soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دی کلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دیکلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه تو رو که اصلا نمی دونم نام کاربریت از کجا آب خورده!! بعد می گن ملت ما چرا غرب زده ان:w00: ======= پن:بسیار کار خوبی می کنی با انگلیسی نونت تو روغنه! 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تو رو که اصلا نمی دونم نام کاربریت از کجا آب خورده!!بعد می گن ملت ما چرا غرب زده ان:w00: ======= پن:بسیار کار خوبی می کنی با انگلیسی نونت تو روغنه! الان ساعتها کارشکنی کردی تا روان شناختی کنی؟:w00: غرب زده ایم چون تکنولوژی اونا قویتره .....اگه ما بهتر بودیم اونا هم شلوار تن خراشون میکردن پ.ن:ممنون 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ روز اولی که اتفاقی باشگاه رو پیدا کردم، سریع می خواستم یه مقاله ای رو دانلود کنم و برای این که از دست پیغام "شما به عنوان مهمان بازدید می کنید، لطفا ثبت نام کنید" خلاص شم سریع ثبت نام کردم. وگرنه اگه موقعیت دیگه ایی بود حتما اسم دیگه ای انتخاب می کردم. بعدم که این جا اومدم همین جوری دوباره همون نامو انتخاب کردم. اصلا نمی دونم از کجا اومده، خصوصا Kش. 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ الان ساعتها کارشکنی کردی تا روان شناختی کنی؟:w00:غرب زده ایم چون تکنولوژی اونا قویتره .....اگه ما بهتر بودیم اونا هم شلوار تن خراشون میکردن پ.ن:ممنون مگه این نام رو تو انتخابش کردی که من بخوام تحلیلش کنم؟:w00: ==== پ.ن :ادامه بده روز اولی که اتفاقی باشگاه رو پیدا کردم، سریع می خواستم یه مقاله ای رو دانلود کنم و برای این که از دست پیغام "شما به عنوان مهمان بازدید می کنید، لطفا ثبت نام کنید" خلاص شم سریع ثبت نام کردم. وگرنه اگه موقعیت دیگه ایی بود حتما اسم دیگه ای انتخاب می کردم.بعدم که این جا اومدم همین جوری دوباره همون نامو انتخاب کردم. اصلا نمی دونم از کجا اومده، خصوصا Kش. شاید از یکی یا بیشتر از جنبه های شخصیتی ات یا توانایی ات خبر نداری(چون ناخودآگاه انتخابش کردی می گم) 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چرا بقیه کاربرا نمی گن معنی نام کاربریشون رو؟؟:w00: خب من می خوام آگاه شم! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ کم کاری میکنن پری . میخوای من چند بار بگم؟ 2 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم اسم دیگه ای به ذهنم نرسید اسم خودمو گذاشتم 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پری جون برو تو تابلو اعلانات تبلیغ کن واسه تاپیکت 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من دنبال يه اسم مي گشتم. هيچي به ذهنم نرسيد. همون هيچي رو هم گذاشتم واسه نام کاربري :دي 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چون اسمم میلاد بود بــود؟! یعنی الان نیست؟! 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ باز این پسر اومد... لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ من دنبال يه اسم مي گشتم. هيچي به ذهنم نرسيد. همون هيچي رو هم گذاشتم واسه نام کاربري :دي اواتار چی؟اواتار هم نداری؟:167: 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دیکلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه البته لازم به ذکر هست که canopus یعنی سـتــاره ی سهیل! نه سهیل! اسم ها تفاوت نمی کنن!!!!! 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ اواتار چی؟اواتار هم نداری؟:167: :4chsmu1: آواتار که گذاشتم ديگه. راستش اين آواتارو دوس دارم :دي چون هرچيزي رو ممکنه توش داشته باشه (از فلسفه زياد سر در نميارم وگرنه تا صبح برات حرف ميزدم ) 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ :4chsmu1:آواتار که گذاشتم ديگه. راستش اين آواتارو دوس دارم :دي چون هرچيزي رو ممکنه توش داشته باشه (از فلسفه زياد سر در نميارم وگرنه تا صبح برات حرف ميزدم ) خوب پس حالا یه اواتار بذار 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خوب پس حالا یه اواتار بذار چي مثلا؟ يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم ستيام ملقب به ستي جووون واسه همين اسم خودمو ميزارم كه هيچوقت تكراري هم نيست ستيا هم يعني روزگار اسم خواهر كوروش كبير و لقب حضرت معصومه به معنيه روزگار توضيحات كامل بود؟ 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: spow sسجاد pow میشه power یعنی نیروگاه و هرچی مربوط به اونه 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چي مثلا؟يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها هیچ چیز سیاه نیست! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده