food111 785 ارسال شده در 30 مهر، 2013 گاهی همین گپ و گفتگوای علمی با ارزش تر از تاپیکا هایی میشه ک از جایی کپی پیست میشه اینجا2 الهه هم مدیره دیگه!خب گپ و گفتگوها در راستای مباحث علمیه ... مدیرا رو ببین 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 30 مهر، 2013 واسه اینه که دوره بدنسازی رو بدگذرونده2هفته بدینش دست من یه دوره براش میذارم با تغذیه اوکی روپا میشه 90دقیقه یکوب میدوئه،تضمینی بدون عوارض و بدون برگشت داداش این قاسم ما هم اضافه وزن داره ... بی زحمت یه نگاهی بهش بکن ببین چند روزه میشه آبش کرد!؟ بابا مگه جنس دزدیه که میخوای آبش کنی؟منظورت چربیاشه دیگه؟بیار تا ببینمش بعد میگم:Ghelyon: منو میخواین آب کنید آره میلاد بچه ها بدنسازی نکردن به شیوه علی پروین باید تپه های داوودیه اینقدر برن و بیان که بدنشون روپا بشه 2
M!LAD 542 ارسال شده در 30 مهر، 2013 منو میخواین آب کنید آره میلاد بچه ها بدنسازی نکردن به شیوه علی پروین باید تپه های داوودیه اینقدر برن و بیان که بدنشون روپا بشه علی پروینو خوب اومدی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 31 مهر، 2013 برو بچ کشاورزی خوبن ؟؟؟ سلام بدری جان اهوم خوبیــــــم! تو خوبی؟ 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلام بدری جاناهوم خوبیــــــم! تو خوبی؟ سلام خانومی مرسی بد نیستم ! دیگه کم میبینم تاپیک بیاد بالا ...!؟ -------------- حنانه هم که آواتار نداره نکنه رفته ! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلام خانومی مرسی بد نیستم ! دیگه کم میبینم تاپیک بیاد بالا ...!؟ -------------- حنانه هم که آواتار نداره نکنه رفته ! آره همه یجورایی درگیرن کمتر میایم انجمن..یا وقتی میایم ک بقیه حضور ندارن! مث الان ک فخط خودمم منم صبح اومدنی دیدم آواتار...نداره! نه نمیـــــره شاید میخواد غیرمحسوس بیاد 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مهر، 2013 آره همه یجورایی درگیرن کمتر میایم انجمن..یا وقتی میایم ک بقیه حضور ندارن!مث الان ک فخط خودمم منم صبح اومدنی دیدم آواتار...نداره! نه نمیـــــره شاید میخواد غیرمحسوس بیاد آخی اشکال نداره موفق باشین عههه پس تازه بی آواتار شده ! چه راه حلی جالبی برا غیر محسوس اومدن 3
soil eng 17164 ارسال شده در 31 مهر، 2013 آخی اشکال نداره موفق باشین عههه پس تازه بی آواتار شده ! چه راه حلی جالبی برا غیر محسوس اومدن بی اواتار! بی تصویر پروف چراغ خاموش ای بابا 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مهر، 2013 بی اواتار! بی تصویر پروفچراغ خاموش ای بابا میخوای یه اخطاری چیزی بهش بدم بلکه مستقیم الراه شد و از این حالت مخفی و بی آواتاری دربیاد ای بابا آه چرا خانومی دلم پوکید 2
soil eng 17164 ارسال شده در 31 مهر، 2013 میخوای یه اخطاری چیزی بهش بدم بلکه مستقیم الراه شد و از این حالت مخفی و بی آواتاری دربیادای بابا آه چرا خانومی دلم پوکید فکر خوبیه! ولی میترسم بزاره کلا بره 3
mani24 29665 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ 4
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مهر، 2013 فکر خوبیه!ولی میترسم بزاره کلا بره ینی در این حد حساسه من مخلص آدمای حساسم هستم از گل نازکترم بهشون نمیگم 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ سلام مانی خوبی ؟ کم پیدایی نیستی چرا ؟ 1
mani24 29665 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلام مانی خوبی ؟کم پیدایی نیستی چرا ؟ سلام خوبی زندگی دیگه منبعد در خدمتتون هستم 1
soil eng 17164 ارسال شده در 31 مهر، 2013 ﯾﻪ ﺩﺧﺘــــــــــــــﺮ : ﺍﮔﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺎ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ میگن ﺧﻮﺩﺵ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﻧﯿﺴﺖ ! ﭼﻮﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﺮﺩﻩ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺷﺪﻩ ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺧﻔﻦ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺣﺘﻤﺎً Photoshop e ! یا حتمأ عمل کرده این قیافه خودش نیس ! ﺍﮔﻪ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﭼﻪ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺴﯽ ﺩﺍﺭﻩ ! اگه فقط عکس صورتشو بذاره میگن هیکلش داغونه که کامل نذاشته ! اگه عکس کامل بذاره میگن لایکا واسه هیکلته ها ! ﺍﮔﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺗﯿﭗ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺳﮑﻞِ ... ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺗﯿﭗ ﺑﺰﻧﻪ ﻗﺮﺗﯿﻪ ! ﺩﺭ ﮐﻞ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﻪ .... ﯾﻪ ﺑﻬﻮﻧﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﯼ ﺑﭽﺴﺒﻮﻧﻦ ﺑﻬﺶ ... ﭘﺲ ﺑﻬﺘــــــــــﺮﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺷﯽ ﺩﺧﺘــــــــــﺮ ! ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﭙﻮﺵ ... ﻫﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺑﮑﻦ ! ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﺎﻝِ ﺗﻮﺋﻪ ! ﺣﻘّﺘﻪ ! ﺑﻘﯿﻪ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥﺑﮕﻦ ... ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ﻭ ﻟﺬّﺕ ﺑﺒﺮ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻭ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺍﺕ سلام خوبی مانی؟ کجا بودیییییییییییییییییی؟ متن قشنگی بود و واقعیت!! ینی در این حد حساسه من مخلص آدمای حساسم هستم از گل نازکترم بهشون نمیگم مخصوصا اگه از بچه های تالار کشاورزی باشه 2
mani24 29665 ارسال شده در 31 مهر، 2013 سلام خوبی مانی؟کجا بودیییییییییییییییییی؟ متن قشنگی بود و واقعیت!! مخصوصا اگه از بچه های تالار کشاورزی باشه سلام خوبی الهه خانم مدیر عزیز خواهش می کنم گاهی برگشتن عین رسیدن است ... 2
ارسالهای توصیه شده