shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ میشه ترجمه کنی لطفا به شدت کنجکاو شدم 2 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ چوخدوسوز ساناولماسادا سن دنه وار میشه ترجمه کنی لطفا به شدت کنجکاو شدم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ میشه ترجمه کنی لطفا به شدت کنجکاو شدم باشههههه ميگه خيلي بيمزه اي اگه نباشه هم بايد بگي داري اين جواب اسمسي بود كه بينمون رد بدل شد: اون گفت كه از كدوم صفت خوب من خوشت مياد؟ من هم گفتم مگه تو صفت خوبم داري؟ اونم گفت خيلي بي مزه اي اگه نداشته باشم هم تو بايد بگي داري(همون بالايي) منم بهش جواب دادم من نميتونم دروغ بگم خلاصه بي چاره خيلي ضايع شد:ws28::ws28: 8 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ باشهههههميگه خيلي بيمزه اي اگه نباشه هم بايد بگي داري اين جواب اسمسي بود كه بينمون رد بدل شد: اون گفت كه از كدوم صفت خوب من خوشت مياد؟ من هم گفتم مگه تو صفت خوبم داري؟ اونم گفت خيلي بي مزه اي اگه نداشته باشم هم تو بايد بگي داري(همون بالايي) منم بهش جواب دادم من نميتونم دروغ بگم خلاصه بي چاره خيلي ضايع شد:ws28::ws28: مرسیییییییییییییییی آره بیچاره رو ضایع کردی دروغ مصلحتی گفتن که عیبی نداره یه چیزی بش می گفتی حالا 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مرسییییییییییییییییآره بیچاره رو ضایع کردی دروغ مصلحتی گفتن که عیبی نداره یه چیزی بش می گفتی حالا آخه جدا من از هيچكدوم از صفتهاش خوشم نمياد خوب چيكار كنم اول صبحي حالش گرفته شد نه من جدا اصلا دروغ تو كارم نيست 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ >>بهترین زمان خرید خودرو...جهت اطلاع از شرایط فروش به نمایندگی های مجاز ایران خودرو مراجعه فرمائید ایران خودرو 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خب روز امتحان رایانه های کوچک می بینی دیگه :icon_razz::w00: 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ یک سوال جدید به سوالات شب اول قبر اضافه شد... 81000 تومان یارانتو چیکار کردی ؟ 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خداوندا قرارم باش...یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم ، کنارم باش... اینو ربع ساعت پیش آذر گلیییی (niaz) واسم فرستاد 9 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ تا خدا دو قدم بیشتر راه نیست قدم اول را از جایی که نخواسته بردار.قدم دوم را در جایی که خواسته بگذار 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ آنچه زيباست عزيز نيست آنچه عزيز است زيباست و تو عزيزترينم هستي 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام بچه ها. پدر دکتر حبیبی فوت کرد. گفتم اطلاع داشته باشین. 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ قربون ابجي گلم برم يادت نره واسم بخري 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلام ختم 3 ميليون صلوات جهت بارش باران رحمت الهي. سهم شما 12 صلوات و ارسال به 5 نفر مومن. لطفا قطع كننده اين زنجير نباشيد. صلوات بفرستيد بچه ها، ممنونم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده