روزت مبارک 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ عشق یعنی مادر،صبر یعنی زن، نور یعنی دختر، مهر یعنی خواهر... هرچه هستی عشق یا صبر ،نور یا مهر پیشاپیش روزت مبارک 5 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ ما غصه خور تلخی فریاد شماییم شادیم در آن لحظه که در یاد شماییم دوست دارم شیرین جونم 2 لینک به دیدگاه
Samira-SLS 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ پژو 405 بدون ایربگ و کمربند ایمنی ،آماده آتش سوزی بی دلیل ، با اختلالات دائمی در ترمز ، دوگانه سوز آماده انفجار،تحویل فوری برای هدیه ی روز زن. 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کار دنیا رو ببین تپش قلبم شده تبلیغ پفیلا یکی واسه من یکی واسه تو 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ امروز يه بله ازت گرفتم ديگه بله دوم رو ميخوام سخت بله ميگي!!!!!!!(قابل توجه دوستان اين اس ام اس رو يه مزاحم داده) 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ .......................................................... .......................................................... .......................................................... (ببخشید خصوصی بود نمیشد بنویسم متن اسمسمو) 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ گدا شدن به در خانه دوست به قصد ديدن اوست وگرنه نان شب هر گدايي دارد.:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ 3 خرداد روز ملي گلهاست! روزت مبارك... اين رو براي همهي گلهاي دنيا كه عطرشون رو دوست داري بفرست من تو رو انتخاب كردم.... روز زن مبارك ببينيد من ديگه كيم، وقتي خواهر شوبر آدم اينطوري ميگه :shad::shad: 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ اکی.فعلا با گوشی میام نت.اس نزن:w589: 1 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ اکی.فعلا با گوشی میام نت.اس نزن:w589: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۰ من دارم میرم سر قرار.اس نزن:icon_razz: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده