Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ یاد همه روزای خوب بخییر الایو یادته همه میومدن اینجا؟ چشممون زدن :دی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اره والا ملت چش ندارن 2 ساعت دور هم بودن بقیه رو ببینن چخبرا گل دختر؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ اره والاملت چش ندارن 2 ساعت دور هم بودن بقیه رو ببینن چخبرا گل دختر؟ یکیشون همین فرناز شهرسازی بود :دی خبر خاصی نیست کماکان مشغول زندگانی خودت چی؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ یکیشون همین فرناز شهرسازی بود :دیخبر خاصی نیست کماکان مشغول زندگانی خودت چی؟ طفلی فرنازچ یادشم مونده! ولی راس میگیا منم مث تو.زندگی و زندگی و زندگی////کار دیگه ایم مگه از دستمون بر میاد!!! معصومه نیس نه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ طفلی فرنازچ یادشم مونده!ولی راس میگیا منم مث تو.زندگی و زندگی و زندگی////کار دیگه ایم مگه از دستمون بر میاد!!! معصومه نیس نه؟ بترکه این تالار شهرسازی:دی خوبه که زندگی :دی نمیدونم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ بترکه این تالار شهرسازی:دیخوبه که زندگی :دی نمیدونم راضیه جونی من گفتم ده دقه دیگه باید برم!!الان ده دقه شد:دی خیلی خوشحال شدم بعد مدت ها باهات صوبت کردم کاری نداری گل دختر؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ راضیه جونی من گفتم ده دقه دیگه باید برم!!الان ده دقه شد:دی خیلی خوشحال شدم بعد مدت ها باهات صوبت کردم کاری نداری گل دختر؟ تو اگر تو زدگیت انقدر دقیق بودی الان به یه جایی میرسیدی :| :دی منم خوشحال شدم الایووو بدرود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ بدنيست حرف ادمو تحويل بگيريد واقعا كه...:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۳ کی بود گفت فرناز؟ پشت سر من جمع شدین چی میگین واسه خودتون؟ همین دیگه هی گفتین تالار شهرسازی بترکه ماهام ترکیدیم آخرش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ کی بود گفت فرناز؟ پشت سر من جمع شدین چی میگین واسه خودتون؟ همین دیگه هی گفتین تالار شهرسازی بترکه ماهام ترکیدیم آخرش شما که خیلی قبل ترها ترکیده بودید نتونستی ما رو ببینیاومدی ما رو هم ترکوندی :| لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۳ شما که خیلی قبل ترها ترکیده بودیدنتونستی ما رو ببینیاومدی ما رو هم ترکوندی :| لطف داری عزیزم ترکیدگی از خودته لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۳ لطف داری عزیزم ترکیدگی از خودته یادته دعوتمون کرده بودی شام تو تالارتون؟معلوم نیست چی تو اون غذاها ریخته بودی :/ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلام مهدی لطافت رو بزار کنار.برو از گوشه اعضای تالارمون بگیر و بیار.فرق نداره رشتشون چیه مهم اینه ی زمونی اینجا رفت و امد داشتن. مثل:فائزه(مارس)-سودی-حنانه-قاسم-وحید-سحر و.....(شرمنده اگه اسم بعضیا از قلم افتاد) معصومه اجی خودمم ک هست. منم ک فعلا تو مرخصیم.با من کاری نداشته باشیا.صرفا با من میتونی با لطافت برخورد کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۳ سلاممهدی لطافت رو بزار کنار.برو از گوشه اعضای تالارمون بگیر و بیار.فرق نداره رشتشون چیه مهم اینه ی زمونی اینجا رفت و امد داشتن. مثل:فائزه(مارس)-سودی-حنانه-قاسم-وحید-سحر و.....(شرمنده اگه اسم بعضیا از قلم افتاد) معصومه اجی خودمم ک هست. منم ک فعلا تو مرخصیم.با من کاری نداشته باشیا.صرفا با من میتونی با لطافت برخورد کنی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام اوه اوه چه خاکی گرفته اینجارو ,اول باید کاربرا به صف کنیم خونه تکونی کنیم اینجارو اسامی که نام بردی خودت زحمت بکش بیارشون حرف مدیر سابق بیشتر گوش میدن من تعدادی اعضای دیگه رو دعوت میکنم بیان 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام اوه اوه چه خاکی گرفته اینجارو ,اول باید کاربرا به صف کنیم خونه تکونی کنیم اینجارو اسامی که نام بردی خودت زحمت بکش بیارشون حرف مدیر سابق بیشتر گوش میدن من تعدادی اعضای دیگه رو دعوت میکنم بیان كجاش خاك گرفته سه روز پيش خودم اينجا رو اپ نگهش داشتم.. روز مهندس رو تبريك گفتم.. چقدرم مارو تحويل گرفتن.. البته نه مهدي تو پروفايلم تبريك گفت... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ كجاش خاك گرفته سه روز پيش خودم اينجا رو اپ نگهش داشتم.. روز مهندس رو تبريك گفتم.. چقدرم مارو تحويل گرفتن.. البته نه مهدي تو پروفايلم تبريك گفت... منظورم کلی بود مصی دست یه دست هم دهیم به مهر تالار خودمون کنیم آباد هرکسی تونستید از اعضای تالار دعوت کنید بیاد , غیر کشاورزی هم بیاد قبوله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده