RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر همگي؟ نه دیگه، حرفتو زدی؛ لازم نکرده درستش کنی این سمیرا و میلاد و امین و مینا کوشن ؟ چه خفر از مهندسان؟ یه مدت نبودی،اونور خوب بود؟؟؟؟ ما هستيم...چيطوري؟ :w963: سمیرا داره رو یه تک سلولی جدید کار میکنه میلاد داره یه هواپیمای جاسوسی برای دفاع از میهن میسازه امین داره ربات میسازه بره ماه مینا نمیدونم داره چیکار میکنه اونجایم نمیرفتم که یبار شب عیدی رفتم فقط تك سلوليا همشون لوسن ! چونكه يكي يدونه هستن من باهاشون هيچ كاري ندارم :1111: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درود بر همگي؟ ما هستيم...چيطوري؟ :w963: تك سلوليا همشون لوسن ! چونكه يكي يدونه هستن من باهاشون هيچ كاري ندارم :1111: سلام ؟ دلت میاد ؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام ؟ دلت میاد ؟ راستشو بخواي نه وقتي براشون غذا ميذاري تو پليت پر از آگار بعد ميذاريشون تو انكوباتور هفته ديگه مياي ميبيني تپل شدن يه لذتي بهت دست ميده كه نگو البته جوون ميده بعدش روشون آنتي بيوگرام انجام بدي همشون نابود شن:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امروز ماسوله::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد قشنگه این ماسوله کسی خبر نداره ساوه تا ماسوله چقد راهه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهرام:vahidrk: تو صبح امضات یه چی دیگه بود صبح تو یونی دیدم اومد یه چی جالب بگم حال نداشتم وارد انجمن بشم گفتم شب میگم که امضاتو عوض کردی 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستشو بخواي نه وقتي براشون غذا ميذاري تو پليت پر از آگار بعد ميذاريشون تو انكوباتور هفته ديگه مياي ميبيني تپل شدن يه لذتي بهت دست ميده كه نگو البته جوون ميده بعدش روشون آنتي بيوگرام انجام بدي همشون نابود شن:gnugghender: شیطونه میگه کلی چیزای عمرانی بگم هیچی متوجه نشه ها ظالم، قاتل، میدونستم آخرش میخوای بکشیشون انقد خسته ام م م حقته ------------------------------- من چرا اعصاب ندارم امشب؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چقد قشنگه این ماسوله کسی خبر نداره ساوه تا ماسوله چقد راهه گيلان همه مناطق گردشگريش قشنگه اين تازه معموليش بود از رشت خودمون تا ماسوله 1 ساعت و نيم بعد از رشت ما تا ساوه شما 4 ساعت ...با اينور اونور ميشه 6 -7 ساعت راه امروز خيلي خوش گذشت هوا عالي ...چاي...در كنار خونواده :w36: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بهرام:vahidrk: تو صبح امضات یه چی دیگه بود صبح تو یونی دیدم اومد یه چی جالب بگم حال نداشتم وارد انجمن بشم گفتم شب میگم که امضاتو عوض کردی آره این بود : یکی بهم یاد بده چجوری با نیروی ذهن میشه اشیا رو تکون داد چی میخواستی بگی؟ بلدی؟ زود بگو ----------------------------------------------------- سمیرا عکسات خیلی قشنگه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شیطونه میگه کلی چیزای عمرانی بگم هیچی متوجه نشه ها :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ظالم، قاتل، میدونستم آخرش میخوای بکشیشون ------------------------------- من چرا اعصاب ندارم امشب؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب بوگو لااقل بگيم 2 كلمه از داشمون ياد گرفتيم عمران و ساخت و پاخت ببين همه چيز روي اين كره ي خاكي خاكستريه هيچ چيز مطلق نيست نه سياهي كامل و سفيدي كامل ...نميشه من همش بهشون غذا بدم بذارمشون تو انكوباتور نازشون كنم تپل شن كه :there:... گاهي هم ميكشمشون تا پررو نشن بيان سراغ آدما :ubhuekdv133q83a7yy7 من از وقتي به دنيا اومدم چيزي به نام نرو نداشتم هميشه بي اعصاب بودم روز به روزم بدتر ميشم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره این بود : یکی بهم یاد بده چجوری با نیروی ذهن میشه اشیا رو تکون داد چی میخواستی بگی؟ بلدی؟ زود بگو ----------------------------------------------------- سمیرا عکسات خیلی قشنگه یادم رفت چی میخواستم بگم :icon_pf (34): انقد خوابم میاد مخم هنگه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیرا عکسات خیلی قشنگه قابل نداره تازه چون يه دفعه يي پيش اومد رفتيم ماسوله دوربينمو نبرده بودم با گوشيم اينارو گرفتم ببشخيد اگه زياد كيفيت نداره 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوب بوگو لااقل بگيم 2 كلمه از داشمون ياد گرفتيم عمران و ساخت و پاخت ببين همه چيز روي اين كره ي خاكي خاكستريه هيچ چيز مطلق نيست نه سياهي كامل و سفيدي كامل ...نميشه من همش بهشون غذا بدم بذارمشون تو انكوباتور نازشون كنم تپل شن كه :there:... گاهي هم ميكشمشون تا پررو نشن بيان سراغ آدما :ubhuekdv133q83a7yy7 من از وقتي به دنيا اومدم چيزي به نام نرو نداشتم هميشه بي اعصاب بودم روز به روزم بدتر ميشم برو تو تالار عمران کلی اصطلاح عمرانی گذاشتیم باشه بزن بکش اصن دیدی چه بوی شکوفه ای میاد تو شمال؟ دلم براش تنگولید 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ یادم رفت چی میخواستم بگم :icon_pf (34): انقد خوابم میاد مخم هنگه :icon_pf (34): ای بابا، جون امید فک کن یادت بیاد، خیلی واسم مهمه این موضوع قابل ندارهتازه چون يه دفعه يي پيش اومد رفتيم ماسوله دوربينمو نبرده بودم با گوشيم اينارو گرفتم ببشخيد اگه زياد كيفيت نداره خوب شد دوربینتو نبردی آبجی، اون سایز عکساش خیلی بالا میشد با این سرعت نت من لود نمیشد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ برو تو تالار عمران کلی اصطلاح عمرانی گذاشتیم باشه بزن بکش اصن دیدی چه بوی شکوفه ای میاد تو شمال؟ دلم براش تنگولید باشه فرصت شد ميرم حتما اوهوم امروز صب رفتم خيابون خريد داشتم يهو ديدم يه بوي خوبي مياد نگا كردم ديدم از بغل ديوار خونه ي يكي يه عالمه گل ياس زده بيرون :mbj6ivxkw3ccem7bie7 ولي همه ي قشنگياي شمال يه طرف رشت با اينكه طبيعت نداره همش ساختمونه ولي يه چيز ديگست:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e :1cwpe6q6upfmgganbmpدنيا يني رشت:1cwpe6q6upfmgganbmp:2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq ما ديگه برويم فعلا بدرود:wavesmile: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای بابا، جون امید فک کن یادت بیاد، خیلی واسم مهمه این موضوع خوب شد دوربینتو نبردی آبجی، اون سایز عکساش خیلی بالا میشد با این سرعت نت من لود نمیشد عهههه خب پس خداروشكر كه نبردم مسبب خير شدم ...:shad: بعد تازه با اون دوربين عكس كه ميگيرم تو انجمن حسين آپ نميشه ميگه حجمش زياده 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ چون دیگه کمتر میشه چال کرد : چون دیگه کمتر میشه دفن کرد خو یعنی چی:JC_thinking: مقصر نیستی دیگه سربازی نرفتی چال کرد یعنی پیچوندن و کارو باسه خود آسون کردن اینم یه اصطلاح میلادی بود میدونم محرمانست و نمیتونی اینجا بگی ولی از مادیگه مخفی نکن که آره والا، معلوم نیست کجا تور پهن کرده سلام جانم بله دیدم سربازی نرفتی نمیدونی اصطلاحاتش چیه مینا تو کار تور نیست مخ طرف هدف میگیره و چیزی براش نمیزاره خوب بوگو لااقل بگيم 2 كلمه از داشمون ياد گرفتيم عمران و ساخت و پاخت ببين همه چيز روي اين كره ي خاكي خاكستريه هيچ چيز مطلق نيست نه سياهي كامل و سفيدي كامل ...نميشه من همش بهشون غذا بدم بذارمشون تو انكوباتور نازشون كنم تپل شن كه :there:... گاهي هم ميكشمشون تا پررو نشن بيان سراغ آدما :ubhuekdv133q83a7yy7 من از وقتي به دنيا اومدم چيزي به نام نرو نداشتم هميشه بي اعصاب بودم روز به روزم بدتر ميشم این متن قرمز رنگو من تایید میکنم باشه فرصت شد ميرم حتما اوهوم امروز صب رفتم خيابون خريد داشتم يهو ديدم يه بوي خوبي مياد نگا كردم ديدم از بغل ديوار خونه ي يكي يه عالمه گل ياس زده بيرون :mbj6ivxkw3ccem7bie7 ولي همه ي قشنگياي شمال يه طرف رشت با اينكه طبيعت نداره همش ساختمونه ولي يه چيز ديگست:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e :1cwpe6q6upfmgganbmpدنيا يني رشت:1cwpe6q6upfmgganbmp:2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq ما ديگه برويم فعلا بدرود:wavesmile: برو آباجی بای بای 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مقصر نیستی دیگه سربازی نرفتیچال کرد یعنی پیچوندن و کارو باسه خود آسون کردن اینم یه اصطلاح میلادی بود سربازی نرفتی نمیدونی اصطلاحاتش چیه مینا تو کار تور نیست مخ طرف هدف میگیره و چیزی براش نمیزاره این متن قرمز رنگو من تایید میکنم برو آباجی بای بای:Ghelyon: میلاد سربازی نگهبانی و اینا داره یا مث کارهای اداریه و از صب تا ظهره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده