.Yaprak 15749 ارسال شده در 6 مهر، 2013 سلام به بچه های گل و گلاب کشاورزی و بچه های سایر رشته ها :دی احوالات چطوره 1
soil eng 17164 ارسال شده در 8 مهر، 2013 به به این محفل دوباره آپ شدسلام الهه چه عجب اومدی حنانه بیا اینجارو بترکون آق مهدی هستین شما هم! سلام علیکم سلام قاسم سلام به همگی!! خو من میام سر میزنم ولی از اونجایی که موقع اومدنم کسی آن نیس بی سروصدا میرم دیگه 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام بر همگی اینجا چقدر خاک گرفته وسوت وکوره الهه حمید؟ زوتی بیایین خب 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام بر همگیاینجا چقدر خاک گرفته وسوت وکوره الهه حمید؟ زوتی بیایین خب من ک هستم..ولی فک کنم تا اخر تابستون یا شایدم بیشتر اوضام همین باشه حمیدم ک یا صبح ها میاد یا اخر شبا ک من نیستم بازم دمت گرم ک تاپیک رو تکوندی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2013 من ک هستم..ولی فک کنم تا اخر تابستون یا شایدم بیشتر اوضام همین باشه حمیدم ک یا صبح ها میاد یا اخر شبا ک من نیستم بازم دمت گرم ک تاپیک رو تکوندی دلم براتون تنگ شده آخرشبا هم دیگه نمیاد حمید اصن فک نکنم حالا حالاها بیاد نتش خوف نیس 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 مهر، 2013 دلم براتون تنگ شدهآخرشبا هم دیگه نمیاد حمید اصن فک نکنم حالا حالاها بیاد نتش خوف نیس سلام سلام الهه خانم و حنانه خانم گل 2
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 دلم براتون تنگ شدهآخرشبا هم دیگه نمیاد حمید اصن فک نکنم حالا حالاها بیاد نتش خوف نیس خسته میشه خو... تو قاسم سحر مهدی وحید چرا نمیاین محفل بابا... سلام سلام الهه خانم و حنانه خانم گل سلام اقا مهدی. خوبی؟ 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام آقا مهدی خوبی؟ آره الی جون میدونم خیلی خسته میشه خب واسه همین میگم دیگه اصن من ازش هیچ انتظاری ندارم وقتی هم میام حرکات بعضی بچه ها رو میبینم دیگه ترجیح میدم نیام محفل 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 مهر، 2013 خسته میشه خو...تو قاسم سحر مهدی وحید چرا نمیاین محفل بابا... سلام اقا مهدی. خوبی؟ ممنون شما خوبی چه خبر؟؟ 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام آقا مهدیخوبی؟ آره الی جون میدونم خیلی خسته میشه خب واسه همین میگم دیگه اصن من ازش هیچ انتظاری ندارم وقتی هم میام حرکات بعضی بچه ها رو میبینم دیگه ترجیح میدم نیام محفل ممنون شما خوبی ؟؟ چه خبر؟؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 سلام آقا مهدیخوبی؟ آره الی جون میدونم خیلی خسته میشه خب واسه همین میگم دیگه اصن من ازش هیچ انتظاری ندارم وقتی هم میام حرکات بعضی بچه ها رو میبینم دیگه ترجیح میدم نیام محفل حنانه جان خیلی رو روابط مجازی ذهنتو درگیر نکن..وقتی یکی اینجا ناراحتت میکنه..نباید بزاری این برخوردش وارد زندگیت بشه. وگرنه....ادامه ندم بهتره خب چیکارا میکنییییییییییییییییییییی؟ ممنون شما خوبی چه خبر؟؟ سلامتی.. امروز از بس نت بودم ک دیگه ترکوندم خودت چخبر؟ 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مهر، 2013 یه چیزی بگم آقا مهدی؟ من والی به طور ناخودآگاه یه سوال ازتون پرسیدیم شما هم دقیقا یه جواب دادید فقط جای علامت سوالا تغییر کرد الی اصن تو زندگیم راه ندارن چه برسه بخوان ذهنمو درگیر کنن این چیزا 2
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 یه چیزی بگم آقا مهدی؟من والی به طور ناخودآگاه یه سوال ازتون پرسیدیم شما هم دقیقا یه جواب دادید فقط جای علامت سوالا تغییر کرد الی اصن تو زندگیم راه ندارن چه برسه بخوان ذهنمو درگیر کنن این چیزا راس میگه مهدیااا خوبه عزیزممممممم....خیلی خوبه 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 مهر، 2013 حنانه جان خیلی رو روابط مجازی ذهنتو درگیر نکن..وقتی یکی اینجا ناراحتت میکنه..نباید بزاری این برخوردش وارد زندگیت بشه.وگرنه....ادامه ندم بهتره خب چیکارا میکنییییییییییییییییییییی؟ سلامتی.. امروز از بس نت بودم ک دیگه ترکوندم خودت چخبر؟ منم مثل شما اینقدر تو نت نبودم منم قرمزارو ترکوندم یه چیزی بگم آقا مهدی؟من والی به طور ناخودآگاه یه سوال ازتون پرسیدیم شما هم دقیقا یه جواب دادید فقط جای علامت سوالا تغییر کرد الی اصن تو زندگیم راه ندارن چه برسه بخوان ذهنمو درگیر کنن این چیزا خب منم از شما به طور ناخداآگاه یه سوال پرسیدم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 11 مهر، 2013 منم مثل شما اینقدر تو نت نبودممنم قرمزارو ترکوندم خب منم از شما به طور ناخداآگاه یه سوال پرسیدم خب اقا مهدی من باید برم... شماهام دیگه نبینم بزارین اینجارو گردوخاک بگیره ها روز خوش..خدانگهدار 2
Mahdi Eng 22941 ارسال شده در 11 مهر، 2013 خب اقا مهدی من باید برم... شماهام دیگه نبینم بزارین اینجارو گردوخاک بگیره ها روز خوش..خدانگهدار به سلامت با خودم دستمال و شوینده میارم خدا حافظ 2
ارسالهای توصیه شده