RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مقصر نیستی دیگه سربازی نرفتیچال کرد یعنی پیچوندن و کارو باسه خود آسون کردن اینم یه اصطلاح میلادی بود سربازی نرفتی نمیدونی اصطلاحاتش چیه مینا تو کار تور نیست مخ طرف هدف میگیره و چیزی براش نمیزاره این متن قرمز رنگو من تایید میکنم برو آباجی بای بای:Ghelyon: خانداداش يه ديكشنري بنويس مارو خلاص كن متن قرمز رو درباره خودت تاييد ميكني يا درباره من؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما هستيم...چيطوري؟ :w963: بهترم گلم مقصر نیستی دیگه سربازی نرفتیچال کرد یعنی پیچوندن و کارو باسه خود آسون کردن اینم یه اصطلاح میلادی بود سربازی نرفتی نمیدونی اصطلاحاتش چیه حالا یه سربازی رفتیااااا لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برو بچ شمالی پروفم رو ببینید 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهترم گلم حالا یه سربازی رفتیااااا 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ میلاد سربازی نگهبانی و اینا داره یا مث کارهای اداریه و از صب تا ظهره؟ کلا کار ما نگهبانی دادنه تو بالا شهر بهمون میگن پلیس بی خطر یا پلیس با کلاس و خودمون هم میگیم پلیس مشقی اسم اصلیش هم پلیس دیپلماتیک که کلا فعالیتش پست جلو سفارتخانه هاست با لیسانس باید جلو در اجنبی ها پست بدیم ولی 2 ماهی هست از پست در امدم و افتادم تو چال خانداداش يه ديكشنري بنويس مارو خلاص كن متن قرمز رو درباره خودت تاييد ميكني يا درباره من؟ دیکشنری آمادس تو نوبت تایید شدنه متن قرمزو درباره خودت نوشته بودی منم تاییدش کردم بهترم گلم حالا یه سربازی رفتیااااا پ ن پ کم کاری نیست تو نوبه خودش الان من افتخار گیلانم اینو میشناسی؟ ته چهرش معلومه رشتیه خودتی خواهرته برادرزادته خواهرزادته دختر خاله دختر عمو دختر عمه دختر دایی . . . احتمالا یکی از اینا میشه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پ ن پ کم کاری نیست تو نوبه خودش الان من افتخار گیلانم ته چهرش معلومه رشتیه خودتی خواهرته برادرزادته خواهرزادته دختر خاله دختر عمو دختر عمه دختر دایی . . . احتمالا یکی از اینا میشه باااااباااااا افتخاااااااار , اوهوم, برادرزادمه؛ لباس بچگیه منو پوشوندیمش لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینو میشناسی؟ آخی چه توپوله صورتش، به چی داره اینجوری نگا میکنه ؟ کلا کار ما نگهبانی دادنه تو بالا شهر بهمون میگن پلیس بی خطر یا پلیس با کلاس و خودمون هم میگیم پلیس مشقی اسم اصلیش هم پلیس دیپلماتیک که کلا فعالیتش پست جلو سفارتخانه هاست با لیسانس باید جلو در اجنبی ها پست بدیم ولی 2 ماهی هست از پست در امدم و افتادم تو چال ای بابا شوق لیسانس هم نگاهبانی داره؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آخی چه توپوله صورتش، به چی داره اینجوری نگا میکنه ؟ نه باابااا, توپول نیست که ؛ ما کوچیکیامون خیلییی توپول بودیم عادت به اینجور لباااسااا نداره, هی میخواست در بیارتش؛ بعد ما هی صداش میکردیم تا ازش عکس بگیریم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه باابااا, توپول نیست که ؛ ما کوچیکیامون خیلییی توپول بودیمعادت به اینجور لباااسااا نداره, هی میخواست در بیارتش؛ بعد ما هی صداش میکردیم تا ازش عکس بگیریم به این میگی توپول نیست؟ دیگه شما کوچیکیاتون چجوری بودین 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به این میگی توپول نیست؟ دیگه شما کوچیکیاتون چجوری بودین اینقده ناز بودیم؛ آواتار نو مبااارکه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نه باابااا, توپول نیست که ؛ ما کوچیکیامون خیلییی توپول بودیمعادت به اینجور لباااسااا نداره, هی میخواست در بیارتش؛ بعد ما هی صداش میکردیم تا ازش عکس بگیریم به چه جور لباس ها پس عادت داره پا برهنه پریدم وسط بحث 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به چه جور لباس ها پس عادت داره پا برهنه پریدم وسط بحث باابااا؛پسره هاااا؛ اینجوری لبااااسااا که دامن داره و... خوشش نمیاد خو دیگه نبینم پابرهنه بیای وسطاااااا؛ اصلا تو اینجا چیکااار میکنیییی لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اینقده ناز بودیم؛ آواتار نو مبااارکه اوهوم مث کوچیکیای من ، عکسش تو انجمن هست یادته اونجا گفته بودم پسرمه ؟ خیلیا وقعا باور کرده بودن پسرمه میرسی میرسی، خوشکیله؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوهوم مث کوچیکیای من ، عکسش تو انجمن هست یادته اونجا گفته بودم پسرمه ؟ خیلیا وقعا باور کرده بودن پسرمه میرسی میرسی، خوشکیله؟ آره یادمه، جالبه؛ هرکی بازنشسته میشه همچین عکسی میزارههههه حالاا کی هست ؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باابااا؛پسره هاااا؛ اینجوری لبااااسااا که دامن داره و... خوشش نمیاد خو دیگه نبینم پابرهنه بیای وسطاااااا؛ اصلا تو اینجا چیکااار میکنیییی مگه پسره عکسه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مگه پسره عکسه ؟؟ منظورت اینه که عکسه پسره؟ آره خو؛ برادرزادمه ؛ محمد مهدی؛ پسره دیگه؛ لباس بچگیه منو تنش کردم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منظورت اینه که عکسه پسره؟ آره خو؛ برادرزادمه ؛ محمد مهدی؛ پسره دیگه؛ لباس بچگیه منو تنش کردم :w58::w58::w58::w58: پسره جان خودم این دختره برو به بار چک کن ببین پسره یا دختر شاید بیمارستان بهتون اشتباه گفته این پسره ه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باابااا؛پسره هاااا؛ اینجوری لبااااسااا که دامن داره و... خوشش نمیاد خو واقعا پسره ؟ چرا اینجوریش کردی آخه، فک کردم دختره آره یادمه، جالبه؛ هرکی بازنشسته میشه همچین عکسی میزارههههه حالاا کی هست ؟ کدوم با زن نشسته ای این عکسو گذاشته ؟ گادفادر دیگه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۱ :w58::w58::w58::w58: پسره جان خودم این دختره برو به بار چک کن ببین پسره یا دختر شاید بیمارستان بهتون اشتباه گفته این پسره ه جان خودت قسم خوردیاااااا اینم یه عکس دیگش: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده