Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 آبان، 2013 الهه: چقدر گوشیا پیشرفته شدن انجمن با لب تاب بزور بالا میآد چجوری با گوشی اینقدر سریع پست میذاری 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آبان، 2013 الهه عزیزم من انقدر از اردلان خوشم میاد بخصوص اونجا که گفت تو دلم ولوله ست واسه خواستنت واونجا که گفت آدم تاوون داده که دیگه اخم وتخم نداره 1
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آبان، 2013 راضیه:شخصیتش باحاله!ولی ب همون اندازه از مریمه بدم میاد.زن تا این حد بوووق ک با ی دوست دارم یاد عشق جوونیاش افتاد...نویسنده قبلش نظر منو باید میپرسید!قاسم:خیلیم سریع ج نمیدما.جدا؟نشنیدم وقتی میگفت:-(راستی قاسم تو سریال عطر باران یا بوی باران چی چی بود اسم یکی از بازیگراش قاسم زارع بود:-dدیدیش؟ 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 آبان، 2013 راضیه:شخصیتش باحاله!ولی ب همون اندازه از مریمه بدم میاد.زن تا این حد بوووق ک با ی دوست دارم یاد عشق جوونیاش افتاد...نویسنده قبلش نظر منو باید میپرسید!قاسم:خیلیم سریع ج نمیدما.جدا؟نشنیدم وقتی میگفت:-(راستی قاسم تو سریال عطر باران یا بوی باران چی چی بود اسم یکی از بازیگراش قاسم زارع بود:-dدیدیش؟ نکته رو نگرفتییه بار کلا جواب خب دادن داخل فیلم اینم بچه کوچیکه بود حالا تازه فهمیدی قاسم زارع که من باشم و یکی دیگه بازیگره؟!(شکلکارو میبینی؟) 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آبان، 2013 الهه اتفاقا من از مریم خوشم میادخب عاشقه چیکارش داری خو خیلی خوشم اومد اونجا که به باباش گفت : بگو خب 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 آبان، 2013 الهه اتفاقا من از مریم خوشم میادخب عاشقه چیکارش داری خوخیلی خوشم اومد اونجا که به باباش گفت : بگو خب مریمه گفت بگو خبباید جالب باشهکجاش بوده؟ همین قسمت امشب بود که درست حسابی ندیدم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آبان، 2013 نباید به من یه خبر بدین:vahidrk:اااااا سلام ببخشید یادم رفت حضوری بزنمبنده راضیه جلیلی هستم الهه با گوشی اومده سرعتش بووووووووووقه من بجاش حضوری میزنم حمیدم هم که پیش پای شما رفت 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آبان، 2013 مریمه گفت بگو خبباید جالب باشهکجاش بوده؟ همین قسمت امشب بود که درست حسابی ندیدم آره به باباش گفتنه پریشب بود باباش داشت باهاش حرف میزد،یهو مریم از دهنش در رفت به باباش گفت بگو خب 1
soil eng 17164 ارسال شده در 2 آبان، 2013 قاسم:باز خوبه آخه مونده بود تو دلم چرا کسی ج خب این بنده خدارو نمیده:-d بله ک شکلکارو میبینم،کور ک نیستم:-|راضیه فقط از این سبک بودنش خوشم نمیاد،عشق کیلو چنده!شرمنده وحید...سلام!فود111سلام.بچه ها شبتون بخیر. 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 آبان، 2013 قاسم:باز خوبه آخه مونده بود تو دلم چرا کسی ج خب این بنده خدارو نمیده:-d بله ک شکلکارو میبینم،کور ک نیستم:-|راضیه فقط از این سبک بودنش خوشم نمیاد،عشق کیلو چنده!شرمنده وحید...سلام!فود111سلام.بچه ها شبتون بخیر. من چه میدونمگفتم گوشی شاید نشون نمیدهالانم شکلکای تورو ما نمیبینیم راستی قاسم زارع میدونی کیه! این حاجی بود داخل اخراجیها فکر کنم کمالی بود اسمش که به بروبچ اخراجی واسه آموزش مدام گیر میداد و نسبتا کچل بود و همش ساز مخالف میزد اون بودش 1
soil eng 17164 ارسال شده در 3 آبان، 2013 مریمه گفت بگو خبباید جالب باشهکجاش بوده؟ همین قسمت امشب بود که درست حسابی ندیدم اصلی ترین سکانس فیلم و حماقت دختره رو ندیدی دیگه باباش داشت باهاش میحرفید ک اگه دلت با اردلان من حرفی ندارم...مریمه هم خواست بگه نظر شما واسم مهمه ..آخرش گفت "بگو خب":ws28: من چه میدونمگفتم گوشی شاید نشون نمیدهالانم شکلکای تورو ما نمیبینیمراستی قاسم زارع میدونی کیه! این حاجی بود داخل اخراجیها فکر کنم کمالی بود اسمش که به بروبچ اخراجی واسه آموزش مدام گیر میداد و نسبتا کچل بود و همش ساز مخالف میزد اون بودش اخراجی ها؟با با اون حاجی ک اصلا تو این فیلم جدیده بازی نکرده بود! کرده بود ایا؟نقشش کی بود؟ اااااا سلام ببخشید یادم رفت حضوری بزنمبنده راضیه جلیلی هستم ...الهه با گوشی اومده سرعتش بووووووووووقه من بجاش حضوری میزنم ممنون بابت همکاری 1
ارسالهای توصیه شده