Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ نه همینجوری پرسیدم درسته کار درستی میکنی کشاورزی با کارشناسی دستت به هیچ جا بند نیست ارشد باید داشته باشی 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ کارشناسی و ارشد هیچ تفاوتی باهم ندارن البته واسه ترفیع و اضافه حقوق خوبه 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ خب پس حسابی دستت بستس برو برای دکترا 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ ممنونم که موجبات خنده و شادی مارو فراهم کردید خب بچه های پر انرژی کشاورزی کو پس ؟؟؟؟؟؟؟ بیایید دیگه لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ همین که ما میایم خلوت میشه.... باز هی میگن رفتی ؟ چرا رفتی ؟ گفتیم دیگه برنمیگردی ! شعار ندید لطفا بای لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ نگراטּ رویاهاے مـَלּ نبآشـ اینجـ ـآ اگر سیلـ همـ بیاید هیچـ سکوتے رویاهایمـ رـآ باخـُـوבُ نمیبرב و هیچـ بغضے،בر فریاב نمے ترکــב اینجآ بــہ ظاهر آراҐ استـ و هیچـ تلاطـمے روבخــانـہ را بــہ همـ نمے ریزב و هیچـ صدایے گوشـ رآ نمی آزارב پسـ بیآ و کنارҐ بنشیـטּ بے آنکــہ نگراטּ رویاهایمـ باشے لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ نَـبیـن کـه می خنــدم ! من یکـی.. بـــاور کــردم.. کـــارم از “گـــــریــه” گـذشتـه ! . . . __________________ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ سلام...سلام.. از بچه های کشاورزی کسی نیست.. بابا دلمون پوکید.. کجایید پس؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ من غریبه دیروز ‚ آشنای امروز و فراموش شده فرداها هستم ‚ پس در آشنای امروز می نویسم تا در فراموشی فرداها یادم کنی. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ آیت الله بهجت (ره): از ما، عمل چندانی نخواسته اند! مهم تر از عمل کردن، "عمــــــل نـــــــــــکردن" است! تقوا یعنی "عمـــل گنــــــــاه را مرتکب نـــــــــشدن! همه میپرسند چه کار کنیـــــــم؟ من میگویم: بگویید چه کار نـــــــکنیـــــم؟ و پاسخ اینست: گـــــــنـــــــــاه نــــکــنــیــــد. شاه کلیـــــد اصلـی رابطـــه با خـــدا " گــنــاه نـــــکــردن " اســــت. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ گنجشکی با عجله و تمام توان به آتش نزدیک می شد و برمی گشت ! پرسیدند : چه می کنی ؟ پاسخ داد :در این نزدیکی چشمه آبی هست و من مرتب نوک خود را پر از آب می کنم و آن را روی آتش می ریزم ... گفتند : حجم آتش در مقایسه با آبی که تو می آوری بسیار زیاد است و این آب فایده ای ندارد گفت : شاید نتوانم آتش را خاموش کنم ، اما آن هنگام که خداوند می پرسد : زمانی که دوستت در آتش می سوخت تو چه کردی ؟ پاسخ میدهم : هر آنچه از من بر می آمد!! 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۲ روزي روزگاري اهالي يه دهكده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا كنند, در روز موعود همه مردم براي مراسم دعا در محلي جمع شدند و تنها يك پسر بچه با خودش چتر آورده بود و اين يعني...ايمان 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ مارفتیم کسی نیومد.. بابای سلام شما زود اومدی ما نبودیم شما از قدیمیا هستین درسته؟یه مدت نبودین چی شد؟امیدوارم همیشه باشین و از حضورتون استفاده ببریم لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ آهای! این کپی رایت داره ها! بی اجازه برداشتی!! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ آهای! این کپی رایت داره ها! بی اجازه برداشتی!! آهای اخوی! شما کنترل نامحسوسی؟! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده