رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دستگاه يونيورسال دم دست هست. :ws3: اما دقيقا اين مدل گيره اي ك توضيح داديد باس باشه.

پارك فناوري ك كلا ادم رو سر ميدوانند تا خسته شي. كلا امرژي بيهوده صرف كردن ه.

و اينكه احتمالش هست ك فولاد باشه. ي ميله ك ميره داخل ميله بزرگ.

كلا رفتم تو كف الومينيوم و آلياژهاش. لامصب عجب چيزيه خواص مكانيكي و فيزيكي چندبرابر بهترين پليمرا

جدا؟ بهترین پلیمر ها؟ مثلا چی :ws3: من جوون ک بودم درباره پلاستیک های مهندسی خیلی علاقه مند بودندنی :ws3:

یادمه اون موقع خیلی از حواص جالب فلزات رو داشتن بدون داشتن معایب اونها

دقیقا چ نوع یونیروسالی؟ فرزه؟

ی عکس ازش بده. ی روش خوب پیدا م یکنیم با هم.

مممم. رو فرزم هم دارم فک می کنم می شه. واستااااااااااااااااااا . اره

چ بسار بهتر از تراش باشه.

ببین هم می تونی از دستگاه تایکوف ( دستگاه تقسیم ) استفاده کنی. هم از میر گردون.

طرف بالا رو هم یم شه فیکس کردا.

ببین کلا بیا ب راههایی فک کن ک نمونه ات خراب هم بشه. مهم نباشه برات.

مثلا برای فیکس کردن پیچ یا جوش ب کار ببر. یا سوراخ کن. پین رد کن ازش.

من ی بار ب پارک مشهد برا تست جنس دادم ایکس ری کردن. راضی بودم ها :ws3:

میله رو ببر بگو انالیز مواد میخام. xrd xrf دو نوع تستسه. برو ازمایشگاه متالورژی بت تنوضیح می دن. قیمتش هم مشهد بود 30 تومن. ایکس ار دی.

میزان عناصر تشکیل دهنده رو بهت می گه.

ی ضریب فنریت برات مهمه

ی بحث اینکه تو دماهای پایین مشکل خاصی براش پیش نیاد دیگه

سبکی هم ک همه جا نیاز هست.

بست هاش رو بیخال فولاد شو. سنگین ان. ب نظرم رو ی مکانیزم فک کن ک کلا سه سوت باشه. مث چمیدونم دستک ضامن اینا. منتاژش راخت و سریع تر بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.5k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

از قديم گفتن مرغ همسايه غازه:ws28: پليمر واس همه خفنه(ك البته هست) مام ميريم تو كف فلزات. البته مساله اي ك هست تو كشورهاي پيشرفته دو ساخت سازه هاي فلزي مخصوصا پوشش فلزات اولويت با روشهاي متالوگرافي ه تا پوشش آلي. طول عمر سازه خيلي بيشتر ميشه صرف نظر از مباحث زيست محيطي.

شنبه يه عكس ميذارم ازش الان متاسفانه ندارم. تو گوگل عكس نزديك نيافتم،

و

فرز چيه؟ يه كم تبيين مي نماييد؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و در ادامه بحث بهترين راه براي شناسايي الياژش كرانتومتري ه ك با سي چهل تومن حله.گويا يه سوزن رو پغي ميزنن تو فلز امارشو به سرعت ميدن .لزومي نيس بريم سروقت xrf,xrd

در مورد بست هم موافقم. ياد وزن فولاد نبودم باس رو الومينيوم تمركز كرد. باس رفتار حرارتي بست ب فلز بدنه نزديك باشه نه؟! :ws52:

اميدوارم از هفته ديگه بتونم درگيرش بشم جدي تر.

• Like 3
لینک به دیدگاه
از قديم گفتن مرغ همسايه غازه:ws28: پليمر واس همه خفنه(ك البته هست) مام ميريم تو كف فلزات. البته مساله اي ك هست تو كشورهاي پيشرفته دو ساخت سازه هاي فلزي مخصوصا پوشش فلزات اولويت با روشهاي متالوگرافي ه تا پوشش آلي. طول عمر سازه خيلي بيشتر ميشه صرف نظر از مباحث زيست محيطي.

شنبه يه عكس ميذارم ازش الان متاسفانه ندارم. تو گوگل عكس نزديك نيافتم،

و

فرز چيه؟ يه كم تبيين مي نماييد؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

و در ادامه بحث بهترين راه براي شناسايي الياژش كرانتومتري ه ك با سي چهل تومن حله.گويا يه سوزن رو پغي ميزنن تو فلز امارشو به سرعت ميدن .لزومي نيس بريم سروقت xrf,xrd

در مورد بست هم موافقم. ياد وزن فولاد نبودم باس رو الومينيوم تمركز كرد. باس رفتار حرارتي بست ب فلز بدنه نزديك باشه نه؟! :ws52:

اميدوارم از هفته ديگه بتونم درگيرش بشم جدي تر.

بازهم میگم برید Jafar Alishah رو بیارین. استاده من ه :w16: اگ ب شاگردی قبول کنه مارو :a030:

و درود

ب طور کلی در پروسه براده برداری ها

یا

1- ابزار متحرک ه : فرز

یا

2- قطعه متحرکه : تراش

من ندیدم یا حداقل الان حضور ذهن ندارم چیزی ک هم قطعه هم محورهای ماشین ک ابزار رو حمل می کنن متحرک باشن. چون محور های اصلی ما در دنیای سه بعدی سه تاست و محورهای کمکی هم داریم. خوندم ک دستگاه 12 محوره هم هست. اما ماهیتش چطور میشه نمی دونم :ws3: گلاب ب روت احتمالا مث ادمهای دوجنسه میشه. باید بگن فرزالتراش :ws3: ب هر حال

منظور من دستگاه فرز یونیورساله.

یونیورسال ب دستگاه های چند منظوره میگن. می تونه دستگاه سنگ یونیورسال باشه یا تراش یا فرز

اگ شنیده باشی ب این سنگ های دستی هم میگن فرز. یا فرز دستی. یا فرز مینی. یا فرز سنگ!

ب نظر من لازمه تو لغتنامه اکادمیک ساخت و تولید پاره از موراد متحد بشه. البته سخته

دستگاه تایکوف یا دستگاه تقسیم رو هم سرچ بزنی هست.

ی وسیله دیگه هم ساعت اندیکاتور یا ساعت اندازه گیری ه. ک اونم با همین اسامی تو نت هست

و همین طور میز گردون.

باز هم شما عکس رو بزار. با هم ب ی جایی می رسیم. البته وقت من خیلی کمه ولی من سعی می کنم متعهد باشم و همراهیت کنم مهندس.

از اونجایی ک هیچی چیز مجانی نیست :ws3: زارت این اطلاعات بهت گفتم. ازت میخام یادم بدی ک این ک گفتی چیه " كرانتومتري " !

انگلیسیش هم بنویسی بهتر تر. نشنیدم تا حالا. اگ برات مقدوره کتابی نگو. عامی بگو من بفهمم :ws3: سوزن می زنن تو فلز؟:ws52: ببین ی سری تست سختی سخنی هست ک ی عضوی ک هرم یا گوی هست رو فرو میکنن و میزان فرو شدن رو اندازه می گیرن و سختی می ده. مث معیار راکول یا برینز و غیره. اینک گفتی نیم دونم چیه .

ی سوال دیگه، ی رنگی ک رو سرامیک بشینه میشناسی ک پخت نخاد. یا درچه پختش پایین باشه مثلا 80 درجه؟

با سپاس

• Like 3
لینک به دیدگاه
بازهم میگم برید Jafar Alishah رو بیارین. استاده من ه :w16: اگ ب شاگردی قبول کنه مارو :a030:

و درود

ب طور کلی در پروسه براده برداری ها

یا

1- ابزار متحرک ه : فرز

یا

2- قطعه متحرکه : تراش

من ندیدم یا حداقل الان حضور ذهن ندارم چیزی ک هم قطعه هم محورهای ماشین ک ابزار رو حمل می کنن متحرک باشن. چون محور های اصلی ما در دنیای سه بعدی سه تاست و محورهای کمکی هم داریم. خوندم ک دستگاه 12 محوره هم هست. اما ماهیتش چطور میشه نمی دونم :ws3: گلاب ب روت احتمالا مث ادمهای دوجنسه میشه. باید بگن فرزالتراش :ws3: ب هر حال

منظور من دستگاه فرز یونیورساله.

یونیورسال ب دستگاه های چند منظوره میگن. می تونه دستگاه سنگ یونیورسال باشه یا تراش یا فرز

اگ شنیده باشی ب این سنگ های دستی هم میگن فرز. یا فرز دستی. یا فرز مینی. یا فرز سنگ!

ب نظر من لازمه تو لغتنامه اکادمیک ساخت و تولید پاره از موراد متحد بشه. البته سخته

دستگاه تایکوف یا دستگاه تقسیم رو هم سرچ بزنی هست.

ی وسیله دیگه هم ساعت اندیکاتور یا ساعت اندازه گیری ه. ک اونم با همین اسامی تو نت هست

و همین طور میز گردون.

باز هم شما عکس رو بزار. با هم ب ی جایی می رسیم. البته وقت من خیلی کمه ولی من سعی می کنم متعهد باشم و همراهیت کنم مهندس.

از اونجایی ک هیچی چیز مجانی نیست :ws3: زارت این اطلاعات بهت گفتم. ازت میخام یادم بدی ک این ک گفتی چیه " كرانتومتري " !

انگلیسیش هم بنویسی بهتر تر. نشنیدم تا حالا. اگ برات مقدوره کتابی نگو. عامی بگو من بفهمم :ws3: سوزن می زنن تو فلز؟:ws52: ببین ی سری تست سختی سخنی هست ک ی عضوی ک هرم یا گوی هست رو فرو میکنن و میزان فرو شدن رو اندازه می گیرن و سختی می ده. مث معیار راکول یا برینز و غیره. اینک گفتی نیم دونم چیه .

ی سوال دیگه، ی رنگی ک رو سرامیک بشینه میشناسی ک پخت نخاد. یا درچه پختش پایین باشه مثلا 80 درجه؟

با سپاس

سلام... شرمنده نفهميدم جوابم رو داديد... تشكر فراوان بابت جواب كامل.:icon_gol:

اول بابت رنگ سراميك. تا حالا باهاش سروكار نداشتم. اما فكر ميكنم اگه منظورت مصرف غيرچاپي و بحث محافظتي باشه اكريليك حلالي و اپوكسي دوجزئي و يا شايد رنگ برپايه الكيد رو بشه به كار برد. باز اگه ويژگيهايي ك مدنظرته دقيق تر بگين بيشتر مي تونم كمك كنم.

در مورد ازمونهاي مكانيكي رو اين لوله هاي فلزي، يه مقاله ديدم ك كليت كارش تقريبا شبيه كلام شما بود.

گيره هاش طوري بود ك تا يه مقدار مشخص ميله كرده بود داخل لوله. و تا همون ناحيه رو با دستگاهي شبيه سه نظام فيت گرفته بود. و بعد هم بقيه كارها. در واقع از يك تورك سل استفاده كرده بود ك هم بچرخونه و هم ميله كشيده بشه.:ws3: هرچند نفهميدم زاويه چرخش رو چطور اندازه گرفته. يعني جزء ستاپ دستگاه بوده و قطعا زاويه چرخش لحاظ و ثبت مي شده. اما اينكه ما چجوري همچين وسيله اي بسازيم و اضافه كنيم جاي سوال ه برام.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

هردفعه رفتم سروقت دستگاه يادم ميرفت دوربين ببرم. اما سيستم كليش عين لينك اين عكس هست.

ايشاله يكشنبه قراره بخش تست بندينگ و كشش رو شروع كنيم اميدوارم جواب بده.

اشتباه تايپي هم داشتم اون مورد شناسايي الياژ فلز كوانتومتري هست. براي آناليز شيميايي فلزات استفاده شه . بشينم پشت كامپيوتر اطلاعات بيشتر ميذارم راجع بهش. الان فقط مي تونم بنويسم:ws3:

باز هم سپاس فراوون.

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام... شرمنده نفهميدم جوابم رو داديد... تشكر فراوان بابت جواب كامل.:icon_gol:

اول بابت رنگ سراميك. تا حالا باهاش سروكار نداشتم. اما فكر ميكنم اگه منظورت مصرف غيرچاپي و بحث محافظتي باشه اكريليك حلالي و اپوكسي دوجزئي و يا شايد رنگ برپايه الكيد رو بشه به كار برد. باز اگه ويژگيهايي ك مدنظرته دقيق تر بگين بيشتر مي تونم كمك كنم.

در مورد ازمونهاي مكانيكي رو اين لوله هاي فلزي، يه مقاله ديدم ك كليت كارش تقريبا شبيه كلام شما بود.

گيره هاش طوري بود ك تا يه مقدار مشخص ميله كرده بود داخل لوله. و تا همون ناحيه رو با دستگاهي شبيه سه نظام فيت گرفته بود. و بعد هم بقيه كارها. در واقع از يك تورك سل استفاده كرده بود ك هم بچرخونه و هم ميله كشيده بشه.:ws3: هرچند نفهميدم زاويه چرخش رو چطور اندازه گرفته. يعني جزء ستاپ دستگاه بوده و قطعا زاويه چرخش لحاظ و ثبت مي شده. اما اينكه ما چجوري همچين وسيله اي بسازيم و اضافه كنيم جاي سوال ه برام.

هردفعه رفتم سروقت دستگاه يادم ميرفت دوربين ببرم. اما سيستم كليش عين لينك اين عكس هست.

ايشاله يكشنبه قراره بخش تست بندينگ و كشش رو شروع كنيم اميدوارم جواب بده.

اشتباه تايپي هم داشتم اون مورد شناسايي الياژ فلز كوانتومتري هست. براي آناليز شيميايي فلزات استفاده شه . بشينم پشت كامپيوتر اطلاعات بيشتر ميذارم راجع بهش. الان فقط مي تونم بنويسم:ws3:

باز هم سپاس فراوون.

منتظرم عکسیم ها مهندس.

هیچی اونقدر پیچیده نیست ک ب نظر میاد. ب نظرم با هم میتونیم حلش کنیم :w16:

برای اندازه گیری زاویه می شه از انکودر های زاویه ای و هم از انواع روش های مکانیکی و غیره استفاده کرد ولی ب قول پروفسور والتر لوین، هیچ اندازه ای بدون در نظر گرفتن تلرانس معنا نداره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
منتظرم عکسیم ها مهندس.

هیچی اونقدر پیچیده نیست ک ب نظر میاد. ب نظرم با هم میتونیم حلش کنیم :w16:

برای اندازه گیری زاویه می شه از انکودر های زاویه ای و هم از انواع روش های مکانیکی و غیره استفاده کرد ولی ب قول پروفسور والتر لوین، هیچ اندازه ای بدون در نظر گرفتن تلرانس معنا نداره.

سلام بالاخره تا یه حدی انجامش دادم. مرسی برای راهنمایی و هم فکری ت... میخاستم عکس بندازم اما امروز دراومدم بیرون تازه یادم افتاد که یادم رفت عکس بندازم. حتما باس بندازم که خودمم داشته باشم. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

برای بخش کشش می شد این کار رو کرد که دو تا میله توپر فلزی گرد داخل تیوب الومینیوم کرد و بعد با یه فک سه نظام (fixture یا jig ‌یا نمی دونم چی دقیقاws3.gif) از دو طرف گرفته و می کشیم. یه چیزی شد شبیه

.

برای flextural یا انعطاف یا خمش هم با همون روش خمش سه نقطه به میله نیرو وارد شد تا شکست. نیرو رو فقط گزارش کردم. طبق سرچ به این نتیجه رسیدم احتمالا اگه ممان اینرسی (Iws52.gif ‌همون سیگمای mx2) رو در نیرو ضرب کنم به یه فشار هم میشه رسیدws38.gif.

اما برای بحث تابیدن یا چرخوندن گیره مناسب باس ساخته شه. یه مقاله دیدم که از یک تورک سل استفاده کرده بود به نظر نباس کار سختی بیاد. دنبالشم ببینم بتونم لینک مقاله رو بیابم بذارم شما هم ببینید

اما برای بحث تابیدن یا چرخوندن گیره مناسب باس ساخته شه. یه مقاله دیدم که از یک تورک سل استفاده کرده بود به نظر نباس کار سختی بیاد. دنبالشم ببینم بتونم لینک مقاله رو بیابم بذارم شما هم ببینید.

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام بالاخره تا یه حدی انجامش دادم. مرسی برای راهنمایی و هم فکری ت... میخاستم عکس بندازم اما امروز دراومدم بیرون تازه یادم افتاد که یادم رفت عکس بندازم. حتما باس بندازم که خودمم داشته باشم. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

برای بخش کشش می شد این کار رو کرد که دو تا میله توپر فلزی گرد داخل تیوب الومینیوم کرد و بعد با یه فک سه نظام (fixture یا jig ‌یا نمی دونم چی دقیقا:ws3:) از دو طرف گرفته و می کشیم. یه چیزی شد شبیه

.

برای flextural یا انعطاف یا خمش هم با همون روش خمش سه نقطه به میله نیرو وارد شد تا شکست. نیرو رو فقط گزارش کردم. طبق سرچ به این نتیجه رسیدم احتمالا اگه ممان اینرسی (I:ws52: ‌همون سیگمای mx2) رو در نیرو ضرب کنم به یه فشار هم میشه رسید:ws38:.

اما برای بحث تابیدن یا چرخوندن گیره مناسب باس ساخته شه. یه مقاله دیدم که از یک تورک سل استفاده کرده بود به نظر نباس کار سختی بیاد. دنبالشم ببینم بتونم لینک مقاله رو بیابم بذارم شما هم ببینید

اما برای بحث تابیدن یا چرخوندن گیره مناسب باس ساخته شه. یه مقاله دیدم که از یک تورک سل استفاده کرده بود به نظر نباس کار سختی بیاد. دنبالشم ببینم بتونم لینک مقاله رو بیابم بذارم شما هم ببینید.

جیگ نوعی گیره اس ک مخصوص قطعاتی ه ک باید سوراخشون کنیم. ب نوعی تنظیم کننده محل و قرار سوراخکاری ه.

فیکسچر نوعی گیره است ک فیکس می کنه دیگه :ws3:

مممم. جای شما بودم می دادم بیرون تست کنن ها :ws3: ارزون تره. نیم دونم ترک متر چنده تو بازار.

• Like 2
لینک به دیدگاه
جیگ نوعی گیره اس ک مخصوص قطعاتی ه ک باید سوراخشون کنیم. ب نوعی تنظیم کننده محل و قرار سوراخکاری ه.

فیکسچر نوعی گیره است ک فیکس می کنه دیگه :ws3:

مممم. جای شما بودم می دادم بیرون تست کنن ها :ws3: ارزون تره. نیم دونم ترک متر چنده تو بازار.

انقدر لغت شنیدم قاطی کردم. اخه من کلا به همه چی می گم فک:ws3: . اما خب با این توصیف فیکسچر بوده!

ترک سل واس آیندگانمون واجبه باس ساخته شه رو دستگاه. شاید دیر شاید زود اما باس ساخت.

جذاب ترین بخش کار سعی در تبدیل نیروی خمش به فشار بود. با اینکه نتیجه توجیهی نداشت اما محاسباتش جالب بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
انقدر لغت شنیدم قاطی کردم. اخه من کلا به همه چی می گم فک:ws3: . اما خب با این توصیف فیکسچر بوده!

ترک سل واس آیندگانمون واجبه باس ساخته شه رو دستگاه. شاید دیر شاید زود اما باس ساخت.

جذاب ترین بخش کار سعی در تبدیل نیروی خمش به فشار بود. با اینکه نتیجه توجیهی نداشت اما محاسباتش جالب بود.

اون ک درسته. منم همین طورم مهندس. هیچ کس تنها نیست :a030: بهتره تا حد ممکن درست استفاده کنید تا نظم اطلاعات بهتر بشه. یعنی این تجربه خودم هست.

ممممم. هدف پوله. این رو فراموش نکنید.

بله تنش خمشی داریم و باز نیروی پیچیش تنش برشی ایجاد می کنه. البته با رابطه ای ب اسم اشمید (اگر کهنه رفیقم درست همیاریم کنه) می تونید اثر برشی نیروی عمودی ک در حقیقت باعث تنش فشاری هست رو پیدا کنید.

کلا موضوع مقاومت مصالح جالبه.

جالبترین مبحث مکانیک البته کنترل هست. ک خوب، خانمان سوزه :banel_smiley_4: در عین حال

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون ک درسته. منم همین طورم مهندس. هیچ کس تنها نیست :a030: بهتره تا حد ممکن درست استفاده کنید تا نظم اطلاعات بهتر بشه. یعنی این تجربه خودم هست.

ممممم. هدف پوله. این رو فراموش نکنید.

بله تنش خمشی داریم و باز نیروی پیچیش تنش برشی ایجاد می کنه. البته با رابطه ای ب اسم اشمید (اگر کهنه رفیقم درست همیاریم کنه) می تونید اثر برشی نیروی عمودی ک در حقیقت باعث تنش فشاری هست رو پیدا کنید.

کلا موضوع مقاومت مصالح جالبه.

جالبترین مبحث مکانیک البته کنترل هست. ک خوب، خانمان سوزه :banel_smiley_4: در عین حال

اوه کنترل :icon_pf (34):

ولی بچه های ارشد طراحی کاربردی که کنترل پیشرفته دارن، میگن خیلی جالبه. گویا این کنترل پیشرفته کلا با اون کنترلی که ما تو لیسانس پاس کردیم متفاوته. یعنی در اصل کاربرد هموناست با نرم افزار (فک کنم بیشتر matlab). البته این طور که شنیدم.

لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من رشتم کنترله پایان ام نامه طراحی کترل کننده و ساخت کوادروتوره که می خام با adams اول شبیه سازی کنم دو واقع هدفم matlab & adams co-simulation هست .

یادگیری adams برای کسی که رشتش مکانیک نیس امکان داره؟ باید از کجا شروع کرد؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من رشتم کنترله پایان ام نامه طراحی کترل کننده و ساخت کوادروتوره که می خام با adams اول شبیه سازی کنم دو واقع هدفم matlab & adams co-simulation هست .

یه سر بزن به ای نوبلاگ بد نیست اموزش تخصصی داره در مورد این نرم افزار:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شرمنده بابت تاخیر .

خیلی وقته عکس گرفتم اما نشده ک بذارم

این خود نمونه است. البته سمتی که گیره داخل میله رفته :

IMG_4942.JPG

یک میله توپر فلزی داحل میله کردم تا وقتی با فیکسچر میگیرمش برای کشش له نشه.

بعد از شکست سطح مقطع نمونه ها:

IMG_4938.JPG

چون نگران لودسل های دستگاه بودم با یک دستگکاه ارزون تر کار کردم :

البته فک اون فکی نیست که استفاده کردم.

الان یادم افتاد کاش یه سری از دیتاهارو هم میذاشتم اینجا خوب میشد. (الان همراهم نیست متاسفانه)

تست خمش هم انجام دادم تری بندینگ. البته چون لبعاد نمونه یک میله استوانه تو خالی با ضخامت 0.8 میلی متر بود فعلا دیتا رو برحسب نیروی شکست گذاشتم نه فشار. یعنی فشار رو یه محاسباتی کردم براساس ممان اینرسی (انتگرال جزء جرمی در فاصله از مبدء ) اما چون مطمئن نبودم و کسی هم نبود که تایید را رد کنه محاسبات رو دست نگه داشتم.

• Like 1
لینک به دیدگاه

درود

بحثی ک ب نظرم تفاوت بین برق و مکانیک ه. تجسم و ادراک سه بعدی و رخدادهای مکانیکی ه. نرم افزار ادامز، بخش view ب تحلیل مکانیزم هایی متحرک می پردازه. پیشنیاز خاصی جز همون فیزیک مکانیک؛ لازم نیست.

در واقع اگر بتونید درک خوبی از رخدادهای فیزیکی و مکانیزم های مکانیکی داشته باشید توی مسیر خوب میتونه کمک کنه.

خوشحال میشم در حد چند پست هم ک شده از مطالب چکیده پایان نامه استفاده کنیم در این تاپیک.

اگر جایی ب مشکل خاصی خوردید،مطرح کنید؛ قطعا خرده دانشهای ما با هم مقدار زیادی میشه. البته مدتی از دانشجو بودن من گذشته و تئوری ها فراموش شده تقریبا، ولی مطمئن باشید جای درستی رو برای تبادل دانش انتخاب کردین

یا حق ./. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...
شرمنده بابت تاخیر .

خیلی وقته عکس گرفتم اما نشده ک بذارم

این خود نمونه است. البته سمتی که گیره داخل میله رفته :

یک میله توپر فلزی داحل میله کردم تا وقتی با فیکسچر میگیرمش برای کشش له نشه.

بعد از شکست سطح مقطع نمونه ها:

چون نگران لودسل های دستگاه بودم با یک دستگکاه ارزون تر کار کردم :

البته فک اون فکی نیست که استفاده کردم.

الان یادم افتاد کاش یه سری از دیتاهارو هم میذاشتم اینجا خوب میشد. (الان همراهم نیست متاسفانه)

تست خمش هم انجام دادم تری بندینگ. البته چون لبعاد نمونه یک میله استوانه تو خالی با ضخامت 0.8 میلی متر بود فعلا دیتا رو برحسب نیروی شکست گذاشتم نه فشار. یعنی فشار رو یه محاسباتی کردم براساس ممان اینرسی (انتگرال جزء جرمی در فاصله از مبدء ) اما چون مطمئن نبودم و کسی هم نبود که تایید را رد کنه محاسبات رو دست نگه داشتم.

چی شد مهندس/

نتیجه ب کجا رسید؟

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
با سلام.اگه ممکنه درمورد دو درس دینامیک گازها و توربوماشین در دوره کارشناسی یه آشنایی کلی بدید.ممنون میشم:icon_gol:

سلام بر شما

در در دینامیک گازها ، گازها و مشخصات مختلف آنها و نحوه محاسبات آنها در سرعت های مختلف و در مقاطع مختلف (همگرا، واگرا) ، بحث فشار و چگالی گاز در سرعت های مختلف بررسی میشه.اینکه اگر سرعتمون بیشتر از سرعت صوت بشه (همون ماخ بیشتر از یک) چه تغییراتی در سیستم رخ میده و غیره مورد بحث قرار میگیره.

اما در توربو ماشین تجهیزات دوار مثل پمپ ، کمپرسور، توربین از بخش هایی نظیر مانند نوع سیال، دبی، سرعت، طراحی پره ها و نحوه عملکرد مورد بررسی و بحث قرار میگیره.

• Like 2
لینک به دیدگاه
با سلام.اگه ممکنه درمورد دو درس دینامیک گازها و توربوماشین در دوره کارشناسی یه آشنایی کلی بدید.ممنون میشم:icon_gol:

سلام

تکمیل صحبت خانم زارع:

دو تا بحث عمده به نظر من داره درس دینامیک گازها. یکی جریان های تراکم پذیر (جریانهای سرعت بالا در حد ماخ. حداقل ماخ ۰/۳ باید باشه تا تراکم پذیر محسوب بشه)

یکی هم جریان پتانسیل و تابع جریان و این جور چیزا. (همونایی که تو درس مکانیک سیالات بود البته پیشرفته تر. همون ورتکس و سینک و سورس و دابلت و ...)

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام

تکمیل صحبت خانم زارع:

دو تا بحث عمده به نظر من داره درس دینامیک گازها. یکی جریان های تراکم پذیر (جریانهای سرعت بالا در حد ماخ. حداقل ماخ ۰/۳ باید باشه تا تراکم پذیر محسوب بشه)

یکی هم جریان پتانسیل و تابع جریان و این جور چیزا. (همونایی که تو درس مکانیک سیالات بود البته پیشرفته تر. همون ورتکس و سینک و سورس و دابلت و ...)

تابع پتانسیل و جریان توی دینامیک گازها؟!جریان تراکم پذیر هست

مباحث: دینامیک گازهای رقیق،نازلهای همگرا واگرا

موج های ضربه ای قائم،مایل،پرانتل مایر،خطوط جریان رایلی و فانو

در سطح پیشرفته که کلا مباحث متفاوته...سرفصلها رو اگه خواستید بگید

در توربو ماشین هم مباحث ماشینهای دوار ،پمپ کمپرسور توربین

نحوه طراحی و زوایای پره ها بهینه سازی بازده ازجمله مباحث کلیدی این درس هستند

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...