One gear 7070 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 قهـــــــــــوه ی تلخ عشق راشکـــــــر می ریزممن هم می زنمتو هم می زنیناگهــــــــــــــان تقــــــــــــــدیر...همه چیـــــــــز را...به هم می زند... 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 نفس هایم یکی یکی تمام می شود تصویرم در قاب ذهنت خاک فراموشی می گیرد تو نمی آیی! و من با ستاره های خاموش می مانم و رنگین کمانی که آتش می گیرد...! 3
BISEl 3641 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 باران می بارد گل می روید رنگین کمان هم زندگی جاری است! من نابینایِ طبیعتم بی تو...! 2
BISEl 3641 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 در دنیایی که همه یا گوسفندند یا گرگ ترجیح میدهم چوپان باشم همدیگر را بدرید من نی میزنم.... 2
One gear 7070 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 همــــــه مـــــــــــــــــــــــــرا..................به خنده هــــــــــــــــای با صـــــــــــــــدا می شناسند.................این بالش بیچـــــــــــــــــــاره...............به گـــــــــــــــــریه هـــــــــــــــــــــای بی صدا.... 3
mani24 29665 ارسال شده در 29 خرداد، 2013 اگر نفسی در سینه است ، تو خودت میدانی برای تو نفس میکشم برای تویی که تمام وجودم هستی ، تویی که به خاطرت گذشتم از همه چیز ، بی تو جای من در اینجا نیست تمام قلبم خلاصه میشود در عشق تو ، تمام نگاهم فدا میشود در عمق چشمان تو ، بی وفا نشده ام که روزی دل بکنم از دنیای عاشقانه تو دنیایی که درونش آرامم ، تا تو باشی من نیز تنها با تو میمانم ، تا با هم برسیم به آرزوهایمان، تا نشود حسرت رویاهایمان اگر نفسی در سینه است ، تو هستی که بودنت برایم زندگی دوباره است در این لحظه و همه لحظه ها ، در اینجا و همه جا تو هستی در خاطرم ، تا چشم بر روی هم گذاشتم فهمیدم که بدجور عاشقم! چون در همان لحظه که چشمانم را بسته بودم باز هم تو را دیدم که میدرخشی برایم... میشود از نگاهت احساس کرد که تو چقدر با وفایی ، قدر دلم را میدانی ، هیچگاه تنهایم نمیگذاری، از این احساس بود که احساست کردم ، تو را دیدم و درکت کردم ، تا اینکه دلم عاشقت شد ، دلم به لرزه افتاد و دنیا ، شاهد این عشق بی پایان شد.... من همه احساستم برای تو است ، ای با احساس من ، همه وجودم مال تو است ، برای تو که تمام وجودم هستی .... بیا تا همچنان برویم ، این راه مال من و تو است ، بیا تا با هم بدویم تا برسیم به جایی که تنها من و تو باشیم ، جایی که سکوت باشد و تنها صدای نفسهایمان ... لحظه ای حس کن این رویای عاشقانه مان... 3
One gear 7070 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 می آیی و در " وا " می شود................................می روی و در " بسته " می شود...............................................می بینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......................حتی در هم "وابستـــــــه" می شود........... 1
mani24 29665 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 ایــــــــــن روزهــــــــــــا هوایمـــــــ ــ ــ ـ را نــــــداری خفهـــ ــ نمی شــــوی بــــــدون مــــــ ـــ ـــ ـــن؟؟؟ 2
One gear 7070 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 هنـــــــــــــــــــــر عاشقی من این بود که.......................... " بی تو " ، " با تو " بودم.....! 1
mani24 29665 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 چــــه لذتـــی بــــالا تــــر از اینکـه اسمــــت قســــم راستـــِ یــکــــــ نفـــــــر باشـــد 1
mani24 29665 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 کـسـی چـه مـی دانــد ؟ ! شاید روزی بیاید که حال من هم خوب شود ... هــوا خـــوب شـــود ... عــشــق خــوب شــود ... و تـــــو ... خــــوب مــن شـــوی !!! 6
One gear 7070 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 دردناک ترین جای قصه اونجاییه که برات آرزوی خوشبختی کنه.................. 5
mani24 29665 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 عشــــق مثـــل نمــــآز خوندن میمونہ ! بعد از اینکہ نیــــت کردی ؛ نـبـایــد به اطرافت نگاه کنــــی ... !!! 7
One gear 7070 ارسال شده در 30 خرداد، 2013 آب و هــــــــــــــــــوا ب "بهشت" خــــــــــــــوبه ....................ولی بچه هـــــــــــــــــای "جهنم" باحال ترن.......... 2
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 عاشــــق کسی باشی که روحشـم خبر نداشته باشــــه !!! اما خيلی شـيـريـنـه کـــه يواشکی عـــاشــــــقانــه ... نگاهش کنــــــی و توی دلــــت بــگــــی آخه لا مصب خیلـــــی دوستـت دارم... 5
ایلین1366 5544 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 می پوشانم دلتنگی ام رابا بستری از کلمات اما باز کسی در دلم تو را صدا میزند... 5
mani24 29665 ارسال شده در 31 خرداد، 2013 دلـ بــﮧ دلمـ " نـدادے " ... دستـ در دستمـ "همـ نگذاشتـے " پـا بــﮧ پـا "بـا مـטּ نيـامدے " تـو را بــﮧ خـدا بـرو سـر بــﮧ سـرم "نگـذار" قـولشـ را بــﮧ بيـابـاטּ داده امـ 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 22 تیر، 2013 بی حس شده ام از درد ! از بغــض ! فقط گاهـی خـط ِ اشکی میسـوزانـد صـورتـم را...! 6
sam arch 55879 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 تلخ، لبخند می زنم... لهجه ی این روزهای لبخند من تلخ است... شاید که از این نیستان عبور کنم... لهجه ام برگردد...شاید... 4
sam arch 55879 ارسال شده در 16 آذر، 2013 خوردم بغض را با طعم لبخندی..به تلخیِ قهوه ی 2 روز ماسیده بر تَه یک فنجان! بگرد در جیبت..ببین تکه قندی پیدا می شود که مِجازم عوض شود! 2
ارسال های توصیه شده