مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مشترك گرامي با شارژ 30000 ريال ديگر برنده 1000ريال اعتبار هديه داخل شبكه ايرانسل خواهيدشد:w00: 4 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فقط سوپ کلم است که حال آدم را بیشتر از امتحان بهم میزند ! آلبرت انیشتین :Ghelyon: 9 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نکبت نشو پاشو بیا بزور خونه خالی گیر اوردیم پ ن : دوستم داره برا تولد دخترونه دعوتم میکنه ها 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عاشقانت همه نامی و نشانی دارند آنکه در عشق تو بی نام و نشان است منم پیشاپیش روزت مبارک عزیزم ... پ.ن : از کی ارتقا سمت پیدا کردم خدا می دونه ! 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ کودوم قبرستونی هستی ؟ پاشو بیا ساختمان شماره ی 8 ! 6 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا حالم خوب نیست , رتبه ام بد شده! میشه بگی رتبه پارسالت چند شده بود؟ 6 لینک به دیدگاه
shirin.agro 6340 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اگر مهربانی یکی از درسهایمان بود بی شک تو شاگرد اول دنیا بودی... 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مرسی خیلی خوشحالم کردی boooooooooooooooooooooooooos لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ مگه نرفتي!!!!! بمون همونجا ميايم دنبالت 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ آها پس مشکل اینه,این مشکل فقط دست خودتو میبوسه خدانگهدارت 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ وقتی که از دوری تو تموم میشه تحملم توی دلم داد میزنم خیلی دوست دارم گلم 3 لینک به دیدگاه
wamba 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۰ اعصاب نداشتم کل اینباکس رو پاک کردم:w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده