Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 خوب پس من میرم. که بچه های قبلی بیان صفا دار بشه. بای. شما هم از بچه های قبلی هستی دیگه منظورم این بود کاشکی راضیه خانم - الهه خانم - و آقا حمید میومدم مثل سابق 4
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 بچه ها گفتم در مورد موضوع صحبت کنید ممنون که گوشش دادید 2
masi eng 47045 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 بچه ها گفتم در مورد موضوع صحبت کنید ممنون که گوشش دادید میوه های پاییزی. این چیه؟ 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 این چیه؟ این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشه موضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشهموضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم من بگم؟؟؟؟؟؟ کوه :girl_yes2: 3
masi eng 47045 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 صحرا.... کویر....... کوه....... گیاهان دارویی........ خشکی خاک....... 2
masi eng 47045 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 این خوبه ولی میوه تابستونی داشتیم باز میوه بذاریم تکراری میشهموضوعات دیگه پیشنهاد بدید من مثلا درخت، باغ، بیابان و ... رو پیشنهاد میدم خوب اق مدیر هرکی یه نظری داره... من اون نظرم بود.. بازم البته نظر دادما... ولی براساس اینکه گفتید چقدر گوش کردید عرض کردم.. 2
soil eng 17164 ارسال شده در 1 اسفند، 2013 بیان این تاپیکو احیا کنید:gnugghender:این همه گرد وخاک نشسته.. یه زمانی اینجا، شاه تاپیک بود چ روزایی داشتیـــــــــــــــم 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 چ روزایی داشتیـــــــــــــــم واقعا الهه چه روزایی بود بابا دوباره همه بیاین دیگه:hapydancsmil: مسابقه چی بذاریم الهه؟ 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 من بگم؟؟؟؟؟؟ کوه :girl_yes2: موضوع خوبیه مرسی مدنظر قرار میگیره صحرا....کویر....... کوه....... گیاهان دارویی........ خشکی خاک....... به به چه موضوعات خوبی خوب اق مدیر هرکی یه نظری داره... من اون نظرم بود.. بازم البته نظر دادما... ولی براساس اینکه گفتید چقدر گوش کردید عرض کردم.. مرسی از نظرتون متوجهم.. 4
soil eng 17164 ارسال شده در 2 اسفند، 2013 واقعا الهه چه روزایی بود بابا دوباره همه بیاین دیگه:hapydancsmil: مسابقه چی بذاریم الهه؟ جان؟؟مسابقه؟چی هست حالا؟خوردنی؟ هر چی دوست داریی بزارین من همچنان در همه حال مثل شیر پشتتونم.. 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 3 اسفند، 2013 جان؟؟مسابقه؟چی هست حالا؟خوردنی؟هر چی دوست داریی بزارین من همچنان در همه حال مثل شیر پشتتونم.. نه الهه باید بیای خودت برگزار کنی من گرفتارم باید واسه کنکور بخونم:icon_pf (34): 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 نه الهه باید بیای خودت برگزار کنی من گرفتارم باید واسه کنکور بخونم:icon_pf (34): من كنكورم از تو واجب تره!و اينكه عارضم خدمت شما اينجانب تا الان يك سوم جزوه هاي ارشد رو هم نخوندم:icon_pf (34): 3
masi eng 47045 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 موضوع خوبیه مرسی مدنظر قرار میگیره به به چه موضوعات خوبی مرسی از نظرتون متوجهم.. 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 4 اسفند، 2013 من كنكورم از تو واجب تره!و اينكه عارضم خدمت شما اينجانب تا الان يك سوم جزوه هاي ارشد رو هم نخوندم:icon_pf (34): حالا خیلی هم میخونی مثلا باشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن 2
soil eng 17164 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 حالا خیلی هم میخونی مثلاباشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن نه انصافا..فقط هفته اي 2-3 ساعت ميخونم:icon_pf (34): اره ديگه...ي خودي نشون بدن ببينيم 2
masi eng 47045 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 حالا خیلی هم میخونی مثلاباشه مهدی یا سلامت یکیشون لطف میکنن برگزار میکنن منو معاف کنید. ما مسابقات رو راه اندازی کردیم. کسی اصلا یه سر هم نمیزنه. چه برسه به این عکاسی. 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 منو معاف کنید. ما مسابقات رو راه اندازی کردیم. کسی اصلا یه سر هم نمیزنه. چه برسه به این عکاسی. مسابقه که جایزه مدال و امتیاز داشته باشه ، ملت استقبال شدیدی نشون میدن حالا موضوع رو انتخاب کنیم فعلا؟ مهدی نیستی؟کجایی؟ 2
ارسالهای توصیه شده