Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تالار ما دعوا توش زیاد نیسبچه هامون یخورده ناز دارن.. روحیشون لطیفــــــــه.... بچهها تالار ما بزرگ شدن دیگه انقدا ناز ندران 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امر کردند چرا محفل نمی آیی!!! امر را پذیرفتم و آمدم اما بسیار خسته میباشم ... امروز حسابی سردرد دارم و خستگی بسیار بر تن! گویی جنازه ای هستم که خیره بر مانیتور مثل بت ثابت شده ام! نه مرا توانی است که برخیزم و نه در اینجا حضور داشته باشم! بنظر شما چه کنم؟ سلام بر همگی! 6 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ تو نمیدونی چرا؟ باشه منم هیچی نمیگم اصلا من رفتم شب بخیر 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الهه برخودت زشت بود پیتزا بده بزنی تو سرت واسه من پیتزا نمیشدااااااااااااااااا :icon_razz: نههه اون زدن تو سر واسه خاطر قاسم بود ک باید دست تو جیبه موبارکش کنه وگرنه واسه مهمونای گلی مث شوما باید قربونی کرد... راستی شب خیلی حال کردم..ی جمع رو خندوندی(پروین اعتصامی و...) 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امر کردند چرا محفل نمی آیی!!! امر را پذیرفتم و آمدم اما بسیار خسته میباشم ... امروز حسابی سردرد دارم و خستگی بسیار بر تن! گویی جنازه ای هستم که خیره بر مانیتور مثل بت ثابت شده ام! نه مرا توانی است که برخیزم و نه در اینجا حضور داشته باشم! بنظر شما چه کنم؟ سلام بر همگی! درود ای آرایایی دلیر چه بسیار نیکوست که اطاعت امر نمودید و قدم رنجه فرموده و تالار را مزین فرمودید.... گرد خستگی بر چشمانتان نشسته است به گمانی اندک زمانی پس از ماندن در این سرای برفته و بخسبید 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حمید به نظر من برو راحت بخواب بی خیال همه چیز فردا هم سرحال پاشو و سه تا نفس عمیق بکش 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ برادر پیتزا قاسمی بر وزن میرزا قاسمی منظورم بود 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ نههه اون زدن تو سر واسه خاطر قاسم بود ک باید دست تو جیبه موبارکش کنهوگرنه واسه مهمونای گلی مث شوما باید قربونی کرد... راستی شب خیلی حال کردم..ی جمع رو خندوندی(پروین اعتصامی و...) اوا یه جمع شد حالا باز هم تکرار میشد میگفتی جلو جمع سنگ تموم بزارم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ i wanna a pizza plz () too:w02: 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ بچهها تالار ما بزرگ شدن دیگه انقدا ناز ندران ربطی به بزرگی نداره... همه روحیه لطیفی دارن مث طبیعت! امر کردند چرا محفل نمی آیی!!! امر را پذیرفتم و آمدم اما بسیار خسته میباشم ... امروز حسابی سردرد دارم و خستگی بسیار بر تن! گویی جنازه ای هستم که خیره بر مانیتور مثل بت ثابت شده ام! نه مرا توانی است که برخیزم و نه در اینجا حضور داشته باشم! بنظر شما چه کنم؟ سلام بر همگی! عرض بود،نه امر استراحت کن سلاااام تو نمیدونی چرا؟باشه منم هیچی نمیگم اصلا من رفتم شب بخیر حنانههههههه؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلاممممممم حمید/ پیتزا بزن جون بگیری حنانه من که نفهمیدم چیکار کردم 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ به نی نی ها پیتزا نمیدیم واسشون ضرر داره 3 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ هی روزگار پیتزا کوو قاسم رفته بحث دوستانه میکنه 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ امر کردند چرا محفل نمی آیی!!! امر را پذیرفتم و آمدم اما بسیار خسته میباشم ... امروز حسابی سردرد دارم و خستگی بسیار بر تن! گویی جنازه ای هستم که خیره بر مانیتور مثل بت ثابت شده ام! نه مرا توانی است که برخیزم و نه در اینجا حضور داشته باشم! بنظر شما چه کنم؟ سلام بر همگی! تکبیــــــــــــــــــــــــــر 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ اوا یه جمع شد حالا باز هم تکرار میشد میگفتی جلو جمع سنگ تموم بزارم اهوم..نشسته بودم تو جمع..یهو خندیدم...:icon_pf (34): دیگه مشکوک میشد اگه نمیدادم بخونن جالب اینجاس ی دخمل کوچک هم در جمع حضور داشت...هی میخونه میگه واااا شعر گفتن کجاش خنده داره روت همیشه بخنده دخترررر 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ i wanna a pizza plz ()too:w02: سودی دیر رسیدی قاسم نونوا نه پیتزا بیار نه پیک موتوری پیتزا خرید اوورد دیگه اهوم..نشسته بودم تو جمع..یهو خندیدم...:icon_pf (34):دیگه مشکوک میشد اگه نمیدادم بخونن جالب اینجاس ی دخمل کوچک هم در جمع حضور داشت...هی میخونه میگه واااا شعر گفتن کجاش خنده داره روت همیشه بخنده دخترررر مرسیییییییی خو بچه راست میگه دیگههههههههههههههه 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ هی روزگار پیتزا کوو قاسم رفته بحث دوستانه میکنه آمار بگیریم چندنفر شدیم الهه بشمار سریع 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه-سودی-قاسم-اشکان-حمید(اگه نخوابیده باشه)-آذر- من 7 نفریم قاسم همه رو دریاب 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حالا که مال مفتس برا من 2 تا بیگیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده