masi eng 47045 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2015 منظورم کلی بود مصی دست یه دست هم دهیم به مهر تالار خودمون کنیم آباد هرکسی تونستید از اعضای تالار دعوت کنید بیاد , غیر کشاورزی هم بیاد قبوله دعوت كنيم براي چه موضوعي.. الهه بياد يه تاپيك بزنه تبليغاتش بامن... 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 دعوت كنيم براي چه موضوعي.. الهه بياد يه تاپيك بزنه تبليغاتش بامن... بیان محفل گرم بشه دیگه مثل سابق ,خیلی وقته ساکت و بی صدا مونده الهه معلوم نیست کجاست 4
soil eng 17164 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 ممنون بابت اینکهاجری پیشنهاد های خودمو انداختین گردن خودم شماها فک کنین.منم بینم چیکار میکنم مهدی و معصومه عزیز لطفا اگه دی ج پیاماتون رو میدم یا اصلا نمیدم ناراحت نشین. من خیلی وقتا با گوشی میام صرفا برا خوندن پیام و این چیزا.گاهی نمیرسم جواب پیام یا پستی رو بدم.ولی تو اولین فرصتی که با سیستم میام سعی میکنم جواب بدم ک ممکن اونموقع هم خیلی دیر شده باشه:icon_pf (34):و برا همین کلا ج ندم در کل ببخشید دیگه 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 2 خرداد، 2015 ممنون بابت اینکهاجری پیشنهاد های خودمو انداختین گردن خودمشماها فک کنین.منم بینم چیکار میکنم مهدی و معصومه عزیز لطفا اگه دی ج پیاماتون رو میدم یا اصلا نمیدم ناراحت نشین. من خیلی وقتا با گوشی میام صرفا برا خوندن پیام و این چیزا.گاهی نمیرسم جواب پیام یا پستی رو بدم.ولی تو اولین فرصتی که با سیستم میام سعی میکنم جواب بدم ک ممکن اونموقع هم خیلی دیر شده باشه:icon_pf (34):و برا همین کلا ج ندم در کل ببخشید دیگه به به بالاخره تشریف آوردی ,الهه با این پیشنهادت الان بعضی از این کاربرایی که گفتی تو انجمن فعال نیستن چه برسه بیان محفل کاربرای جدید هم فقط نظاره گر هستن ما میگیم بیاد محفل شاد,روشن کنید همچنان سکوت حکم فرماست اصن تا وقتی محفل هست دیگه نمیخواد بریم کتابخونه از بس اینجا ساکته 3
soil eng 17164 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 به به بالاخره تشریف آوردی ,الهه با این پیشنهادت الان بعضی از این کاربرایی که گفتی تو انجمن فعال نیستن چه برسه بیان محفل کاربرای جدید هم فقط نظاره گر هستن ما میگیم بیاد محفل شاد,روشن کنید همچنان سکوت حکم فرماست اصن تا وقتی محفل هست دیگه نمیخواد بریم کتابخونه از بس اینجا ساکته خب برادر من روشت رو عوض کن. ببین اول میری سراغ یکی که خیلی اینجا فعالیت نداره به مدت 3-4 روز صرفا باهاش میحرفی.حرفی از فعالیت نمیزنیا....بعد این چند روز طرف از لحاظ عاظفی و روانی وابسته ت شده ...دیگه توپ تو زمین توئه،میتونی بیاریش اینجا و با رضایت کامل شروع به فعالیت علمی کنه. حال کردی روشمو جدی میگماااا جواب میده من ازتون ناراحتم... الكي.... بي خي تو هم از این "الکی" استفاده کردی:vahidrk: نه نه نه تو نباید ناراحت بشیااا.حتی الکی:icon_gol: حنانه؟؟؟؟زبوت رو پیشی خورده؟ 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا 3
soil eng 17164 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا واا سهند؟من موندم مگه کسی از تو نظر خواست که میتونی بیای یا نه؟ اومدن به اینجا اجباره.دلخواهی ک نیس ک حق انتخاب داشته باشی.والا .صابخونههر وقت بودیم یادت باشه به سنهد ندا بدی:hapydancsmil: 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 واا سهند؟من موندم مگه کسی از تو نظر خواست که میتونی بیای یا نه؟اومدن به اینجا اجباره.دلخواهی ک نیس ک حق انتخاب داشته باشی.والا .صابخونههر وقت بودیم یادت باشه به سنهد ندا بدی:hapydancsmil: خوب پرو ام دیگه چسب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخلصیم سهند 4
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 [h=1]گفتگوی هفته چهاردهم:مفاهیم پایه ای برق[/h] 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 خرداد، 2015 خب برادر من روشت رو عوض کن.ببین اول میری سراغ یکی که خیلی اینجا فعالیت نداره به مدت 3-4 روز صرفا باهاش میحرفی.حرفی از فعالیت نمیزنیا....بعد این چند روز طرف از لحاظ عاظفی و روانی وابسته ت شده ...دیگه توپ تو زمین توئه،میتونی بیاریش اینجا و با رضایت کامل شروع به فعالیت علمی کنه. حال کردی روشمو جدی میگماااا جواب میده خب کم کم داری خودتو برای میز مدیریت آماده میکنی باید دوره های روانشناسی توسط خاله الهه تو تالار برگزار کنیم من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا داداش سهند خودش صاحب خونس داره تعارف میزنه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 خوب پرو ام دیگه چسب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخلصیم سهند ای مچ گیر موش نه انگار حالت زیاد خوب نیس خب کم کم داری خودتو برای میز مدیریت آماده میکنی باز مجبورم کردی بگم:شتر در خواب بیند پنبه دانه!! حالا شخصیت پردازیاش با خودت که کی شتر کی پنبه دانه من برا مدتی مهمونم باید دوره های روانشناسی توسط خاله الهه تو تالار برگزار کنیم خیلی پر طرف دار میشه هااا داداش سهند خودش صاحب خونس داره تعارف میزنه بلی. فک کنم زبون آجی معصومه و ساغر رو هم همون موش حنانه خورده 4
saghar... 6666 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 ای مچ گیر نه انگار حالت زیاد خوب نیس بلی. فک کنم زبون آجی معصومه و ساغر رو هم همون موش حنانه خورده من زبونم سر جاشه باور کن میخوای نشون بدم؟ایناهاش 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 من زبونم سر جاشه باور کن میخوای نشون بدم؟ایناهاش آخخخ خیالم از زبون تو راحت شد همیشه نشون بده خاطر جمع بشیم 3
saghar... 6666 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 آخخخ خیالم از زبون تو راحت شدهمیشه نشون بده خاطر جمع بشیم خداروشکر باشه حتما فقط باید زیون حنا رو کشید بیرون 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 خداروشکر باشه حتمافقط باید زیون حنا رو کشید بیرون اونم میاد بیرون. فعلا یخ زده س 3
saghar... 6666 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 اونم میاد بیرون.فعلا یخ زده س امیدوارم فقط خداکنه دیگه قندیل نبنده و بیرون نیاد 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 امیدوارمفقط خداکنه دیگه قندیل نبنده و بیرون نیاد نه محفل کشاورزی گرمهههه،بیاد بیرون دیگه قندیل نمیبنده بیشتر دوب میشه من الان باید برم.برمیگردم عزیزممم 4
saghar... 6666 ارسال شده در 4 خرداد، 2015 نه محفل کشاورزی گرمهههه،بیاد بیرون دیگه قندیل نمیبنده بیشتر دوب میشهمن الان باید برم.برمیگردم عزیزممم ایشالا:)) قربونت عزیزم فعلا 3
ارسالهای توصیه شده