Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 اوهوم من ساکت و ارومماینکه لهجه مشهدی نیست این افغانی هست مشهدی این میشه تو به مو نیشخند مِزِنی(اگ اشتباه نکرده باشم) خیلی باحال حرف میزنند 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 بازم اینا اومدن منو دعوت نکردن :vahidrk: سهند جان شما سر زده هم بیای قدمت رو چشمه 1
masi eng 47045 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 کیا؟افغانیا یا مشهدیا؟ ساغر سلام.... بجاي هي اسپم برو عكس بنداز از درختكاري برام بفرست .. شايد برنده بشي.... اخه كي با اسپم به جايي رسيد... 1
saghar... 6666 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 ساغر سلام.... بجاي هي اسپم برو عكس بنداز از درختكاري برام بفرست .. شايد برنده بشي.... اخه كي با اسپم به جايي رسيد... سلام معصومه جان تو که میدونی من کجام اینجا اصن درخت نداره که من بخوام ازش عکس بگیرمینی دارهها ولی روز درخت کاری نداره خیلی ها به مقامات بالا رسیدن با اسپم 2
masi eng 47045 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 سلام معصومه جانتو که میدونی من کجام اینجا اصن درخت نداره که من بخوام ازش عکس بگیرمینی دارهها ولی روز درخت کاری نداره خیلی ها به مقامات بالا رسیدن با اسپم اع چرا اونوقت؟ مثلا چه مقاماتي؟ حالا اينا رو ولش..... بيا از باغ تالار كشاورزي مون اينارو چيدم.. حال ميكني.. الان اين فصل اين ميوه ها... يكي از خصوصيات بارز تالار ماستااااا بفرماييد... 2
saghar... 6666 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 اع چرا اونوقت؟ مثلا چه مقاماتي؟ حالا اينا رو ولش..... بيا از باغ تالار كشاورزي مون اينارو چيدم.. حال ميكني.. الان اين فصل اين ميوه ها... يكي از خصوصيات بارز تالار ماستااااا بفرماييد... خب تو یونی از این خبرا نیست که جزو اسرار مملکتی هس واااااااااااااااای میخوام تو همش منو به هوس میندازی واسم پست کن 2
masi eng 47045 ارسال شده در 8 خرداد، 2015 خب تو یونی از این خبرا نیست کهجزو اسرار مملکتی هس واااااااااااااااای میخوام تو همش منو به هوس میندازی واسم پست کن اوكي يادته يه بار منو به هوس انداختي.. هندونه يادته؟ من خيلي دلم ميخواستولي خودم تو باغمون كاشتم.. بيا اينجا شما دعوتيد به : باغ خانوادگي برو بچ انجمن نوانديشان در تالار ما 3
saghar... 6666 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 اوكي يادته يه بار منو به هوس انداختي.. هندونه يادته؟من خيلي دلم ميخواستولي خودم تو باغمون كاشتم.. بيا اينجا شما دعوتيد به : باغ خانوادگي برو بچ انجمن نوانديشان در تالار ما اووووووو هنوز یادته پس تلافی بود پس یه پا هنرمندی اومدم مرسی 2
masi eng 47045 ارسال شده در 9 خرداد، 2015 اووووووو هنوز یادته پس تلافی بودپس یه پا هنرمندی اومدم مرسی پ ن پ شك داشتي ؟!!! جدا از شوخي شمالطف داريد عزيزمممم 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 [h=1]مسابقه عکس سری بیست و شش[/h]تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است 3
masi eng 47045 ارسال شده در 7 تیر، 2015 مسابقه عکس سری بیست و شش تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است چشم حتمن اتيه عزيز. 2
ارسالهای توصیه شده