* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ حالا من اگه بودم اينجور موقه ها بيشتر جوش عكسامو ميزدماوهوم مودونم حالا درس خوندي آزمون ارشد دادي سوالا چطور بود؟ آزادو دادي يا نهيكم راجع به ارشدت وتوضيح بده ما هم ياد بگيريم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من خیلی تو گوشیم عکس شخصی نداشتم؛ فقط ترم پیش موقع امتحانا که 5 صبح بیدار میشدم، درس بخونم، از قیافه داغونو خستم و کتابام عکس یادگاری میگرفتم ؛چند تا اونا بودن تو گوشیم آزمون سراسریو بهمن دادم،رتبم5000 اومد قبول نشدم،آزاد شرکت نکردم،اما امسال خوب میخونم:gnugghender: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ من خیلی تو گوشیم عکس شخصی نداشتم؛ فقط ترم پیش موقع امتحانا که 5 صبح بیدار میشدم، درس بخونم، از قیافه داغونو خستم و کتابام عکس یادگاری میگرفتم ؛چند تا اونا بودن تو گوشیم:icon_pf (34): آزمون سراسریو بهمن دادم،رتبم5000 اومد قبول نشدم،آزاد شرکت نکردم،اما امسال خوب میخونم:gnugghender: حالا اگه يكي گوشيه منو پيدا كنه ...پر عكسه خودم و دوستامه هي تصميم ميگرم ديگه نگيرم عكسارو ميريزم تو كامپيوتر دوباره يه عالمه عكس پر ميشه توش ميگن واسه مموريشم پس بذاريم ميگن فايده نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 عيب نداره يارو عكستو ميبينه شاد ميشه انقد خوشم مياد ازين عكسايه عجق وجق با دوستايه يونيم رفته بوديم عكس گرفته بوديم با چادر گل گلي سر دماغمون خال گذاشته بوديم يني فك كن يكي گوشيه منو ميدزديد اونو ميديد ايشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا امسال حسابي بتركون ديگه :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ حالا اگه يكي گوشيه منو پيدا كنه ...پر عكسه خودم و دوستامه هي تصميم ميگرم ديگه نگيرم عكسارو ميريزم تو كامپيوتر دوباره يه عالمه عكس پر ميشه توش ميگن واسه مموريشم پس بذاريم ميگن فايده نداره :5c6ipag2mnshmsf5ju3عيب نداره يارو عكستو ميبينه شاد ميشه انقد خوشم مياد ازين عكسايه عجق وجق با دوستايه يونيم رفته بوديم عكس گرفته بوديم با چادر گل گلي سر دماغمون خال گذاشته بوديم يني فك كن يكي گوشيه منو ميدزديد اونو ميديد ايشالاااااااااااااااااااااااااااااااااااا امسال حسابي بتركون ديگه :hapydancsmil: کلی دل دزده رو شاد میکردین لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سلام بوگوفتم تَرَ جواب نَدايي مَرَ شايد فَدَيي ديلَ باز اينَفَر ديگَرَ تي ناز مَره بَيه:2rqfst4: ايبچه مَره ناز بوكون :(87):تي اَ ديلَ كُري اي ميزگِره بازَ كون...:heartshape2: مَرَ لوچان نَزَن:viannen_38: ميرم تي لوچاني ره:lol: ديلَ قوربان كونم تي او سر و جانه ره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آرام آرام اَيَم شيمي خانه دور و بر چيچيني مَنِستن زنم تره بال و پر مي ديل تي وَستي ديوانَ بوسته:ha5t4lmd53df3cpu2lq مي اشك شادي افسانَ بوسته... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ سلام بوگوفتم تَرَ جواب نَدايي مَرَ شايد فَدَيي ديلَ باز اينَفَر ديگَرَ تي ناز مَره بَيه:2rqfst4: ايبچه مَره ناز بوكون :(87):تي اَ ديلَ كُري اي ميزگِره بازَ كون...:heartshape2:مَرَ لوچان نَزَن:viannen_38: ميرم تي لوچاني ره:lol: ديلَ قوربان كونم تي او سر و جانه ره:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v آرام آرام اَيَم شيمي خانه دور و بر چيچيني مَنِستن زنم تره بال و پر مي ديل تي وَستي ديوانَ بوسته:ha5t4lmd53df3cpu2lq مي اشك شادي افسانَ بوسته... سلاااام سیااااااااا سوخته، امتحانا تمام بوسته که انقد شادی؟؟؟ من حالا حالا باید پروژه فادم تابستان نارم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ سلاااام سیااااااااا سوخته، امتحانا تمام بوسته که انقد شادی؟؟؟:hapydancsmil: من حالا حالا باید پروژه فادم تابستان نارم آها كُر اَكي تومانَ بوسته 6 تا حالا تومانَ بو مي نمراتم همه بامو خوداروشكر بدك نوبو با اينكه بعضياش پائين بو ولي خوب ده مهم اَنه كي قبولَ بوستم آها بوخودا تو هميشه تابستانانم درگيري:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ايشالا زود تومانَ به تي كاران به آسانيده چي كوني خوش گذره؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بشه ها عیدتون مبالک...:hapydancsmil: التماس دعا... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ آها كُر اَكي تومانَ بوسته 6 تا حالا تومانَ بو مي نمراتم همه بامو خوداروشكر بدك نوبو با اينكه بعضياش پائين بو ولي خوب ده مهم اَنه كي قبولَ بوستمآها بوخودا تو هميشه تابستانانم درگيري:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ايشالا زود تومانَ به تي كاران به آسانيده چي كوني خوش گذره؟ خاب، به سلااااامتی، ایشالله که تابستان خوبی ببه ترا، من هیشی د، فعلا می پروژانه امرا گریفتارم راستی؛میلاد بامو گیلان ؛ نه ؟ بشه ها عیدتون مبالک...:hapydancsmil: التماس دعا... عید خودت مبااارک گلم، محتاجیم به دعا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ خاب، به سلااااامتی، ایشالله که تابستان خوبی ببه ترا، من هیشی د، فعلا می پروژانه امرا گریفتارم راستی؛میلاد بامو گیلان ؛ نه ؟ فعلا كي دوبستن دريم عروسي ره وقت خوش گذراني نريم من ننم بوگوفته بو خوايه بيه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ فعلا كي دوبستن دريم عروسي ره وقت خوش گذراني نريممن ننم بوگوفته بو خوايه بيه ؟ آخی، موبااارک ببه، ایشالله تی عروسی آره؛ بوگوفته که آموندره شمال لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ آخی، موبااارک ببه، ایشالله تی عروسی:hapydancsmil: آره؛ بوگوفته که آموندره شمال تي قربان ايشالا تي عروسي ره خودم بيم چينه چينه تومانه مرا قاسم آبادي رقص بوكونم آها راس گِ لابد هَرَ هَرَ گرده ده كاش زودتر باموبي اونه باران بگيفته بي 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ عروسی کیه:gnugghender: خواهليه من:mbj6ivxkw3ccem7bie7 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دوست جونا؛ جاتون خالیه , هوووووووووووووووووووووم ! چی شد یهو لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ :4564::4564: چه اتفاقی افتاده ؟؟!! لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ چه اتفاقی افتاده ؟؟!! نمیتونم با اسم کاربریِ قبلیم بیام تو سایت لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ نمیتونم با اسم کاربریِ قبلیم بیام تو سایت :there: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده