*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هر روز در تلاشم تا خاطرم بماند و تو هر شب دعا می كنی كه فراموش كنی! خاطراتمان چه بلا تكليف اند! 13 لینک به دیدگاه
Sanaz. 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چای را میان ِ انتظار ِ شبانه ات دم کنی و دو استکان ِ کمر باریک غزل و یک قصیده تیک تیک ساعت و یک بغل دل تنگی ... و بعد پشت ِ دلت در بزند گومب .. گومب و بی قرار _ "ببخشید ... امشب نمی آیم" و چایی که هنوز دم می کشد .. و انتظاری که هنوز لبریز است ... 10 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ زخم میخورم زخمی میشوم نمیدانم کدام خبر را بدهم راضیتان میکند…... 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۰ پس مانده لبهای ترک خورده ات بر روی ته سیگار به جا مانده آن را قاب می گیرم و به دیوار می زنم دیوار تَرَک بر می دارد شاید که دیوار لب باز کرده است 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ امشب فاحشه ای کرایه خواهم کرد فاحشه ای به زیبایی دو گوش به روشنی دو چشم و به گرمی د...و دست هفده دقیقه برای تمام من بس است هفده دقیقه به قیمت هفت هزار تومان خدارا چه دیدی شاید دلش جا ماند ازین پس حرفهایم را رایگان گوش داد 10 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ دلم درد میکند انگار میخواهد تمام خاطراتت را بالا بیاورد کاش زودتر تمام شود این تهوع خاطراتت 8 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ زیر آوارِ آخرین حرفت جا مانده ام لعنتی نمی دانی "خداحافظت" چند ریشتر بود .. 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۰ مي بخشمت .... بخاطر تمام خنده هايي كه از صورتم گرفتي .... بخاطر تمام غمهايي كه بر صورتم نشاندي .... مي بخشمت .... بخاطر دلي كه برايم شكستي ...... بخاطر احساسي كه برايم پرپر كردي ..... مي بخشمت .... بخاطر زخمي كه بر وجودم نشاندي ..... بخاطر نمكي كه بر زخمم گذاردي .... اما هرگز نمي بخشمت...!!! بخاطر عشقي كه بر قلبم حك كردي!!! 9 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ این همه آدم می خواهند جای تو را بگیرند ، بی آنکه بدانند تو خودت هم دیگر جایی نداری... 14 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ خیانت تمام آن احساسی ست که در آغوش من برای کسی دیگر داشتی ...! 20 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۰ جای خالیت را نه کتاب پر میکند , نه چایی .. نه حتی سیگار ! من دلم بغل میخواهد 19 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۰ تشنه ات که می شوم ..... دلتنگی ات را سر می کشم !بغض بالا می آورم 7 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ کمی گوشهایت را تیــــــــــــــز کن صدای دلتنگیم به آســــــــــمان هم رسیده تو چرا از روزی که صدای آرام دوستت دارمم را شنیدی دیگر فـــــــــــــــــــریاد بـــــــــــــــــلند دلتنگیم را نمیشنوی؟! 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ گور پدر همه ی فال های قهوه ...!من تو را دوست دارم ...بعد از این فقط چای می خورم 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ لـعنــت ... به تمام کساني که تو نيستند ولی عطر تو را می زنند ... 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ نه چیزی از من مانده نه سیبی تا نذر چشمهات کنم نذر دلتنگیهام 9 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۰ من باید بلند شوم، قهوه ای بو کنم، بلکه عطر لامصب تنت از سرم بپرد... 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ آن چیز که برای تو تنگ شده دل است و جهان است برای من... 6 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ جهـــانم بدون تـ و "الفــ" ندارد! الفـــ در دستــانمـ استــ .. به شکــل سیگـار ..! 6 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ بیهوده است جلو نمی رویم دور خود می چرخیم این را عقربه های ساعت هم تأیید می كنند 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده