am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ کنه دیگه منم گفتم...اگه خرس نسی پس کنه ست آره همین کنه باید باشه چون شته مال درخته!!!!!!! لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ فارسی شو نمیدونم ولی توترکی ما بهش میگیم بی یه!!!!حالا شما بیایدو اینو ترجمش کنید.. اینو ندیدیا.... دیدم بابا من توی اسم فارسیش هم مونده بودم اخرش فهیمیدم همون اسم انگلیش توی فارسی بکار میره کو(اسم لری همون کرمه) من چند زبان باید بدونم افشین اصن چیزی که با چشم دیده نمیشه اسمی جز نمیدونم نداره :ws3: 5تا امتیاز خودم بهت میدم یادم بندازی ها اصلا یه خرس قطبیه که از خاب زمستونی بیدار شده داره ورزش میکنه.... اونم پاهاشه... همینه که هس.. تو هم 5 امتیاز :ws3: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ دکتر جون ببین اسمش این نیسرفتم سرچ کردم این گیرم اومد مایت های گرد و غبار: این خویشاوندان میکروسکوپی عنکبوت و ساس در لابهلای تار و پود پارچهها، ملحفهها، فرش و مبلمان زندگی می کنند و غذایشان ذرات ریختهشده پوست بدن ماست. اجساد فاسد شده مایتهای مرده و مدفوع شان دارای پروتئین بسیار حساسیتزایی هستند. __________________ دقیقا سارا جان معذرت میخوام من اول اونیکی عکس رو دیم بعد الان این رو ..یعنی شما قبلا اسمش هم گفتی اگهبتونم این همه امتیاز برات بگیرم عالیه ..مرسیییییییییییییییییییی :rose::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ همانطور که سارا جان گفتند مایت های گرد و غبار یا Haus Dust Mite اینا بیشتردرلابلای وسائل پارچه ای رختخواب مث ملحفه ها و تشک و بالش زندگی میکند از مهمترین بند پایان الرژی زا هستند وبا عث تحریک بینی و بقیه قسمت های سیستم تنفسی میشن لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ يه نوع ميكروب :4uboxsmiley: مرسی از شرکتت سارا جواب رو گفت همین پست های بالایی لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): یعنی من همچین موجودات زشتی رو تو رختخوابم دارم!!!! فک کنم از این به بعد ایستاده بخوابم!!!! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ وای مادر جان الان همه لباسامو در میارم:ws3: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :icon_pf (34): یعنی من همچین موجودات زشتی رو تو رختخوابم دارم!!!! فک کنم از این به بعد ایستاده بخوابم!!!! :icon_pf (34): وای مادر جان الان همه لباسامو در میارم:ws3: قدیمی ها که هم دارند وقتی هم نو میخرین سعی کنین بهداشتی باشه انواع جدید معمولا رویه ای داره که مانع از ورود اینا به داخل و عمق وسائل میشن اطاق خواب ها باید روزانه پنجره هاشون رو باز بذارین تا جریان هوا مانع رطوبت بشه لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اقا تاپیکو ببندید :w00: :w00: تموم شد دیگه دلمون خوش بود یه امتیازی نصیبمون میشه یه مسابقه ای تو عمرمون برنده میشیم سارا جان تبریک میگم عزیزم 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آره میدونستم همون پدر سوختس که بدن منو کباب میکرد... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ خوب دکتر جون یدونه دیگه بزار خیلی جالبه. هم سرگرمیه هم اطلاعات عمومی لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ منم که دیر رسیدم شانس اوردین واقعا خوب دکتر جون یدونه دیگه بزار خیلی جالبه. هم سرگرمیه هم اطلاعات عمومی چشم میذارم اخه باید خودم باشم که جواب بدم بستگی به وقتم داره تازه فعلا باید از خجالت سارا دربیام هنوز نمیدونم کجا برم واسه امتیازاش :cryingf: لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی ما که دیشب از فکر مایت گرد و غبار خواب به چشمامون نرفت ... :smiley-gen165: 1 لینک به دیدگاه
nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ che jalebe in topik!!!dadash nader zood yechize dige bepors mikham barande besham 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ مرسیما که دیشب از فکر مایت گرد و غبار خواب به چشمامون نرفت ... :smiley-gen165: لابد افشین گفت موش یکی هم گفت سوسک .. تو بیاد اونایی بیشتر che jalebe in topik!!!dadash nader zood yechize dige bepors mikham barande besham توکه بعلهههههههههههههههه میشی وقتی میذارم تو نباشی لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ دیدم بابا من توی اسم فارسیش هم مونده بودم اخرش فهیمیدم همون اسم انگلیش توی فارسی بکار میره من خیلی دیر رسیدم میدونم میخوام بگم منم هستم! تاپیکه جالبیه. فکر میکنم معادل فارسیش میشه هیره 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ دیدم بابا من توی اسم فارسیش هم مونده بودم اخرش فهیمیدم همون اسم انگلیش توی فارسی بکار میره من خیلی دیر رسیدم میدونم میخوام بگم منم هستم! تاپیکه جالبیه. فکر میکنم معادل فارسیش میشه هیره دستت درد نکنه مرسی :rose: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده