One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ قهـــــــــــوه ی تلخ عشق راشکـــــــر می ریزممن هم می زنمتو هم می زنیناگهــــــــــــــان تقــــــــــــــدیر...همه چیـــــــــز را...به هم می زند... 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ نفس هایم یکی یکی تمام می شود تصویرم در قاب ذهنت خاک فراموشی می گیرد تو نمی آیی! و من با ستاره های خاموش می مانم و رنگین کمانی که آتش می گیرد...! 3 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ باران می بارد گل می روید رنگین کمان هم زندگی جاری است! من نابینایِ طبیعتم بی تو...! 2 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ در دنیایی که همه یا گوسفندند یا گرگ ترجیح میدهم چوپان باشم همدیگر را بدرید من نی میزنم.... 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ همــــــه مـــــــــــــــــــــــــرا..................به خنده هــــــــــــــــای با صـــــــــــــــدا می شناسند.................این بالش بیچـــــــــــــــــــاره...............به گـــــــــــــــــریه هـــــــــــــــــــــای بی صدا.... 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۲ اگر نفسی در سینه است ، تو خودت میدانی برای تو نفس میکشم برای تویی که تمام وجودم هستی ، تویی که به خاطرت گذشتم از همه چیز ، بی تو جای من در اینجا نیست تمام قلبم خلاصه میشود در عشق تو ، تمام نگاهم فدا میشود در عمق چشمان تو ، بی وفا نشده ام که روزی دل بکنم از دنیای عاشقانه تو دنیایی که درونش آرامم ، تا تو باشی من نیز تنها با تو میمانم ، تا با هم برسیم به آرزوهایمان، تا نشود حسرت رویاهایمان اگر نفسی در سینه است ، تو هستی که بودنت برایم زندگی دوباره است در این لحظه و همه لحظه ها ، در اینجا و همه جا تو هستی در خاطرم ، تا چشم بر روی هم گذاشتم فهمیدم که بدجور عاشقم! چون در همان لحظه که چشمانم را بسته بودم باز هم تو را دیدم که میدرخشی برایم... میشود از نگاهت احساس کرد که تو چقدر با وفایی ، قدر دلم را میدانی ، هیچگاه تنهایم نمیگذاری، از این احساس بود که احساست کردم ، تو را دیدم و درکت کردم ، تا اینکه دلم عاشقت شد ، دلم به لرزه افتاد و دنیا ، شاهد این عشق بی پایان شد.... من همه احساستم برای تو است ، ای با احساس من ، همه وجودم مال تو است ، برای تو که تمام وجودم هستی .... بیا تا همچنان برویم ، این راه مال من و تو است ، بیا تا با هم بدویم تا برسیم به جایی که تنها من و تو باشیم ، جایی که سکوت باشد و تنها صدای نفسهایمان ... لحظه ای حس کن این رویای عاشقانه مان... 3 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ می آیی و در " وا " می شود................................می روی و در " بسته " می شود...............................................می بینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......................حتی در هم "وابستـــــــه" می شود........... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ ایــــــــــن روزهــــــــــــا هوایمـــــــ ــ ــ ـ را نــــــداری خفهـــ ــ نمی شــــوی بــــــدون مــــــ ـــ ـــ ـــن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ هنـــــــــــــــــــــر عاشقی من این بود که.......................... " بی تو " ، " با تو " بودم.....! 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ چــــه لذتـــی بــــالا تــــر از اینکـه اسمــــت قســــم راستـــِ یــکــــــ نفـــــــر باشـــد 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ کـسـی چـه مـی دانــد ؟ ! شاید روزی بیاید که حال من هم خوب شود ... هــوا خـــوب شـــود ... عــشــق خــوب شــود ... و تـــــو ... خــــوب مــن شـــوی !!! 6 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ دردناک ترین جای قصه اونجاییه که برات آرزوی خوشبختی کنه.................. 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ عشــــق مثـــل نمــــآز خوندن میمونہ ! بعد از اینکہ نیــــت کردی ؛ نـبـایــد به اطرافت نگاه کنــــی ... !!! 7 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۲ آب و هــــــــــــــــــوا ب "بهشت" خــــــــــــــوبه ....................ولی بچه هـــــــــــــــــای "جهنم" باحال ترن.......... 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ عاشــــق کسی باشی که روحشـم خبر نداشته باشــــه !!! اما خيلی شـيـريـنـه کـــه يواشکی عـــاشــــــقانــه ... نگاهش کنــــــی و توی دلــــت بــگــــی آخه لا مصب خیلـــــی دوستـت دارم... 5 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ می پوشانم دلتنگی ام رابا بستری از کلمات اما باز کسی در دلم تو را صدا میزند... 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۲ دلـ بــﮧ دلمـ " نـدادے " ... دستـ در دستمـ "همـ نگذاشتـے " پـا بــﮧ پـا "بـا مـטּ نيـامدے " تـو را بــﮧ خـدا بـرو سـر بــﮧ سـرم "نگـذار" قـولشـ را بــﮧ بيـابـاטּ داده امـ 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بی حس شده ام از درد ! از بغــض ! فقط گاهـی خـط ِ اشکی میسـوزانـد صـورتـم را...! 6 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تلخ، لبخند می زنم... لهجه ی این روزهای لبخند من تلخ است... شاید که از این نیستان عبور کنم... لهجه ام برگردد...شاید... 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ خوردم بغض را با طعم لبخندی..به تلخیِ قهوه ی 2 روز ماسیده بر تَه یک فنجان! بگرد در جیبت..ببین تکه قندی پیدا می شود که مِجازم عوض شود! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده