manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام یه سوال داشتم اگر بخوام تخم خربزه که ریشه داده رو بکارم باید چکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام یه سوال داشتم اگر بخوام تخم خربزه که ریشه داده رو بکارم باید چکار کنم؟ سلام عزیزم هیچی خاکتونو اماده کنید عاری از مورچه وافت باشه یا اینکه یه بطری رو ببرید درون اون بطری خاک بریزید و تخم خربزه رو بکارید دوبرابر اندازه بذر عمق کاشت تخم خربزه است بعد خاک بریزید طوری که بعد کتشت خاک رو سفت نکنید فقط خاک رو به ارامی بریزید اب بدید تارشد کنه اگه به زمین اصلی هم خواستید بکارید به همین صورت 2 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آجی تو قسمت گیاهان دارویی درباره درمان ازطریق طب سنتی تاپیک زدم ی نگا کن اگه خوب بودن بگو که ادامش بدم آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ آجی تو قسمت گیاهان دارویی درباره درمان ازطریق طب سنتی تاپیک زدم ی نگا کن اگه خوب بودن بگو که ادامش بدم آیا؟ چشم گلم... بزار برم ببینم.. مطمئنن عالیه.. لینکشو میشه برام بزاری..مرسی. 1 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ چشم گلم... بزار برم ببینم.. مطمئنن عالیه.. لینکشو میشه برام بزاری..مرسی. لطف داری http://www.noandishaan.com/forums/thread131040.html 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ لطف داری http://www.noandishaan.com/forums/thread131040.html خیلی هم عالی.. اگه این ادامه داشته باشه به همین منوال مهمش میکنم.. مرسی گلم. 1 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی هم عالی.. اگه این ادامه داشته باشه به همین منوال مهمش میکنم.. مرسی گلم. خاهش حتما ادامش میدم ایشالا منتظربودم که نظرتو بپرسم تشکر 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خاهش حتما ادامش میدم ایشالا منتظربودم که نظرتو بپرسم تشکر عزیزمی.. لطف داری خانومی... 1 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام عزیزم هیچی خاکتونو اماده کنید عاری از مورچه وافت باشه یا اینکه یه بطری رو ببرید درون اون بطری خاک بریزید و تخم خربزه رو بکارید دوبرابر اندازه بذر عمق کاشت تخم خربزه است بعد خاک بریزید طوری که بعد کتشت خاک رو سفت نکنید فقط خاک رو به ارامی بریزید اب بدید تارشد کنه اگه به زمین اصلی هم خواستید بکارید به همین صورت ممنون عزیزم دو سوال گلدون دارم البته تهش رو سوراخ کردم تا آبها گند نکنند، 1. چه خاکی مناسب هست؟ باغچه ای یا باید بخرم؟ 2. چکار کنم کرم نزنه توی نت خوندم کرم میزنه، درسته؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون عزیزمدو سوال گلدون دارم البته تهش رو سوراخ کردم تا آبها گند نکنند، 1. چه خاکی مناسب هست؟ باغچه ای یا باید بخرم؟ 2. چکار کنم کرم نزنه توی نت خوندم کرم میزنه، درسته؟ خواهش میکنم.. یه گلدون رو بردار یه مقدار خاک دونه درشت بریز.. بعد.. خاک باغچه رو الک کن.. با خاک لومی پوسیده شده.. (که اینو از گلخونه ها میتونید خریداری کنید)باهم جداگانه مخلوط کن.. اطمینان حاصل کن افت نداشته باشه.. بعد درون گلدون بریز.. اب بریز یه یه ساعتی بزار همینجوری بمونه. بعداز یه ساعت بذرای جوونه زدتونو بکار...جایی که افتابه و نوردهی خوبه قرار بده.هرروزم اب نده ... 2 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ خواهش میکنم..یه گلدون رو بردار یه مقدار خاک دونه درشت بریز.. بعد.. خاک باغچه رو الک کن.. با خاک لومی پوسیده شده.. (که اینو از گلخونه ها میتونید خریداری کنید)باهم جداگانه مخلوط کن.. اطمینان حاصل کن افت نداشته باشه.. بعد درون گلدون بریز.. اب بریز یه یه ساعتی بزار همینجوری بمونه. بعداز یه ساعت بذرای جوونه زدتونو بکار...جایی که افتابه و نوردهی خوبه قرار بده.هرروزم اب نده ... مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ نه موقعی که کاشتید اب بدید بسته به نوع گلدونتون که چه اندازه باشه و به چه تعداد گیاه خربزه باید اب بدید,, یه روز درمیون اب بدید.. اگه دیدی خیلی خاکش خشک شد تفاله چایی رو رو روزنامه بریزید تا خوب ابش کشیده بشه بعد دور گیاه بریزید.. تا خاک همیشه مرطوب باشع وافت نزنه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی ا من فکر میکردم آب زیاد میخواد چند وقت یکبار آب بدم؟ نه موقعی که کاشتید اب بدید بسته به نوع گلدونتون که چه اندازه باشه و به چه تعداد گیاه خربزه باید اب بدید,, یه روز درمیون اب بدید.. اگه دیدی خیلی خاکش خشک شد تفاله چایی رو رو روزنامه بریزید تا خوب ابش کشیده بشه بعد دور گیاه بریزید.. تا خاک همیشه مرطوب باشع وافت نزنه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلام معصومه جان هر کاری میکنم پیام خصوصیم بهت ارسال نمیشه.پروفتم ک بستی اینم ج پیامات سلام خانمی خوبی آجی؟اره عزیزم ی مدتیه دیگه نمیرسم خوب بیام انجمن...فقط میام سر میزنمو میرم بالای پروفمم گذاشتم! الهی بمیرمممم حال آجیت خوبه؟ایشالا ک خودش طوریش نشده! ناراحت شدم طفلی 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلاممعصومه جان هر کاری میکنم پیام خصوصیم بهت ارسال نمیشه.پروفتم ک بستی اینم ج پیامات پروفم بازه... الههه جون الان نميتونم توضيحي بدم. اصلا حالم خوب نيست.. باهات تماس ميگيرم.. شرايط بدي دارم ببخشيد/:4564: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چه روزهای خوبی داشتیم اینجا :) بخصوص صفحه های چهارصد به بعد :) 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ چه روزهای خوبی داشتیم اینجا :)بخصوص صفحه های چهارصد به بعد :) سلام حنانه, جون خوش اومدی گلم... خوبی ؟نیستی؟البته, منم نیستم میگفتید یه گاوی گوسفندی مرغی میکشتیم... نبینم دلت بگیره ها پرتقالامون رسیده برات بکنم بیارم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ دلگیری بدی نیست یاد خاطرات خوبمون بود که اینجا داشتیم :) یه زمانی میشد تا نزدیک 3 اینجا میومدیم حرف میزدیم هــــِی الان هر کدوم از بچه ها یه سمت و سویی رفتن الایو بدری وحید سحرناز سودی حمید قاسم عطر بارون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده