رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
واقعا پسره ؟ :w58: چرا اینجوریش کردی آخه، فک کردم دختره :w58: :ws3:

کدوم با زن نشسته ای این عکسو گذاشته ؟ :ws3:

گادفادر دیگه :ws37:

شوخی نکن؛ واقعا فکر کردی دختره؟؟؟؟w58.gif

اکثر با زن نشسته هااااا:ws37:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مگه پسره عکسه ؟؟:w58:

سوالهایی که پرسیدنش فقط از امید بر میاد :ws3::ws3:

شوخی نکن؛ واقعا فکر کردی دختره؟؟؟؟:w58:

اکثر با زن نشسته هااااا:ws37:

آره والا فک کردم دختره :ws3:

کدوم یکی مثلا؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اینو میشناسی؟:whistle:

d71andd8fai2t7iqi4.jpg

اگه بقيه پستارو نميخوندم ميخواستم در جوابت بگم تابلو هست كه يا خواهر زادته يا برادر زادته خيليم شبيه خودت و محمد مهديه (اصلا فكرشو نميكردم همون محمد مهدي باشه با لباس دخترونه خيلي مثل دختر بچه ها شده)!!:w58:

کلا کار ما نگهبانی دادنه

تو بالا شهر بهمون میگن پلیس بی خطر یا پلیس با کلاس و خودمون هم میگیم پلیس مشقی اسم اصلیش هم پلیس دیپلماتیک که کلا فعالیتش پست جلو سفارتخانه هاست:4564:

با لیسانس باید جلو در اجنبی ها پست بدیم:4564:

ولی 2 ماهی هست از پست در امدم و افتادم توچال:ws43:

دیکشنری آمادس تو نوبت تایید شدنه

متن قرمزو درباره خودت نوشته بودی منم تاییدش کردم:ws3:

عههههههه خوبه كه با فرنگيا سرو كار داري:w02:

الان نگهبان سياه چال هستي!:w58:

يني انقد بد اخلاقم:hanghead:

باااااباااااا افتخاااااااار:ws28:

,

اوهوم, برادرزادمه؛ لباس بچگیه منو پوشوندیمش 129fs370785.gif

هنوز اينجوريم =:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

attachment.php?attachmentid=6325&d=1314784156

ووووويييييي وويييييييييييي :4564: من اين عكسشو ميبينم دلم ميخواد قورتش بدم :w821: خيلي نازههههههههههههههههههههههههههههه :aghosh: ميخوامش :4564:دوس دارم بچلونمش :mbj6ivxkw3ccem7bie7

• Like 1
لینک به دیدگاه
ووووويييييي وويييييييييييي :4564: من اين عكسشو ميبينم دلم ميخواد قورتش بدم :w821: خيلي نازههههههههههههههههههههههههههههه :aghosh: ميخوامش :4564:دوس دارم بچلونمش :mbj6ivxkw3ccem7bie7

چرا من نمی تونم عکسه رو ببینم :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

آره والا فک کردم دختره :ws3:

کدوم یکی مثلا؟ :banel_smiley_4:

129fs370785.gif

خب یه زمانی نوترون ..... مدیر سابق تالار معماری, ابراهیم

اگه بقيه پستارو نميخوندم ميخواستم در جوابت بگم تابلو هست كه يا خواهر زادته يا برادر زادته خيليم شبيه خودت و محمد مهديه (اصلا فكرشو نميكردم همون محمد مهدي باشه با لباس دخترونه خيلي مثل دختر بچه ها شده)!!:w58:

هنوز اينجوريم =:w58:

جدییی!!! اینقد شبیه دخترااااست :ws28:

اما به نظر من تابلوئه که پسره؛ روسری سرش کردیم که موهای کوتاش معلوم نباشه129fs370785.gif

لباس منه هااا؛ اینقد دوسش دارم129fs370785.gif

لینک به دیدگاه
چرا من نمی تونم عکسه رو ببینم :icon_pf (34):

تو پروف ونوسم هست عكس محمد مهدي برادر زادش چيه يه مدرك ديگه رو كرد نميتوني ببيني :ws43:

129fs370785.gif

جدییی!!! اینقد شبیه دخترااااست :ws28:

اما به نظر من تابلوئه که پسره؛ روسری سرش کردیم که موهای کوتاش معلوم نباشه129fs370785.gif

لباس منه هااا؛ اینقد دوسش دارم129fs370785.gif

آره والا:w58: خود محمد مهدي شبيه دخترا نيست ولي لباس دخترونه كاملا عوضش كرده!:girl_yes2:

آخيييي منم لباس نوزاديامو دارم:babygirl: صولتيه خيلي دوجش دارم سرهمي صورتي :heartshape2:با ازين لباس نوزادياي سفيد كلا هم داره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاسباب بازياي كوچيكيامم خيلي هست تو انبارين همه عروسكام اينا :mbj6ivxkw3ccem7bie7

چشم بصیرت نداری :ws3:

خروس نيت نداره :(50):

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
این ونوس دوباره عمه شده

نمیخواد شیرینی بده ه ه ه ه

وگرنه این دختره :ws3:

باشه ؛این دختر :ws3:

آره والا:w58: خود محمد مهدي شبيه دخترا نيست ولي لباس دخترونه كاملا عوضش كرده!:girl_yes2:

آخيييي منم لباس نوزاديامو دارم:babygirl: صولتيه خيلي دوجش دارم سرهمي صورتي :heartshape2:با ازين لباس نوزادياي سفيد كلا هم داره :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vاسباب بازياي كوچيكيامم خيلي هست تو انبارين همه عروسكام اينا :mbj6ivxkw3ccem7bie7

منم عروسکامو دارم؛ اما اکثرا دیگه معلول شدن :persiana__hahaha:

چه ذوقی میکنن

پسر مردم رو دختر کردن :banel_smiley_4:

همین که تورو گذاشتیم سرکار خودش کُلّیه :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
باشه ؛این دختر :ws3:

منم عروسکامو دارم؛ اما اکثرا دیگه معلول شدن :persiana__hahaha:

همین که تورو گذاشتیم سرکار خودش کُلّیه :banel_smiley_4:

من كلا بچه ي شروري بودم عروسكام تا قبل از دوران دبستانم پودر شدن هيچ نشوني ازشون پيدا نيست:icon_pf (34): غير دو سه تا ولي بقيه از پيش دبستاني به بعد سالمن همشون:ws3:

چرا اون وقت :w58:

ژنتيك ميگه زن موجود پيشرفته تري هست از لحاظ تكاملي نسبت به مرد مردا يك كروموزوم x ناقص به نام y با ژنوم هاي پائينتر نسبت به خانوما دارن در صورتي كه خانوما دو xx كامل هستن با تعداد ژنوم بالاتر كه نشون دهنده پيشترفته تر بودن و تكامل يافته تر بودنه در ضمن بالاتر بودن ضريب هوشي زن ها نسبت به مردها ثابت شده دليل ديگر زيبايي در ظاهر و رفتار و كردار بانوان است حالا من اگه مرد بودم با شنيدن اينا آرزو ميكردم زن باشم:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خروس نيت نداره :(50):

مرغ نیت چطور؟ :ws3:

ژنتيك ميگه زن موجود پيشرفته تري هست از لحاظ تكاملي نسبت به مرد مردا يك كروموزوم x ناقص به نام y با ژنوم هاي پائينتر نسبت به خانوما دارن در صورتي كه خانوما دو xx كامل هستن با تعداد ژنوم بالاتر كه نشون دهنده پيشترفته تر بودن و تكامل يافته تر بودنه در ضمن بالاتر بودن ضريب هوشي زن ها نسبت به مردها ثابت شده دليل ديگر زيبايي در ظاهر و رفتار و كردار بانوان است حالا من اگه مرد بودم با شنيدن اينا آرزو ميكردم زن باشم:w02:

قویترین افراد جهان : مرد

تمام کاشفان دنیا که زندگی بشر رو متحول کرد : مرد ( زن ها انگشت شمارند )

خوشتیپ ترین و زیبا ترین افراد جهان : مرد

مرد

مرد

مرد

.

.

.

چی میگی ؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مرغ نیت چطور؟ :ws3:

قویترین افراد جهان : مرد

تمام کاشفان دنیا که زندگی بشر رو متحول کرد : مرد ( زن ها انگشت شمارند )

خوشتیپ ترین و زیبا ترین افراد جهان : مرد

مرد

مرد

مرد

.

.

.

چی میگی ؟ :ws3:

آره راس ميگي در طول تاريخ مرد به غير از چند دهه اخير ولي چرا الان اونجوري نيست و اونموقه اونجوري بود؟:ws52:

دليل : موجوداتي به نام مرد فقط به دليل داشتن قدرت جسماني زنان را در اندروني محبوس كرده بودند و خودشان تاخت و تاز ميكردند كلا مردا در طول تاريخ مانع پيشرفت خانوما بودن:vahidrk: كه شكر خدا الان در چند دهه اخير در ايران و يك يا دو صده اخير در غرب چه بسا زنان در كنكور و المپياد و ... بالترند

خانوم ...خانوم...خانوم...خانوم....خانوم....خانوم....خانوم....

تو چي ميگي؟:w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره راس ميگي در طول تاريخ مرد به غير از چند دهه اخير ولي چرا الان اونجوري نيست و اونموقه اونجوري بود؟:ws52:

دليل : موجوداتي به نام مرد فقط به دليل داشتن قدرت جسماني زنان را در اندروني محبوس كرده بودند و خودشان تاخت و تاز ميكردند كلا مردا در طول تاريخ مانع پيشرفت خانوما بودن:vahidrk: كه شكر خدا الان در چند دهه اخير در ايران و يك يا دو صده اخير در غرب چه بسا زنان در كنكور و المپياد و ... بالترند

خانوم ...خانوم...خانوم...خانوم....خانوم....خانوم....خانوم....

تو چي ميگي؟:w02:

تو همین چند دهه اخیر ..... برو همه اختراعات و مقاله ها و ... رو تو مجلات معتبر ببین ، ببین چند تا خانم و چنتاشون آقاست :banel_smiley_4:

تو کلاس ها دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی یا حتی همون کارشناسی ببین چنتا خانم وجود داره ....:banel_smiley_4:

یه آشپزیتون خوب بود که اونم سامان گلریز زد رو دستتون :w02:

حالا چی میگی؟ :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...