Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب پس همونی هستی که گفتماز چیزی که هستی رضایت داری البته اینا فقط یه حدسه ملاکاش خیلی بیشتر از این حرفاست حمید خان کاملا برعکس.از چیزی که هستم راضی نستم. 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ کاملا برعکس.از چیزی که هستم راضی نستم. بله چون آرزوت چیز دیگه ای هست و تو آرزوت نیستی! و................ ببین دلت چی میگه! شما که با صفایی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم اسم خودمه + حرف اول فامیلیم 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم اسم خودمه + حرف اول فامیلیم اکثراً لطافت و ظرافت داری در کارهات؟ 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شوان در زبان مادری من ( کردی ) یعنی شبان یا چوپان اسم یه خواننده کرد از ترکیه هم هست واسه اینا , شاید به خاطر اینکه در اساس همه دهاتی و اهل کوه و چوپانی و از اینجور حرفها بودیم انتخابش کردم به نظر خوردم اسم زیبایی است از نادر قشنگ تره لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام شوان در زبان مادری من ( کردی ) یعنی شبان یا چوپان اسم یه خواننده کرد از ترکیه هم هست واسه اینا , شاید به خاطر اینکه در اساس همه دهاتی و اهل کوه و چوپانی و از اینجور حرفها بودیم انتخابش کردم به نظر خوردم اسم زیبایی است از نادر قشنگ تره شما خودت دکتری ولی فکر کنم از اون دسته آدم هایی باشین که هرگز آنچه که بودند را فراموش نمی کنن یعنی خودشون رو گم نمی کنن؟:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اکثراً لطافت و ظرافت داری در کارهات؟ من؟ خوب ظرافت و لطافت و دقت رو به بقیه ی چیزا ترجیح میدم.... 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من؟ خوب ظرافت و لطافت و دقت رو به بقیه ی چیزا ترجیح میدم.... اینو راست میگی یادمه چقدر سیر یه شب با دقت به خورد ما دادی در اون تاپیک اشپزیه:ws3: شما خودت دکتری ولی فکر کنم از اون دسته آدم هایی باشین که هرگز آنچه که بودند را فراموش نمی کنن یعنی خودشون رو گم نمی کنن؟:girl_blush2: سعی کرده ام حتی الامکان همین باشه که تو گفتی نه فقط با این اسم کار بری بلکه کلا سعی کرده ام فرهنگ مادری و ملی خودم رو فراموش نکنم لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اینو راست میگی یادمه چقدر سیر یه شب با دقت به خورد ما دادی در اون تاپیک اشپزیه:ws3: سعی کرده ام حتی الامکان همین باشه که تو گفتی نه فقط با این اسم کار بری بلکه کلا سعی کرده ام فرهنگ مادری و ملی خودم رو فراموش نکنم ً من این رو از روی توضیح علت انتخابتون حدس زدم نه نام کاربری حتما همینطوره 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ روح ِ مهربان واقعا چرا من این اسمو واسه خودم انتخاب کردم ؟! 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ روح ِ مهربان واقعا چرا من این اسمو واسه خودم انتخاب کردم ؟! شاید به خاطر اینکه همیشه به فکر دوستات هستی یه یار مهلبونی 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تا حالا این سوال رو خیلی ها ازم پرسیدن. من ازبچگی سمندون رو دوست داشتم بر خلاف اغلب که میگن میترسیدن از سمندون من دوسش داشتم خیلی ساده و بی ریا بود.خودش بود.در همه حال شاد بود. به علت علاقه ای که از بچگی داشتم داداشم گاهی بهم میگه سمندون منم اسن اسمو گذاشتم دیگه:w16: 9 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تا حالا این سوال رو خیلی ها ازم پرسیدن. من ازبچگی سمندون رو دوست داشتم بر خلاف اغلب که میگن میترسیدن از سمندون من دوسش داشتم خیلی ساده و بی ریا بود.خودش بود.در همه حال شاد بود. به علت علاقه ای که از بچگی داشتم داداشم گاهی بهم میگه سمندون منم اسن اسمو گذاشتم دیگه:w16: تو شخصیتت قابل تحلیل نیست نفر بعد... 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تا حالا این سوال رو خیلی ها ازم پرسیدن. من ازبچگی سمندون رو دوست داشتم بر خلاف اغلب که میگن میترسیدن از سمندون من دوسش داشتم خیلی ساده و بی ریا بود.خودش بود.در همه حال شاد بود. به علت علاقه ای که از بچگی داشتم داداشم گاهی بهم میگه سمندون منم اسن اسمو گذاشتم دیگه:w16: تو که شیرین مایی و آزارت به هیچ کسم نمی رسه! نقل خودمی 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ تو شخصیتت قابل تحلیل نیست نفر بعد... پیشته لطفا:167: 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ تو که شیرین مایی و آزارت به هیچ کسم نمی رسه!نقل خودمی :ws37: 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ شاید به خاطر اینکه همیشه به فکر دوستات هستییه یار مهلبونی مرسی لطف داری پری جان :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ :ws28::ws28:همشو 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ این پژوهش شامل مولتی یوزر نیمها نمیشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده