mohammadreza soltani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون از راهنمایی همه.پس دینامیک گازها به مکانیک سیالات2 نزدیکه.مرسی از همه خوب بود. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به ما گفتن رفرنس بدید لطفا معادلات رو بیارید معادلات تابع پتانسیل جریان تراکم پذیر که من برا اولین باره میشنوم لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رفرنس بدید لطفامعادلات رو بیارید معادلات تابع پتانسیل جریان تراکم پذیر که من برا اولین باره میشنوم نه حمید خان من نگفتم جریان تراکم پذیری که تابع پتانسیل داره! اتفاقا گفتم دینامیک گازها دو بخش عمده داشت (اونی که به ما گفتن):یکی جریان تراکم پذیر و یکی تابع پتانسیل و ... . یعنی جدا از هم بودن. مثلا پروژه نهایی درسمون اتفاقا جریان تراکم پذیر نبود. بلکه استفاده از نگاشت ها بود برای مدل سازی یه جریان حول ایرفویل. جریان ایده آل. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه حمید خان من نگفتم جریان تراکم پذیری که تابع پتانسیل داره! اتفاقا گفتم دینامیک گازها دو بخش عمده داشت (اونی که به ما گفتن):یکی جریان تراکم پذیر و یکی تابع پتانسیل و ... . یعنی جدا از هم بودن. مثلا پروژه نهایی درسمون اتفاقا جریان تراکم پذیر نبود. بلکه استفاده از نگاشت ها بود برای مدل سازی یه جریان حول ایرفویل. جریان ایده آل. تو هیچکدوم از رفرنسهای دانشگاهی من ندیدم تا الان مگه رفرنس خاصی بوده باشه که ازتون خواستم نام ببرید چون اصولا دینامیک گازها بر پایه جریان تراکم پذیره شما مپینگ سی اف دی رو دارید میگید که جدا از دینامیک گاز هست البته نگاشت از هندسه پیچیده به هندسه مستطیلی میندازه اینو من عددی کامل کد نویسی کردم بدون نرم افزار من از اول دینامیک گاز تا پیشرفته رو خوندم آخرین مبحث میشه شوک کپچرینگ در نازل که میشه سی اف دی پیشرفته لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو هیچکدوم از رفرنسهای دانشگاهی من ندیدم تا الان مگه رفرنس خاصی بوده باشه که ازتون خواستم نام ببریدچون اصولا دینامیک گازها بر پایه جریان تراکم پذیره شما مپینگ سی اف دی رو دارید میگید که جدا از دینامیک گاز هست البته نگاشت از هندسه پیچیده به هندسه مستطیلی میندازه اینو من عددی کامل کد نویسی کردم بدون نرم افزار من از اول دینامیک گاز تا پیشرفته رو خوندم آخرین مبحث میشه شوک کپچرینگ در نازل که میشه سی اف دی پیشرفته بله شما درست میگید. در دینامیک گازها در اصل این مبحث نیست اما گاهی اساتید میخوان یه چیزی رو درس بدن و تو سرفصلهای مصوب میگردن یه درس پیدا میکنن که اونجا بگنجونن! مثلا ما تو دوره ارشد یه درس داریم به نام منتخبی از دروس مکانیک ! یکی از اساتید میخواست lattice boltzman درس بده، تو چارت گشت، دید میشه تو این درس مباحث منتخب گفت و ارائه ش داد. شاید به خاطر همچین دلیلی به ما هم تو دینامیک گازها تابع پتانسیل گفتن. تو دانشگاههای دیگه نمیگن؟ راستی پروژه مون ایرفویل هم نبود! یه صفحه تخت شیب دار بود که کانتورهای مختلفش رو میبایست رسم کنیم. کدنویسیشو تو متلب کردم. چیز ساده ای بود. لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بله شما درست میگید. در دینامیک گازها در اصل این مبحث نیست اما گاهی اساتید میخوان یه چیزی رو درس بدن و تو سرفصلهای مصوب میگردن یه درس پیدا میکنن که اونجا بگنجونن! مثلا ما تو دوره ارشد یه درس داریم به نام منتخبی از دروس مکانیک ! یکی از اساتید میخواست lattice boltzman درس بده، تو چارت گشت، دید میشه تو این درس مباحث منتخب گفت و ارائه ش داد.شاید به خاطر همچین دلیلی به ما هم تو دینامیک گازها تابع پتانسیل گفتن. تو دانشگاههای دیگه نمیگن؟ راستی پروژه مون ایرفویل هم نبود! یه صفحه تخت شیب دار بود که کانتورهای مختلفش رو میبایست رسم کنیم. کدنویسیشو تو متلب کردم. چیز ساده ای بود. نه همچین چیزی نیست جریان روی صفحه شیبدار هم توی سی اف دی هست البته نمیدونم منظورتون با برگشت جریان بود یا بدون اون یعنی با شتاب جاذبه یا بدون اون لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه همچین چیزی نیستجریان روی صفحه شیبدار هم توی سی اف دی هست البته نمیدونم منظورتون با برگشت جریان بود یا بدون اون یعنی با شتاب جاذبه یا بدون اون تو واحد cfd که لیسانس پاس کردیم، حجم محدود و تفاضل محدود گفتن و کار با نرم افزارای فلوئنت و گمبیت یاد دادن. درس بسیار مفیدی بود. وارد مباحث تحلیلی تا اونجایی که یادمه نشدن و همه ش عددی بود. این مباحث مربوط به تابع پتانسیل رو به جز سیالات ۲ و دینامیک گازها تولیسانس جایی نخوندیم. سی اف دی این قدر مطلب داشت که بنده خدا همین جوریش شاید همه اون چیزی که میخواست بگه به ما نتونست بگه. چه برسه به اینکه بخواد تابع پتانسیل هم اضافه کنه. آخه این مباحث بیشتر تحلیلی اند و کار با نگاشت و ... اند. به نظر من به سی اف دی هم خیلی مربوط نمیشن. اگر چه به دینامیک گازها هم. به هر حال اگه یه جا خوب گفته بشن خوبه لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو واحد cfd که لیسانس پاس کردیم، حجم محدود و تفاضل محدود گفتن و کار با نرم افزارای فلوئنت و گمبیت یاد دادن. درس بسیار مفیدی بود. وارد مباحث تحلیلی تا اونجایی که یادمه نشدن و همه ش عددی بود.این مباحث مربوط به تابع پتانسیل رو به جز سیالات ۲ و دینامیک گازها تولیسانس جایی نخوندیم. سی اف دی این قدر مطلب داشت که بنده خدا همین جوریش شاید همه اون چیزی که میخواست بگه به ما نتونست بگه. چه برسه به اینکه بخواد تابع پتانسیل هم اضافه کنه. آخه این مباحث بیشتر تحلیلی اند و کار با نگاشت و ... اند. به نظر من به سی اف دی هم خیلی مربوط نمیشن. اگر چه به دینامیک گازها هم. به هر حال اگه یه جا خوب گفته بشن خوبه مراجعه کنید به کتاب سی اف دی اندرسون بخش نگاشت (مپینگ) بیش از صد صفحه در مورد مواردی که گفتید وجود داره تعجب میکنم میگید نگاشت و تبدیل شبکه به سی اف دی ربطی نداره!!! معمولا در سی اف دی یک فقط تفاضل محدود میگن در مقاطع بالاتر ودکتری حجم محدود و المان محدود که شبکه های نامتقارن و نگاشت اونجاست لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مراجعه کنید به کتاب سی اف دی اندرسونبخش نگاشت (مپینگ) بیش از صد صفحه در مورد مواردی که گفتید وجود داره تعجب میکنم میگید نگاشت و تبدیل شبکه به سی اف دی ربطی نداره!!! معمولا در سی اف دی یک فقط تفاضل محدود میگن در مقاطع بالاتر ودکتری حجم محدود و المان محدود که شبکه های نامتقارن و نگاشت اونجاست لابد یه چی هست که شما میگید دیگه. کدوم فصل اندرسون؟ لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب یه چیزایی پیدا کردم. البته تو اندرسون نه. مثلا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . ممنون که یه چیز یادم دادید. حالا سوال: این روش ها برای ساده سازی هندسه و مش اند. کاربردشون تو جاهای عملی زیاده؟ تو نرم افزارای تجاری هم از اینا استفاده میشه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لابد یه چی هست که شما میگید دیگه. کدوم فصل اندرسون؟ شک نکنید من انقدر مسئله توی سی اف دی کد نویسی کردم که ... استراکچر گرید و بسیاری از مسائل رو خودم کد نوشتم من کلا فیلد سی اف دی کار کردم خب یه چیزایی پیدا کردم. البته تو اندرسون نه. مثلا این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .ممنون که یه چیز یادم دادید. حالا سوال: این روش ها برای ساده سازی هندسه و مش اند. کاربردشون تو جاهای عملی زیاده؟ تو نرم افزارای تجاری هم از اینا استفاده میشه؟ بله بسیار زیاد هست کاربردشون هندسه های پیچیده مثل همون ایرفویل و دماغه اجسام پرنده و ... فصلهای آخر هست خیلی وقته سراغشون نرفتم قسمت Parabolized navier stokes رو ببینید (اگه درست نوشته باشم) مش بندی و تولید شبکه ها کلا مربوط به سی اف دی هست 3 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شک نکنیدمن انقدر مسئله توی سی اف دی کد نویسی کردم که ... استراکچر گرید و بسیاری از مسائل رو خودم کد نوشتم من کلا فیلد سی اف دی کار کردم بله بسیار زیاد هست کاربردشون هندسه های پیچیده مثل همون ایرفویل و دماغه اجسام پرنده و ... فصلهای آخر هست خیلی وقته سراغشون نرفتم قسمت Parabolized navier stokes رو ببینید (اگه درست نوشته باشم) مش بندی و تولید شبکه ها کلا مربوط به سی اف دی هست تشکر من فکر میکردم این نگاشتا برای حل های تحلیلی به کار میرن. آخه عددی هر جور هندسه ای هم باشه، مثلا این فلوئنت حل میکنه لابد بدون دستکاری اون مدلی مش. فلوئنت یه بخش داره به نام dynamic mesh که اگه اشتباه نکنم، فقط بعضی جاها خودش ریزتر میکنه مش رو (اگه اشتباه نکنم). نگفتید این جور نرم افزارا هم از این تکنیکای تبدیل شبکه استفاده میکنن؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تشکرمن فکر میکردم این نگاشتا برای حل های تحلیلی به کار میرن. آخه عددی هر جور هندسه ای هم باشه، مثلا این فلوئنت حل میکنه لابد بدون دستکاری اون مدلی مش. فلوئنت یه بخش داره به نام dynamic mesh که اگه اشتباه نکنم، فقط بعضی جاها خودش ریزتر میکنه مش رو (اگه اشتباه نکنم). نگفتید این جور نرم افزارا هم از این تکنیکای تبدیل شبکه استفاده میکنن؟ میدونم در جریان هستم...همیشه نمیتونید با فلوئنت حل بگیرید که بعضی وقتا باید خودتون هندسه رو براش تعریف کنید فلوئنت هم دقیقا همین روش رو استفاده میکنه اگر اشتباه نکنم فلوئنت، "آن استراکچرد گرید" هست این رو خودتون یه بار دیگه سرچ کنید ببینید متدش همینه یا خیر هر هندسه ای حتی سطوح منحنی ،شیبدارو ... رو میشه با کدنویسی و حل سی اف دی مورد تحلیل قرار دارد متد حل بسیار زیاد هست در سی اف دی 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب از اونجایی که من سی اف دی زیاد کار نکردم، شما رو گیر انداختم که هر چی سوال دارم بپرسم میدونم در جریان هستم...همیشه نمیتونید با فلوئنت حل بگیرید کهبعضی وقتا باید خودتون هندسه رو براش تعریف کنید مخصوصا تو OpenFoam این کارا باید خیلی راحت باشه. که مش رو خودمون با کد نویسی تعریف کنیم و بدیم اون حل کنه. فلوئنت هم دقیقا همین روش رو استفاده میکنهاگر اشتباه نکنم فلوئنت، "آن استراکچرد گرید" هست این رو خودتون یه بار دیگه سرچ کنید ببینید متدش همینه یا خیر متوجه نشدم. به فلوئنت که میشه هم مش استراکچرد داد هم آن استراکچرد. شاید منظورتون برای اصلاح مشه که انجام میده؟ اگه مش آن استراکچرد باشه بعضی اصلاحیات رو انجام میده خودش. مخصوصا اگه مش رو تو محیط ansys workbench زده باشیم، فکر میکنم کارهای بیشتری میتونه انجام بده. مثلا من گاهی (مخصوصا وقتی که نمیخوام وقت زیادی روی مش زدن بذارم) بی دقت تو workbench مش میزنم و skewness و ... رو توی فلوئنت به وسیله iteration اصلاح میکنم. یه بار اومدم مشی که از workbench وارد فلوئنت نکرده بودم، همین کارو بکنم نشد! هر هندسه ای حتی سطوح منحنی ،شیبدارو ... رو میشه با کدنویسی و حل سی اف دی مورد تحلیل قرار داردمتد حل بسیار زیاد هست در سی اف دی یه سوال: آیا جایی هست که بگیم مش آن استراکچرد بهتره؟ یادمه یکی از دوستانم یه حرفی زد که من خیلی تعجب کردم. گفت تو جریان مغشوش (احتمالا منظورش این بود که حتی اگه هندسه ساده باشه و بشه مش استراکچرد تولید کرد) بهتره که مش مثلثی باشه. درست گفته؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خب از اونجایی که من سی اف دی زیاد کار نکردم، شما رو گیر انداختم که هر چی سوال دارم بپرسم مخصوصا تو OpenFoam این کارا باید خیلی راحت باشه. که مش رو خودمون با کد نویسی تعریف کنیم و بدیم اون حل کنه. متوجه نشدم. به فلوئنت که میشه هم مش استراکچرد داد هم آن استراکچرد. شاید منظورتون برای اصلاح مشه که انجام میده؟ اگه مش آن استراکچرد باشه بعضی اصلاحیات رو انجام میده خودش. مخصوصا اگه مش رو تو محیط ansys workbench زده باشیم، فکر میکنم کارهای بیشتری میتونه انجام بده. مثلا من گاهی (مخصوصا وقتی که نمیخوام وقت زیادی روی مش زدن بذارم) بی دقت تو workbench مش میزنم و skewness و ... رو توی فلوئنت به وسیله iteration اصلاح میکنم. یه بار اومدم مشی که از workbench وارد فلوئنت نکرده بودم، همین کارو بکنم نشد! یه سوال: آیا جایی هست که بگیم مش آن استراکچرد بهتره؟ یادمه یکی از دوستانم یه حرفی زد که من خیلی تعجب کردم. گفت تو جریان مغشوش (احتمالا منظورش این بود که حتی اگه هندسه ساده باشه و بشه مش استراکچرد تولید کرد) بهتره که مش مثلثی باشه. درست گفته؟ بستگی داره من تا جایی که حوصله داشته باشم سراغ نرم افزار نمیرم خودم کد رومینویسم ببینید اون آن استراکچرد با اینی که من گفتم متفاوته شما اندرسون همین سرفصل رو بخونید دستتون میاد منطقی پشت استفاده از مثلثی در مغشوش نمیبینم کلا اون بحث توربلنس مدلینگ میشه که سوای این بحثهاست شما از هر دری سخنی میری جلو اینطوری مشخص نیست یهو از یه مبحث بپریم مبحث دیگه اگه سی اف دی پایه رو کار کردید این بحثها رو ادامه بدیم چون تخصصی هست یه مقدار 3 لینک به دیدگاه
ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان وقت بخیر از مهندسان و دوستان یک مشورت میخاستم بگیرم تو شرکتمون برا قرار دادن کویل های ورق نیاز به طراحی سدل داریم مثل عکس زیر طرح های مختلفی دیدم اما در نهایت تصمیم بر این شد که این نوع طرح استفاده کنیم از دوستان در این زمینه کسی تجربه داره؟ یک نکته قصد داریم در ردیف اول 3 رول و روی اون 2 رول و در نهایت یک رول قرار بدیم ورن هر رول 20 تن هست بهترین زاویه شیب این سدل را میخاستم محاسبه کنم در کل یک طراحی بهینه میخاستم انجام بدم دوستان چیزی به ذهنشون میرسه؟ ممنونم پیشاپیش 3 لینک به دیدگاه
ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستانوقت بخیر از مهندسان و دوستان یک مشورت میخاستم بگیرم تو شرکتمون برا قرار دادن کویل های ورق نیاز به طراحی سدل داریم مثل عکس زیر طرح های مختلفی دیدم اما در نهایت تصمیم بر این شد که این نوع طرح استفاده کنیم از دوستان در این زمینه کسی تجربه داره؟ یک نکته قصد داریم در ردیف اول 3 رول و روی اون 2 رول و در نهایت یک رول قرار بدیم ورن هر رول 20 تن هست بهترین زاویه شیب این سدل را میخاستم محاسبه کنم در کل یک طراحی بهینه میخاستم انجام بدم دوستان چیزی به ذهنشون میرسه؟ ممنونم پیشاپیش سلام دوستان پس از بررسی زاویه 30 درجه برای نوع رابری(پلاستیک فشرده) انتخاب شد یا علی 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستانپس از بررسی زاویه 30 درجه برای نوع رابری(پلاستیک فشرده) انتخاب شد یا علی مهندس. ی توضیح کوتاه می دی چطور این زاویه انتخاب کردی؟ 3 لینک به دیدگاه
ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مهندس. ی توضیح کوتاه می دی چطور این زاویه انتخاب کردی؟ سلام مهندس یک مقاله ای پیدا کردیم که زاویه بهینه تو اون قید شده بود 28 این بک بک گراندی به ما داد اما ما اومدیم نسبت به تعداد کویل هایی که میتونیم رو هم بچینیم و نسبت به فضایی که در اختیار داشتیم حساب کردیم شد 30.28 درجه همون 30 درجه با فرض اینکه در ردیف اول سه تا کویل و ردیف دوم دوتا کویل و ردیف سوم یک کویل و با فرض دوم که سنتر هر سه تا کویل از یک خط عبور کنند و با داشتن ابعاد کویل این زاویه را محاسبه کردیم ابعاد کویل 2050 میلیمتر در 1250 میلیمتر فرض کردیم(ماکزیمم را انتخاب کردیم) شاد باشید 3 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. به نظرتون کجا میتونم قیمت رسمی (قابل ارجاع) جهانی گاز طبیعی رو پیدا کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده