ooraman 22216 ارسال شده در 22 شهریور، 2013 وای گشنم شد اره خودمم اوهوم ...خوبي؟ يه مدت نيستيااا (البت شايد من نديدمت) آره ...سرم بس ناجوانمردانه شلوغ بود کمتر میومدم قرار بود یه بار باهم بریم گلسار بچرخیم زدی زیرش 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 23 شهریور، 2013 سلام دوستای عزیز عید همگی مبارک الهه جان مریم جان بدری جان وحید خان حمید خان قاسم خان انشاالله که حسابی بهتون خوش بگذره وانشاالله که آقا هرچه زودتر ظهور کنن یا بهتر بگم انشاالله ما هرچه زودتر خودمون رو برای ظهورشون آماده کنیم 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 شادی روح تازه مرحوم مغور جنت مکان گلداشیان ن ن ن الهه بزن دست قشنگه رو 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 شادی روح تازه مرحوم مغور جنت مکان گلداشیان ن ن ن الهه بزن دست قشنگه رو سلام جنت مکان کیه؟ الهه نیست 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 سلام جنت مکان کیه؟الهه نیست الهه اس دیگه جنت مکان:sigh::sigh: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 چیکار الی جونم داری؟ خب نمیتونه بیاد سرعت نتش هم خوب نیست بقیه هم که تحویل نمیگیرن
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 وحید؟ نیستی این دورو برا؟ حمید که نت نداره قاسم هم که نیست مریم هم همینطور سحری وسودی هم که خیلی وقته نیومدن الی هم که نییست
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 هستم ! / سلام وحید نمیپرسم خوبی چون میدونم مثل همیشه ای خبری هم که نیست وحید چرا پ.خ تو بسته ست قرار بود یه آهنگی رو برام بفرستی 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 من به پیشرفت علم پزشکی شک دارم؛ وقتی هنوز هیچ چشم پزشک و دانشمندی ؛ عینکی نساخته که نیمه پر لیوان را ببینیم و هنوز که هنوزه والدین نیم نمره ای که نیست رو می بینند ؛ ولی 19.5 نمره ای که هست رو نمی بینند ... بله هنوز که هنوزه ؛ من به مردمک چشمها ؛ به چشمها و به پیشرفت علم پزشکی شک دارم ... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 سه یادآوری کوتاه: هر شب ما به رختخواب میرویم، ما هیچ اطمینانی نداریم که فردا صبح زنده بر می خزیزیم، با این حال ساعت را برای فردا کوک می کنیم.« این یعنی اُمید» ـ کودکی یکساله ای را تصور کنید، زمانی که شما او را به هوا پرتاب می کنید، او می خندد، چرا که او می داند که شما او را خواهید گرفت.«این یعنی اعتماد» ـ روزی، تمام روستایی ها تصمیم گرفتند، تا برای بارش باران دعا کنند، در روزی که برای دعا همگی دور هم جمع شدند،تنها یک پسر بچه با خود چتری داشت.«این یعنی ایمان» آنها را برایتان خواستارم ... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 گاه یک سنجاقک به تو دل می بندد و تو هر روز سحر می نشینی لب حوض تا بیاید از راه از خم پیچک نیلوفرها روی موهای سرت بنشیند یا که از قطره آب کف دستت بخورد گاه یک سنجاقک ، همه معنی یک زندگی است . 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 هیچ لیوانی در زندگی خالی نیست ، حتی نیمه پر هم نیستند ؛ وقتی چشمها جور دیگر می بینند . وقتی دوست همه جا حضور دارد، وقتی لطفش همه جا را پر کرده آری ... چشمها را باید شست ... بیایید لیوانها را به کناری بگذاریم ، وقتی دریای رحمتش را کرانه نیست ... الحمد لله رب العالمین ... 1
vergil 11695 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 سلام وحیدنمیپرسم خوبی چون میدونم مثل همیشه ای خبری هم که نیست وحید چرا پ.خ تو بسته ست قرار بود یه آهنگی رو برام بفرستی اوهوم ... تو خوبی ؟ یادم نیس کدوم بوده ! 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 30 شهریور، 2013 خب یکی همینجوری بفرست یه بی کلام هرکدوم رو که دوس داری بفرست 1
ارسالهای توصیه شده