Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلامالان هیشکی نیست بعد 1شب تا نزدیک 3 !اینجا هستین- سلام خوبی ؟؟؟ اسمتو نمیدونم؟؟ 1
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 3 آبان، 2013 تنها موسیقی بود که توانست تنهایی مرا پر کند وگرنه غم ، لحظه ای رهایم نمی کرد . . . حاضر 2
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 3 آبان، 2013 تنهایی نامِ دیگر پاییز است … هرچه عمیق تر ، برگ ریزان خاطره هایت بیشتر … 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام من هستم ولی خسته مبقیه که امشب نیستن فود اسمت چیه؟ سلام راضیه خوبی!!!! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام راضیه خوبی!!!!سلام مهدیبد نیستم شکر کلا وقتی میام میبینم اینجا خلوته خب نه خوب نیستم تو خوبی اخوی؟ 1
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام مهدیبد نیستم شکر کلا وقتی میام میبینم اینجا خلوته خب نه خوب نیستم تو خوبی اخوی؟ واقعا منم ناراحتم کسی نیس ممنونم آجی 2
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 3 آبان، 2013 امشب ازو شبایی که اصلا نمیدونم کجام چی کار میکنم با سازم خلوت کردم ... 4
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام بروبچ خلوته اینجا بازم... این تابستون اینجا رو خاک گرفته از بس هیچکی نیس 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 آبان، 2013 به نظر من تنهایی چیزیه که آدما خودشون برا خودشون میسازن میشه هیشکی هم کنار انسان نباشه اما تنهایی وجود نداشته باشه ما آدما چرا فکر میکنیم اگر یکی از آدمای دیگه کنارمون باشن،تنها نیستیم؟ همه آدما به نوعی تنهان اما تنهایی هم یه انتخابه مثل تمام چیزای دیگه ای که تو زندگی انسان پیش میاد وانتخاب میکنه ما در طول شبانه روز همش داریم انتخاب میکنیم میتونیم تنهایی رو انتخاب نکنیم بگین خب 3
food111 785 ارسال شده در 3 آبان، 2013 به نظر من تنهایی چیزیه که آدما خودشون برا خودشون میسازنمیشه هیشکی هم کنار انسان نباشه اما تنهایی وجود نداشته باشه ما آدما چرا فکر میکنیم اگر یکی از آدمای دیگه کنارمون باشن،تنها نیستیم؟ همه آدما به نوعی تنهان اما تنهایی هم یه انتخابه مثل تمام چیزای دیگه ای که تو زندگی انسان پیش میاد وانتخاب میکنه ما در طول شبانه روز همش داریم انتخاب میکنیم میتونیم تنهایی رو انتخاب نکنیم بگین خب گفته بودی هستم ولی خستمچه صحبتایی 3
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 3 آبان، 2013 اینجا چه خبر حرف تنهایی - قهر - خستگی و ....... اسم تاپیکو باید بزاریم محفل غم و غصه 3
ارسالهای توصیه شده