pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امیدوارم تکراری نباشه چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ این نام چه معنی ای می ده؟ آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟ 31 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ همه بهم می گن تو خیلی شبیه پری دریایی هستی از قیافه گرفته تا سبک زندگی و....! ولی خوب اولین بار اینو یه بی نهایت عزیزس بهم گفت منم واسه همین این اسمم رو تا آخر رو خودم گذاشتم یعنی بعد از اون همه هی بهم همینو گفتن و منم دیدم که خیلی راست می گن!! خودت بگو اول داشتم همین کارو می کردم 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم اسم شقایق و دوست داشتم اگه دختر دار میشدم حتما شقایق میذاشتم 18 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ چون اسمم میلاد بود منم اسم شقایق و دوست داشتم اگه دختر دار میشدم حتما شقایق میذاشتم اینجور مواقع یعنی بین خود ایده آلت با خود واقعی ات فاصله ای نیست 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بده حمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: 15 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم همه جا با اسم خودم عضو می شم.چون اسممو دوست دارم 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: این یعنی خیلی دوست داری محجوب باشی چه جوری بگم یه جورایی رمز و راز داری چه سخته توضیحش! ولی مرسی بابایی 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب منم پيانيست ديگه چون خيلي دوس دارم يه روز پيانيست بشم اين اسم رو انتخاب کردم 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: یادته یه تاپیک زده بودم معنی اسمتو نوشته بودم؟ بعد یکی اومد گفت معنی اسمت یع همچین چیزیه: super power ..... بقیشو نمیدونم 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ این یعنی خیلی دوست داری محجوب باشیچه جوری بگم یه جورایی رمز و راز داری چه سخته توضیحش! ولی مرسی بابایی خب بزار از نگاه تو (روانشناس )به این موضوع نگاه کنم تو منو یه ادم پارادوکسیکال میبینی وتمامی سوالات شخصیت شناسیت هم به این نتیجه رهنمونت میکنه ولی دلیل اینکه یه عده دوست دارن اینجوری باشن واز اون مهمتر بعضیا ذاتا اینجورین هم میتونه جالب باشه البته بحثش به تالار خودتون مربوط میشه ممنون 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خوب منم پيانيست ديگه چون خيلي دوس دارم يه روز پيانيست بشم اين اسم رو انتخاب کردم به آرامش روحی علاقه داری یکمی رمانتیکی و وفادار :girl_blush2:پیانست خوبی می شی 6 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ داشتم همین کارو می کردم امسم که آرمین هست دستمم تو طراحی Eleman یه کوچولو قوی هستش. به اصطلاحشم علاخه دارم... 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ به آرامش روحی علاقه دارییکمی رمانتیکی و وفادار :girl_blush2:پیانست خوبی می شی ملسي آبجي :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ خب بزار از نگاه تو (روانشناس )به این موضوع نگاه کنمتو منو یه ادم پارادوکسیکال میبینی وتمامی سوالات شخصیت شناسیت هم به این نتیجه رهنمونت میکنه ولی دلیل اینکه یه عده دوست دارن اینجوری باشن واز اون مهمتر بعضیا ذاتا اینجورین هم میتونه جالب باشه البته بحثش به تالار خودتون مربوط میشه ممنون من دنبال علت نبودم من دنبال کشفم کشف نهاد انسانها کشف افراد:rose: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ امسم که آرمین هست دستمم تو طراحی Eleman یه کوچولو قوی هستش. به اصطلاحشم علاخه دارم... تو کارت پشتکار خوبی داری 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ تو کارت پشتکار خوبی داری از کجا میدونی 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ منم بگم؟ تیکه اولش اسم خودمه..تیکه دومش چیزی که واقعا هستم...فضایی نه ها..بیگانه..کسی که مثل بقیه نیست 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده