spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ spow sسجاد pow میشه power یعنی نیروگاه و هرچی مربوط به اونه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ درست بود؟ نههههه گفتم که ترکیبی از شانس واتفاق که دردنیای فرومها مجبور به تثبیتش شدم دی: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ نهههههگفتم که ترکیبی از شانس واتفاق که دردنیای فرومها مجبور به تثبیتش شدم دی: اره جون خودت..................... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چي مثلا؟يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها 5 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اره جون خودت..................... به جان عمه نداشتم راس میگم :167: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ به جان عمه نداشتم راس میگم :167: خدا حفظش کنه برات 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اسم مستعار من هست.حتی رفیق های من بعضی موقع به این اسم صدایم میکنند 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ در ضمن دانیلو نیست. دنیلو هست 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من اسمم لیلاست...لیلیانم به نظرم یه جور اسم مستعار بود که به لیلا نزدیک بود.... به درد فضاهای مجازی میخورد.....البته دوستام و خواهرام هم گاهی لیلیان صدام میکنن..... معنیش هم پیمان با پروردگار و اسم یه گلی هم هست...... 7 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من تاریخچه داره......چون رفیقام زیادن..همه رو اسم و اول فامیل صدا میکنیم.....مثلا چندتا مجتبی هست...به یکی مجتبیاش.. که قاطی نشن.(نمیدونم چطوری بنویسم)... منم اوله فایلم به آخر اسمم چسبیده...اینجا هم دوستم ثبت نامم کرد 5 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من واسه اینکه رشتم شهرسازیه و از بچگی دوست داشتم مهندس بشم این اسمو انتخاب کردم 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اسمم هیلداس... تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... 6 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اسمم هیلداس...تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... :icon_redface: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اسم مستعار من هست.حتی رفیق های من بعضی موقع به این اسم صدایم میکنند خب فکر کنم به زندگی بهتر و فرهنگ بهتر خارج اعتقاد داری من اسمم لیلاست...لیلیانم به نظرم یه جور اسم مستعار بود که به لیلا نزدیک بود.... به درد فضاهای مجازی میخورد.....البته دوستام و خواهرام هم گاهی لیلیان صدام میکنن.....معنیش هم پیمان با پروردگار و اسم یه گلی هم هست...... خیلی لطیفی و قلب ساده و مهربونی داری:girl_yes2: من تاریخچه داره......چون رفیقام زیادن..همه رو اسم و اول فامیل صدا میکنیم.....مثلا چندتا مجتبی هست...به یکی مجتبیاش.. که قاطی نشن.(نمیدونم چطوری بنویسم)...منم اوله فایلم به آخر اسمم چسبیده...اینجا هم دوستم ثبت نامم کرد :JC_thinking: من واسه اینکه رشتم شهرسازیه و از بچگی دوست داشتم مهندس بشم این اسمو انتخاب کردمفکر کنم برای رسیدن به هدفت باید یکمی بیشتر تلاش کنی:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اسمم هیلداس...تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... شما هم فکر کنم هویت ریشه داری، داری منم معلومه توضیح نمیدم توضیحشم معلومه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من تو جاهای دیگه با اسم MoAviYe فعالیت میکنم....روانشناسیم کن (معاویه) 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من تو جاهای دیگه با اسم MoAviYe فعالیت میکنم....روانشناسیم کن(معاویه) اونی رو که بهش اعتقاد داری باید بگی! اونی رو که اگه بخوای خودت به عنوان نام واسه صدا کردن انتخاب کنی؛انتخاب می کنی! گاهی ما تو محیط های مختلف می خوایم با نام های مختلف شخصیت های مختلف داشته باشیم من فکر می کنم تو دوست داشتی یا داری با این نام یه جور دیگه باشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده