Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 آبان، 2013 یه امکانات جدید دیدم!پیام نقل وقول اومد:hapydancsmil: آره اولین پیام نقل و قولت برای من بود 2
monajem 22 ارسال شده در 17 آبان، 2013 سلام بچه ها.کسی اینجا از دانشگاه شهید باهنر کرمان هست؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنین. 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 آبان، 2013 سلام بچه ها.کسی اینجا از دانشگاه شهید باهنر کرمان هست؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنین. سلام خوش اومدین. نه تو تالار ما که کسی از باهنر کرمان نیست! بچه ها اگه هستین رو کنینا مشکلتون چیه؟ 2
monajem 22 ارسال شده در 17 آبان، 2013 ایمیل کاری یا شماره تماس یکی از اساتید کشاورزی اونجارو میخوام یه ایمیل دارم ازشون ظاهرا با یه ایمیل دیگه کار میکنن کارم خیلی واجبه. 2
soil eng 17164 ارسال شده در 17 آبان، 2013 ایمیل کاری یا شماره تماس یکی از اساتید کشاورزی اونجارو میخوام یه ایمیل دارم ازشون ظاهرا با یه ایمیل دیگه کار میکنن کارم خیلی واجبه. آها..خب از سایت دانشگاهش نتونستین گیر بیارین؟ تماس با اساتید
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 17 آبان، 2013 به اون میلش جواب نمیده باهنر کرمان نداریم ولی فامیلیت واسم آشناستمنجم جان شما کرج لیسانس نبودی؟
food111 785 ارسال شده در 22 آبان، 2013 سلام با همتون قهرم:vahidrk: هیشکی نگفت این فود رفته کجا-نیستش 4
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 26 آبان، 2013 دیدم اسمش محفله گفتم خدافظی کنم اخه معمولا محفل جایی که دوره هم جمع میشن و حال واحوال میکنن گفتم شاید شاید کسی باشه حال مارو بپرسه اصلا چی دارم میگم نمیدونم ولش کن دیگه کم کم دارم تبدیل به ادم اهنی میشم خالی از احساس و زندگی دارم میرم البته واسه یه مدتی نه واسه همیشه گفتم یه دو کلومی با بربچه های کشاورزی هرچند میدونم هیچکدومشون تا حالا بیل دستشون نگرفتن صحبت کنم (شوخی) خب خوبی بدی دیدین حلال کنین و حرف اخر دوباره من دوباره شب دوباره تنهایی وسیگاری که سروته روشنش کردم! میبینی؟ آخرین رفیقم را به اشتباه سوزاندم! خدافظ:icon_pf (12): 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 29 آبان، 2013 سلام دوستان برا اونایی که حوصله زیاد خوندن ندارن،همین اولش میگم که من دیگه اینجا نمیام نه توی انجمن منظورم اینجا توی محفله که دیگه نمیام میخوام ازتون خداحافظی کنم روزای خوبی باهاتون داشتم خیلی اینجا خاطره دارم خاطره هایی که فقط نیازه چند صفحه برگردم عقب تا برام یادآوری بشن هیچ وقت نمیخوام برگردم دوباره بخونمشون چون ممکنه پشیمون بشم دوستان منو دعا کنید خدانگهدار همتون برای همیشه 5
food111 785 ارسال شده در 29 آبان، 2013 سلام دوستانبرا اونایی که حوصله زیاد خوندن ندارن،همین اولش میگم که من دیگه اینجا نمیام نه توی انجمن منظورم اینجا توی محفله که دیگه نمیام میخوام ازتون خداحافظی کنم روزای خوبی باهاتون داشتم خیلی اینجا خاطره دارم خاطره هایی که فقط نیازه چند صفحه برگردم عقب تا برام یادآوری بشن هیچ وقت نمیخوام برگردم دوباره بخونمشون چون ممکنه پشیمون بشم دوستان منو دعا کنید خدانگهدار همتون برای همیشه دیدم اسمش محفله گفتم خدافظی کنم اخه معمولا محفل جایی که دوره هم جمع میشن و حال واحوال میکنن گفتم شاید شاید کسی باشه حال مارو بپرسه اصلا چی دارم میگم نمیدونم ولش کن دیگه کم کم دارم تبدیل به ادم اهنی میشم خالی از احساس و زندگی دارم میرم البته واسه یه مدتی نه واسه همیشه گفتم یه دو کلومی با بربچه های کشاورزی هرچند میدونم هیچکدومشون تا حالا بیل دستشون نگرفتن صحبت کنم (شوخی) خب خوبی بدی دیدین حلال کنین و حرف اخر دوباره من دوباره شب دوباره تنهایی وسیگاری که سروته روشنش کردم! میبینی؟ آخرین رفیقم را به اشتباه سوزاندم! خدافظ:icon_pf (12): یعنی چی دیگه نمیایم این حرفا یعنی چی مدیر انجمن کجاست؟اینا چرا دارن از اینجا میرن:vahidrk: 3
soil eng 17164 ارسال شده در 30 آبان، 2013 هر کی ی سری مکلات تو زندگیش داره ک اگه از نت قاصله بگیره شاید وقت بیشتری برای رسیدگی به اونا داشته باشه...(خودم تجربه ش کردم) مرتضی ک امیدوارم زودی برگرده..راضیه هم ک کلا نرفته..فقط محفل نمیاد! البته الانشم محفل همچین رونق نداره... همیشه شاد باشین،باشیم 4
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 17 آذر، 2013 سلام من اومدم بچه ها حالتون خوبه چه خبرا !! الووووووووووووووو کسی نیست ؟ 1
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 17 آذر، 2013 سلام من اومدم بچه ها حالتون خوبه چه خبرا !! الووووووووووووووو کسی نیست ؟ سلام آقا مرتضی خوبی ؟؟؟ یجور پست گذاشتی گفتیم رفتی که رفتی 1
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 17 آذر، 2013 نه گفته بودم یه مدتی نیستم خوبی اقا مهدی سلامتی ! چه خبر ؟ 1
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 17 آذر، 2013 برات سوال شده اول یه مقدمه بگم ؟ الان کلا همه ی دانشگاها رشته ها دانشجوها کلا بچه ها سر کاریم خواستی دلیلشم برات میگم بنده حقیر رشته مقدس کشاورزی گرایش اقتصاد کشاورزی میخونم خدا کمک کنه 2 ترم دیگه مونده البته تازگیا از بیکاری تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم !!! 1
ارسالهای توصیه شده