pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم بگم؟تیکه اولش اسم خودمه..تیکه دومش چیزی که واقعا هستم...فضایی نه ها..بیگانه..کسی که مثل بقیه نیست تو هم مثل منی دوست داری خودت باشی اما منحصر به فرد 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم که خودمم پست نمیدادیم میدونستیم 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من دنبال علت نبودم من دنبال کشفم کشف نهاد انسانها کشف افراد:rose: ؟ کشف نهاد انسانها خیلی جالب بود تست شخصیت کتل رو تاحالا انجامش دادی؟ 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: و کسی هم نمیتونه تشخیص بده مگه این که از راز هات خبر داشته باشه منم خودمم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا میدونی چون حیلی بهش فکر می کنی رفته تو ناخود آگاهت!! به هر چی فکر کنی جذبش می کنی! 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ؟کشف نهاد انسانها خیلی جالب بود تست شخصیت کتل رو تاحالا انجامش دادی؟ اون یه مقیاس شخصیته من روش آدلر و آلپورت رو بیشتر دوست دارم البته تو خط روانکاوی حال می کنم سوال هاش رو دیدم ولی انجام؛نه ندادم 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چون حیلی بهش فکر می کنی رفته تو ناخود آگاهت!!به هر چی فکر کنی جذبش می کنی! یکم دیگه بگو خوب بلدیا میگم روانشناسیم رشته ی خوبی هستش ها........فقط حفس کردنی زیاد داره 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: S که اول اسمته! سجاد! اون Pow هم یه چی مثل Power plant یا همچین چیزی باید باشه! 7 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم که خودمم چون این کارت خود انگیخته است یعنی : خیلی اصیلی! از این خانوم های ریشه دار:rose: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مال سجادرو من تقریبا می تونم سیر فکری انتخاب این اسمشو تقریبا حدس بزنم حالا برم ........ مامانم کچلم کرد بعدا میگم 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم 9 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم نه بگو جالبه 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم برا من که چیزی نگفتی 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ برا من که چیزی نگفتی چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!! یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ برا من که چیزی نگفتی تو هم اسمت نزدیکه به شخصیتت چون با صفایی 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!!یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! اما من نه به آرزوهام رسیدم نه ناامید هستم تو هم اسمت نزدیکه به شخصیتت چون با صفایی مرسی عزیزم.خودت با صفاتری 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم خودمم Sepideh که اسممه mt هم مخفف فامیلیم 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!!یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! منم میدونم به هیچ کدوم از آرزوهام نمیرسم واسه همین خیالم راحته..خودمو اذیت نمیکنم 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اما من نه به آرزوهام رسیدم نه ناامید هستم مرسی عزیزم.خودت با صفاتری خوب پس همونی هستی که گفتم از چیزی که هستی رضایت داری البته اینا فقط یه حدسه ملاکاش خیلی بیشتر از این حرفاست حمید خان 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده