manjari 2934 ارسال شده در 11 آبان، 2014 سلام یه سوال داشتم اگر بخوام تخم خربزه که ریشه داده رو بکارم باید چکار کنم؟ 2
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام یه سوال داشتم اگر بخوام تخم خربزه که ریشه داده رو بکارم باید چکار کنم؟ سلام عزیزم هیچی خاکتونو اماده کنید عاری از مورچه وافت باشه یا اینکه یه بطری رو ببرید درون اون بطری خاک بریزید و تخم خربزه رو بکارید دوبرابر اندازه بذر عمق کاشت تخم خربزه است بعد خاک بریزید طوری که بعد کتشت خاک رو سفت نکنید فقط خاک رو به ارامی بریزید اب بدید تارشد کنه اگه به زمین اصلی هم خواستید بکارید به همین صورت 2
tak elham 469 ارسال شده در 12 آبان، 2014 آجی تو قسمت گیاهان دارویی درباره درمان ازطریق طب سنتی تاپیک زدم ی نگا کن اگه خوب بودن بگو که ادامش بدم آیا؟ 1
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 آجی تو قسمت گیاهان دارویی درباره درمان ازطریق طب سنتی تاپیک زدم ی نگا کن اگه خوب بودن بگو که ادامش بدم آیا؟ چشم گلم... بزار برم ببینم.. مطمئنن عالیه.. لینکشو میشه برام بزاری..مرسی. 1
tak elham 469 ارسال شده در 12 آبان، 2014 چشم گلم... بزار برم ببینم.. مطمئنن عالیه.. لینکشو میشه برام بزاری..مرسی. لطف داری http://www.noandishaan.com/forums/thread131040.html 1
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 لطف داری http://www.noandishaan.com/forums/thread131040.html خیلی هم عالی.. اگه این ادامه داشته باشه به همین منوال مهمش میکنم.. مرسی گلم. 1
tak elham 469 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خیلی هم عالی.. اگه این ادامه داشته باشه به همین منوال مهمش میکنم.. مرسی گلم. خاهش حتما ادامش میدم ایشالا منتظربودم که نظرتو بپرسم تشکر 1
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خاهش حتما ادامش میدم ایشالا منتظربودم که نظرتو بپرسم تشکر عزیزمی.. لطف داری خانومی... 1
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام عزیزم هیچی خاکتونو اماده کنید عاری از مورچه وافت باشه یا اینکه یه بطری رو ببرید درون اون بطری خاک بریزید و تخم خربزه رو بکارید دوبرابر اندازه بذر عمق کاشت تخم خربزه است بعد خاک بریزید طوری که بعد کتشت خاک رو سفت نکنید فقط خاک رو به ارامی بریزید اب بدید تارشد کنه اگه به زمین اصلی هم خواستید بکارید به همین صورت ممنون عزیزم دو سوال گلدون دارم البته تهش رو سوراخ کردم تا آبها گند نکنند، 1. چه خاکی مناسب هست؟ باغچه ای یا باید بخرم؟ 2. چکار کنم کرم نزنه توی نت خوندم کرم میزنه، درسته؟ 1
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 ممنون عزیزمدو سوال گلدون دارم البته تهش رو سوراخ کردم تا آبها گند نکنند، 1. چه خاکی مناسب هست؟ باغچه ای یا باید بخرم؟ 2. چکار کنم کرم نزنه توی نت خوندم کرم میزنه، درسته؟ خواهش میکنم.. یه گلدون رو بردار یه مقدار خاک دونه درشت بریز.. بعد.. خاک باغچه رو الک کن.. با خاک لومی پوسیده شده.. (که اینو از گلخونه ها میتونید خریداری کنید)باهم جداگانه مخلوط کن.. اطمینان حاصل کن افت نداشته باشه.. بعد درون گلدون بریز.. اب بریز یه یه ساعتی بزار همینجوری بمونه. بعداز یه ساعت بذرای جوونه زدتونو بکار...جایی که افتابه و نوردهی خوبه قرار بده.هرروزم اب نده ... 2
manjari 2934 ارسال شده در 12 آبان، 2014 خواهش میکنم..یه گلدون رو بردار یه مقدار خاک دونه درشت بریز.. بعد.. خاک باغچه رو الک کن.. با خاک لومی پوسیده شده.. (که اینو از گلخونه ها میتونید خریداری کنید)باهم جداگانه مخلوط کن.. اطمینان حاصل کن افت نداشته باشه.. بعد درون گلدون بریز.. اب بریز یه یه ساعتی بزار همینجوری بمونه. بعداز یه ساعت بذرای جوونه زدتونو بکار...جایی که افتابه و نوردهی خوبه قرار بده.هرروزم اب نده ... مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ 2
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ نه موقعی که کاشتید اب بدید بسته به نوع گلدونتون که چه اندازه باشه و به چه تعداد گیاه خربزه باید اب بدید,, یه روز درمیون اب بدید.. اگه دیدی خیلی خاکش خشک شد تفاله چایی رو رو روزنامه بریزید تا خوب ابش کشیده بشه بعد دور گیاه بریزید.. تا خاک همیشه مرطوب باشع وافت نزنه 1
masi eng 47045 ارسال شده در 12 آبان، 2014 مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ نه موقعی که کاشتید اب بدید بسته به نوع گلدونتون که چه اندازه باشه و به چه تعداد گیاه خربزه باید اب بدید,, یه روز درمیون اب بدید.. اگه دیدی خیلی خاکش خشک شد تفاله چایی رو رو روزنامه بریزید تا خوب ابش کشیده بشه بعد دور گیاه بریزید.. تا خاک همیشه مرطوب باشع وافت نزنه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 14 دی، 2014 سلام معصومه جان هر کاری میکنم پیام خصوصیم بهت ارسال نمیشه.پروفتم ک بستی اینم ج پیامات سلام خانمی خوبی آجی؟اره عزیزم ی مدتیه دیگه نمیرسم خوب بیام انجمن...فقط میام سر میزنمو میرم بالای پروفمم گذاشتم! الهی بمیرمممم حال آجیت خوبه؟ایشالا ک خودش طوریش نشده! ناراحت شدم طفلی 1
masi eng 47045 ارسال شده در 14 دی، 2014 سلاممعصومه جان هر کاری میکنم پیام خصوصیم بهت ارسال نمیشه.پروفتم ک بستی اینم ج پیامات پروفم بازه... الههه جون الان نميتونم توضيحي بدم. اصلا حالم خوب نيست.. باهات تماس ميگيرم.. شرايط بدي دارم ببخشيد/:4564: 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 19 بهمن، 2014 چه روزهای خوبی داشتیم اینجا :) بخصوص صفحه های چهارصد به بعد :) 1
masi eng 47045 ارسال شده در 20 بهمن، 2014 چه روزهای خوبی داشتیم اینجا :)بخصوص صفحه های چهارصد به بعد :) سلام حنانه, جون خوش اومدی گلم... خوبی ؟نیستی؟البته, منم نیستم میگفتید یه گاوی گوسفندی مرغی میکشتیم... نبینم دلت بگیره ها پرتقالامون رسیده برات بکنم بیارم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 21 بهمن، 2014 دلگیری بدی نیست یاد خاطرات خوبمون بود که اینجا داشتیم :) یه زمانی میشد تا نزدیک 3 اینجا میومدیم حرف میزدیم هــــِی الان هر کدوم از بچه ها یه سمت و سویی رفتن الایو بدری وحید سحرناز سودی حمید قاسم عطر بارون 2
ارسالهای توصیه شده