هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ امیدوارم تکراری نباشه چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ این نام چه معنی ای می ده؟ آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟ خب علاقه خيلي خيلي شديدي به داستان آرش كمانگير و شخصيت آرش دارم درضمن دوس دارم هرچي پسر گيرم مياد اسمشو ن را آرش بزارم 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ امیدوارم تکراری نباشه چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ این نام چه معنی ای می ده؟ آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟ اون زمانها که اینترنت زغالی دایل آپ بود (نزدیک 10 سال پیش) من همش توی نت دنبال عکسا و خبرای شادمهر بودم مثلا یه کارت اینترنت 5 ساعته باید میسوزوندی تا بتونی چن تا دونه آهنگ دانلود کنی (یادمه اون موقع یه کارت 5ساعته 3 تومن قیمتش بود!!! ) خلاصه که توی وبلاگها و سایتای شادمهری همیشه با اسم شادمهرباز نظر میدادم بعدها دیدم نت به جز شادمهر چیزای دیگه هم داره ! () ولی دیگه با همین یوزر نیم توی جاهای دیگه هم فعالیت میکردم تا باشگاه مهندسان که دیگه به شهرت جهانی رسیدم !!!:persiana__hahaha: واسه همین که کسی گمم نکنه دیگه عوضش نکردم وگرنه زیاد به میل شخصیم نیست! میشه این یوزر رو متعلق به یه بچه 14-15 ساله عشق شادمهر دونست! 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ اون زمانها که اینترنت زغالی دایل آپ بود (نزدیک 10 سال پیش) من همش توی نت دنبال عکسا و خبرای شادمهر بودم مثلا یه کارت اینترنت 5 ساعته باید میسوزوندی تا بتونی چن تا دونه آهنگ دانلود کنی (یادمه اون موقع یه کارت 5ساعته 3 تومن قیمتش بود!!! ) خلاصه که توی وبلاگها و سایتای شادمهری همیشه با اسم شادمهرباز نظر میدادم بعدها دیدم نت به جز شادمهر چیزای دیگه هم داره ! () ولی دیگه با همین یوزر نیم توی جاهای دیگه هم فعالیت میکردم تا باشگاه مهندسان که دیگه به شهرت جهانی رسیدم !!!:persiana__hahaha: واسه همین که کسی گمم نکنه دیگه عوضش نکردم وگرنه زیاد به میل شخصیم نیست! میشه این یوزر رو متعلق به یه بچه 14-15 ساله عشق شادمهر دونست! الان نظرت راجع به لیدی چیه؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ الان نظرت راجع به لیدی چیه؟:persiana__hahaha: آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی ؟! :w127: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ من نام کاربریم یه جورایی یه nickname ای هست که روی خودم گذاشتم ...با توجه به اسم و فامیلم ... خوب چیز خاصی از حرفای من در میاد ؟ چیز خاص و دقیقی که نه ولی فکر کنم آدم درونگرایی باشی یه جورایی پر رمز و رازی انگار منم چون اسم خودم و بود ودوسش داشتم انتخابش کردم تحلیلم کن پری خوب این خوبه دیگه هادی جان یعنی تعارضی با خودت نداری و خودت رو تا ایده آلت خیلی نزدیک می بینی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم دوران راهنمائی عشق پسر کوچولویی باهوشی به نام jimmy neutron بودم که دست به اختراع بود کلا! خیلی باهاش حال میکردم خلاصه! دیگه هی توی سایتهای مختلف استفاده کردم ازش تا اینکه الان به یکی بگی نیوترون منو معرفی میکنه تا اون کارتونه رو!!! توی هر سایتی نیوترون دیدن شک نکنید منم! 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ آخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدی ؟! :w127: شفاف سازی کن پلیز:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ امیدوارم تکراری نباشه چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ این نام چه معنی ای می ده؟ آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟ سلام.......... :flowerysmile: خسته نباشید..... :flowerysmile: چرا انتخاب کردم چون ترکیبی از مواردی بودش که همیشه باهاشون سر و کار دارم و عموماً باهاشون هستم........ :flowerysmile: معنیش هم شامل موارد زیر هستش: Reza: اسم خومه..... MT: مخفف کلمه MOTOROLA گوشی موبایلم هستش. که مدل MOTOROLA SLVR L7 باشه و فوق العاده است گوشیش حداقل قایلیت Update شدن و Upgrade شدن و Flash کردن رو نغییرات اساسی رو به سادگی و با کابل USB و نرم افزارهای مخصوصش میشه انجام داد و خداییش تا الان هیچ گونه اذیتی نکرده بزنم به تختههههههه.......... :flowerysmile: JAME: مسجد جامع شهرمون هستش جایی که به لطف خدا کامپیوتر رو یاد گرفتم.... :flowerysmile: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم اسم خودمه ولی نه خودشیفته م نه فکر میکنم بین منو خود ایده الم فاصله ای نیست... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ شفاف سازی کن پلیز:persiana__hahaha: بابا لیدی گاگا رو میگه ، شفافه دیگه ... آنچه خوبان همه دارند گاگا یک جا داره ! پَ جرا منو تحلیل نکردی راستی ؟ :smiley (18): 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ منم وقتی دبیرستان میرفتم یه مغازه ای نزدیک مدرسمون بود که اسمش اورامان بود هروقت این مغازه رو میدیدم اسمش برام خیلی جالب میومد وقتی خواستم تو مهندسان عضو بشم اولین کلمه ای که به ذهنم رسید اورامان بود ....بعدا کنجکاو شدم معنیش و بدونم که فهمیدم یه منطقه ای تو کردستانه که خیلی هم قشنگه یکی از معانیشم یعنی جایگاه اهورا مزدا اینجوری شد که این اسم برام موندگار شد ....دیگه هر جا عضو شدم با همین یوزر عضو شدم فقط یه جا رفتم عضو شم دیدم یکی اسممو دزدیده! اورامان داشتن! منم نبودم! :w589:(بی تربیت) 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ فقط یه جا رفتم عضو شم دیدم یکی اسممو دزدیده! اورامان داشتن! منم نبودم! :w589:(بی تربیت) احتمالا همون مغازه دار نزدیک مدرسه تون بوده که اونجا عضو شده !! 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ هم به هنر علاقه دارم هم به آهنگ این واژه ، که البته معمولا بازیگر معنی میشه...اما من منظورم کلیت هنر هست. سه تا آی هم برای اینکه متفاوت تر باشه. 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ احتمالا همون مغازه دار نزدیک مدرسه تون بوده که اونجا عضو شده !! اون الان باید عمرش و داده باشه به ماها احتمالا بچه هاشن 5 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ خوب من نام کاربریم فامیلمه انتخابش کردم چون خیلی تکه و تا حالا هم کسی نشنیده به معنی خوشه انگوره 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ شفاف سازی کن پلیز:persiana__hahaha: لیدی...معروف به گاگا کچل!:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ منم که اسمم معلومه .... گاهی خودم نیستم واسه همین با اسم "هیچکس" اومدم اینجا و یه دوره شدم "سایه" ... همه اینا جزو شخصیت عجیب غریب من میشه یعنی ؟ 5 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ اسممه خیلی ام دوسش دارم... بعد راستش چون دوست دارم همیشه ادما رو به اسم کوچیکشون صدا کنم...این کارو کردم که اگه کسی مثل من بود تو این مورد به مشکلی بر نخوره... 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ تحليل نميشه اسمم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ من تو همه سایت ها به اسم خودم عضو میشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده