food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ گاهی همین گپ و گفتگوای علمی با ارزش تر از تاپیکا هایی میشه ک از جایی کپی پیست میشه اینجا2 الهه هم مدیره دیگه!خب گپ و گفتگوها در راستای مباحث علمیه ... مدیرا رو ببین 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ واسه اینه که دوره بدنسازی رو بدگذرونده2هفته بدینش دست من یه دوره براش میذارم با تغذیه اوکی روپا میشه 90دقیقه یکوب میدوئه،تضمینی بدون عوارض و بدون برگشت داداش این قاسم ما هم اضافه وزن داره ... بی زحمت یه نگاهی بهش بکن ببین چند روزه میشه آبش کرد!؟ بابا مگه جنس دزدیه که میخوای آبش کنی؟منظورت چربیاشه دیگه؟بیار تا ببینمش بعد میگم:Ghelyon: منو میخواین آب کنید آره میلاد بچه ها بدنسازی نکردن به شیوه علی پروین باید تپه های داوودیه اینقدر برن و بیان که بدنشون روپا بشه 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ منو میخواین آب کنید آره میلاد بچه ها بدنسازی نکردن به شیوه علی پروین باید تپه های داوودیه اینقدر برن و بیان که بدنشون روپا بشه علی پروینو خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان خداحافظ دوستان 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ برو بچ کشاورزی خوبن ؟؟؟ سلام بدری جان اهوم خوبیــــــم! تو خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بدری جاناهوم خوبیــــــم! تو خوبی؟ سلام خانومی مرسی بد نیستم ! دیگه کم میبینم تاپیک بیاد بالا ...!؟ -------------- حنانه هم که آواتار نداره نکنه رفته ! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خانومی مرسی بد نیستم ! دیگه کم میبینم تاپیک بیاد بالا ...!؟ -------------- حنانه هم که آواتار نداره نکنه رفته ! آره همه یجورایی درگیرن کمتر میایم انجمن..یا وقتی میایم ک بقیه حضور ندارن! مث الان ک فخط خودمم منم صبح اومدنی دیدم آواتار...نداره! نه نمیـــــره شاید میخواد غیرمحسوس بیاد 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آره همه یجورایی درگیرن کمتر میایم انجمن..یا وقتی میایم ک بقیه حضور ندارن!مث الان ک فخط خودمم منم صبح اومدنی دیدم آواتار...نداره! نه نمیـــــره شاید میخواد غیرمحسوس بیاد آخی اشکال نداره موفق باشین عههه پس تازه بی آواتار شده ! چه راه حلی جالبی برا غیر محسوس اومدن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ آخی اشکال نداره موفق باشین عههه پس تازه بی آواتار شده ! چه راه حلی جالبی برا غیر محسوس اومدن بی اواتار! بی تصویر پروف چراغ خاموش ای بابا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ بی اواتار! بی تصویر پروفچراغ خاموش ای بابا میخوای یه اخطاری چیزی بهش بدم بلکه مستقیم الراه شد و از این حالت مخفی و بی آواتاری دربیاد ای بابا آه چرا خانومی دلم پوکید 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ میخوای یه اخطاری چیزی بهش بدم بلکه مستقیم الراه شد و از این حالت مخفی و بی آواتاری دربیادای بابا آه چرا خانومی دلم پوکید فکر خوبیه! ولی میترسم بزاره کلا بره 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ فکر خوبیه!ولی میترسم بزاره کلا بره ینی در این حد حساسه من مخلص آدمای حساسم هستم از گل نازکترم بهشون نمیگم 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ سلام مانی خوبی ؟ کم پیدایی نیستی چرا ؟ 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مانی خوبی ؟کم پیدایی نیستی چرا ؟ سلام خوبی زندگی دیگه منبعد در خدمتتون هستم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ سلام خوبی مانی؟ کجا بودیییییییییییییییییی؟ متن قشنگی بود و واقعیت!! ینی در این حد حساسه من مخلص آدمای حساسم هستم از گل نازکترم بهشون نمیگم مخصوصا اگه از بچه های تالار کشاورزی باشه 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خوبی مانی؟کجا بودیییییییییییییییییی؟ متن قشنگی بود و واقعیت!! مخصوصا اگه از بچه های تالار کشاورزی باشه سلام خوبی الهه خانم مدیر عزیز خواهش می کنم گاهی برگشتن عین رسیدن است ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده