ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 نه محفل کشاورزی گرمهههه،بیاد بیرون دیگه قندیل نمیبنده بیشتر دوب میشهمن الان باید برم.برمیگردم عزیزممم بیا برگرد به خونه بیا برگرد به خونه .... 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 باز مجبورم کردی بگم:شتر در خواب بیند پنبه دانه!!حالا شخصیت پردازیاش با خودت که کی شتر کی پنبه دانه من برا مدتی مهمونم خیلی پر طرف دار میشه هااا باز زدی شونه خاکی که ,البته رشتت خاکشناسی دلیل بر این نیست اینقدر خودتو خاکی کنی میگم زیر بخش ایجاد کنند من زبونم سر جاشه باور کن میخوای نشون بدم؟ایناهاش به به سلام ساغر خانم ,شواهد نشون میده میای زنگ محفل میزنی در میری عایا این رسمش زبونم پشت دندونامه چقد خشن 2
saghar... 6666 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 به به سلام ساغر خانم ,شواهد نشون میده میای زنگ محفل میزنی در میری عایا این رسمش علیک سلام...احوال شما؟ من؟؟؟تو که منو میشناسی چخده مظلومم چرا اینو میگیبعدشم شواهدتون اشتباهی شده بابا نه خب این رسمش نیست:gnugghender: 1
soil eng 17164 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 دوستای گلم این پیامی که ماها سعی میکنیم این دو هفته مونده به چهارشنبه سوری به گوش تمامیه هم شهریامون برسونیم.شمام برا شهر خودتون تو این کار خیر و خداپسندانه سهیم باشین چهارشنبه سوری امسال همه با هم پارک ائللر باغی همراه با بالن های آرزو. بجای منفجر کردن بمب و ترقه های وحشتناک،چهارشنبه سوری امسال اسمون ارومیه رو مملو از بالن آرزوها میکنیم تا همه به آرزوهاشون برسن.بیایین باهم نزاریم که امسال این بمب های خطرناک جون دوستامون رو بگیره یا اینکه زخمی شون کنه. اطلاع رسانی برای ارومیه ای ها واجب. ساعت 19 اونطور که اطلاع دارم این مراسم تو تبریز راس همین ساعت تو پارک ولیعصر هم برگزار میشه. 2
masi eng 47045 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 دوستای گلم این پیامی که ماها سعی میکنیم این دو هفته مونده به چهارشنبه سوری به گوش تمامیه هم شهریامون برسونیم.شمام برا شهر خودتون تو این کار خیر و خداپسندانه سهیم باشین چهارشنبه سوری امسال همه با هم پارک ائللر باغی همراه با بالن های آرزو. بجای منفجر کردن بمب و ترقه های وحشتناک،چهارشنبه سوری امسال اسمون ارومیه رو مملو از بالن آرزوها میکنیم تا همه به آرزوهاشون برسن.بیایین باهم نزاریم که امسال این بمب های خطرناک جون دوستامون رو بگیره یا اینکه زخمی شون کنه. اطلاع رسانی برای ارومیه ای ها واجب. ساعت 19 اونطور که اطلاع دارم این مراسم تو تبریز راس همین ساعت تو پارک ولیعصر هم برگزار میشه. به جاي منم يه بالن روشن كن.. اخي چه رومانتيك...... 1
soil eng 17164 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 به جاي منم يه بالن روشن كن.. اخي چه رومانتيك...... خو تو هم برا تهران اطلاع رسانی کن. اهوم رمانتیکهایشالا قسمت شه برم حتما 3
masi eng 47045 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 خو تو هم برا تهران اطلاع رسانی کن.اهوم رمانتیکهایشالا قسمت شه برم حتما اهان از اون لحاظ باشه.. من برم شام.. بفرماييد كوفته 3
soil eng 17164 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 اهان از اون لحاظ باشه.. من برم شام.. بفرماييد كوفته چه تفاهمی مام کوفته داریم نوش جووونت.فعلا 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 علیک سلام...احوال شما؟من؟؟؟تو که منو میشناسی چخده مظلومم چرا اینو میگیبعدشم شواهدتون اشتباهی شده بابا نه خب این رسمش نیست:gnugghender: مرسی شما چجوری؟ اره توکه راست میگی آورین رسمش اینه حضور پیدا کنید در گفتگو محفل دوستای گلم این پیامی که ماها سعی میکنیم این دو هفته مونده به چهارشنبه سوری به گوش تمامیه هم شهریامون برسونیم.شمام برا شهر خودتون تو این کار خیر و خداپسندانه سهیم باشین چهارشنبه سوری امسال همه با هم پارک ائللر باغی همراه با بالن های آرزو. بجای منفجر کردن بمب و ترقه های وحشتناک،چهارشنبه سوری امسال اسمون ارومیه رو مملو از بالن آرزوها میکنیم تا همه به آرزوهاشون برسن.بیایین باهم نزاریم که امسال این بمب های خطرناک جون دوستامون رو بگیره یا اینکه زخمی شون کنه. اطلاع رسانی برای ارومیه ای ها واجب. ساعت 19 اونطور که اطلاع دارم این مراسم تو تبریز راس همین ساعت تو پارک ولیعصر هم برگزار میشه. فرهنگ قشنگی ,امیدوارم کلانشهر های دیگه هم این حرکت انجام بدن چرا اونوقت؟گفتن زبون دارم گفتم ندارم ديگه... 4
saghar... 6666 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 مرسی شما چجوری؟اره توکه راست میگی آورین رسمش اینه حضور پیدا کنید در گفتگو محفل ممنون خوبم:)) پ ن پ دروغ میگم؟ چشم ایشالا حضور پیدا میکنیم 4
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 ممنون خوبم:))پ ن پ دروغ میگم؟ چشم ایشالا حضور پیدا میکنیم خب خداروشکر نه راست ام نمیگی بی بلا ,خرسندیم 3
saghar... 6666 ارسال شده در 5 خرداد، 2015 باشه گریه نداره که گریمو در میاری دیگه بَر مَن نِشخَند مَزَن 2
masi eng 47045 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 خوشحال ميشيم تشريف بياريد به نمايشگاه خواهرم افتتاحيه امروز ساعت 15 تا18 بعدازظهر ميباشد.. منتظر حضور گرمتان هستيم......(تنها امروز كه روز افتتاحيه است ساعت به اين صورته وگرنه طبق بروشو به مدت يك هفته دايره..) يه كوچولو تابلوهاي منم هست 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 گریمو در میاری دیگهبَر مَن نِشخَند مَزَن چقدر ساکت و اروم با لهجه مشهدی بِچَشم 2
saghar... 6666 ارسال شده در 7 خرداد، 2015 چقدر ساکت و اروم با لهجه مشهدی بِچَشم اوهوم من ساکت و ارومم اینکه لهجه مشهدی نیست این افغانی هست مشهدی این میشه تو به مو نیشخند مِزِنی(اگ اشتباه نکرده باشم) 3
ارسالهای توصیه شده