The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آخییییییییالی از منم کوشولو تره من از هیچی شانس نیاوردم لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ باشه حلالت کردم یعنی میخوای بگی اینو مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع جنگل به این گندگی بالای انجمن ندیدی؟:icon_pf (34): موضوع مسابقه جنگل...عکس کله کچلتو نگه دار واسه مسابقه عکس کویر به جان خودم همچین چیزی رو ندیده بودم جنگل؟ واژه غریبیه واسه ما کویریا خیلی ینی خیلی امروز دوبار تیکه انداختیا یادت باشه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آخییییییییالی از منم کوشولو تره فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ به جان خودم همچین چیزی رو ندیده بودم جنگل؟ واژه غریبیه واسه ما کویریا خیلی ینی خیلی امروز دوبار تیکه انداختیا یادت باشه چن تالار پایین تر..تالار پزشکی! حتما بخش چشم هم دارن(سرباز مملکتو ناقص کردن) اتفاقا کسی که اصرار داشت موضوع عکس جنگل باشه...خودش اهل یزد(قاسم) باشه یادم میمونه:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ چن تالار پایین تر..تالار پزشکی!حتما بخش چشم هم دارن(سرباز مملکتو ناقص کردن) اتفاقا کسی که اصرار داشت موضوع عکس جنگل باشه...خودش اهل یزد(قاسم) باشه ادم میمونه:biggrin: فک کنم باید بیام میکروسکوپ شمارو قرض بگیرم بزنم به چشم جدی؟همشهری ما کارش درسته حتما جنگل داریم من خبر ندارم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ فک کنم باید بیام میکروسکوپ شمارو قرض بگیرم بزنم به چشم جدی؟همشهری ما کارش درسته حتما جنگل داریم من خبر ندارم وای تلسکوپ میشه داد...ولی میکروسکوپ به چه کارت میاد اخه بله درستهههه...ممنون که قبول کردی تو مسابقه شرکت کنی.باعث افتخارته که تو تالار کشاورزی فعالیت کنی 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ وای تلسکوپ میشه داد...ولی میکروسکوپ به چه کارت میاد اخه بله درستهههه...ممنون که قبول کردی تو مسابقه شرکت کنی.باعث افتخارته که تو تالار کشاورزی فعالیت کنی من از بچگی فرق تلسکوپ و میکروسکوپ رو نتونستم درک کنم خوب اون تلسکوپی که اون ستاره های به این بزرگی رو نشون میده ینی نمیتونی میکروب ها به این کوچولویی رو نشون بده؟ قانع شدی؟ چییییییییییییییییییي؟ انداختی گردنم الان؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ من از بچگی فرق تلسکوپ و میکروسکوپ رو نتونستم درک کنم خوب اون تلسکوپی که اون ستاره های به این بزرگی رو نشون میده ینی نمیتونی میکروب ها به این کوچولویی رو نشون بده؟ قانع شدی؟ چییییییییییییییییییي؟ انداختی گردنم الان؟ کم نیاری یوخت بلههههههههههه...با نهایت ادب و احترام ،دقیقا:girl_yes2: لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ کم نیاری یوخت بلههههههههههه...با نهایت ادب و احترام ،دقیقا:girl_yes2: اخه من جنگل از کجا بیارم؟ تو نشون بده من نامردم اگه نرم ازش عکس بگیرم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ وحید سربازی؟سرباز کجا؟ داغ دلمو تازه کردی نه هنوز سرباز نشدم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ کی سرباز میشی وحید؟ آموزشیت کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اخه من جنگل از کجا بیارم؟ تو نشون بده من نامردم اگه نرم ازش عکس بگیرم یعنی تو عمرت ی بارم پاتو از خونتون بیرون نزاشتی که از 4 تا درخت عکس بگیری نخواستیم اصلااا کی سرباز میشی وحید؟آموزشیت کجاست؟ حنانه امیدوارم بیوفته ارومیه...لب مرز... روزو شب نداشته باشه من اینجام کوجا بودی تا حالاااا 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ کی سرباز میشی وحید؟آموزشیت کجاست؟ من؟ نمیدونم وقتی درسم تموم شد دیگه ارشد قبول نشم رفتم سربازی 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یعنی تو عمرت ی بارم پاتو از خونتون بیرون نزاشتی که از 4 تا درخت عکس بگیرینخواستیم اصلااا الهه امشب منو کور کردی کچل کردی این اخری چلاق هم کردی از 4 تا درخت عکس میگیرم اصنشم میذارم حنانه امیدوارم بیوفته ارومیه...لب مرز... روزو شب نداشته باشه اا یعنی غلام اون معرفتتم ابجی میدونم میخوای من برم مرد شم برگردم 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ همین درور برا الهه جان من برم شب همگی خوش 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اعصاب مصابمو داغون شده بچه ها من سرعتم لاک پشتیه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ الهه امشب منو کور کردی کچل کردی این اخری چلاق هم کردی از 4 تا درخت عکس میگیرم اصنشم میذارم یعنی غلام اون معرفتتم ابجی میدونم میخوای من برم مرد شم برگردم بااخره انگار موفق شدم:gnugghender: دقیقا! من بخاطر مرد شدن خودت میگم.. وگرنه قصد ازارتو ندارم ک بچه ها واقعا شرمنده..دیروز نتم همش قطع میشد..دیشبم پرید و دیگه برنگشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده