pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ برو بچ کمتر از 12 ساعت دیگه برا 8 روز خونه مجردی دارم و تک و تنهام 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چیه هیچی... رفت سربازي بازم اين دست بزنش رو ترك نداد ونوس تو بگو چيكارش كنيم ما دو نفریم؛اون یه نفر؛زورش به ما نمیرسه که برو بچ کمتر از 12 ساعت دیگه برا 8 روز خونه مجردی دارم و تک و تنهام یعنی 8 روووووز تنها بوووودی؟!!! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هیچی... ما دو نفریم؛اون یه نفر؛زورش به ما نمیرسه که یعنی 8 روووووز تنها بوووودی؟!!! نه از ساعت 12 ظهر شرو میشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ نه از ساعت 12 ظهر شرو میشه الان خوشحالی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هیچی... ما دو نفریم؛اون یه نفر؛زورش به ما نمیرسه که یعنی 8 روووووز تنها بوووودی؟!!! چيه گوله خاخوري؟ چرا سنگ با پات جا به جا ميكني چيزي شده بلاميسر؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ الان خوشحالی؟ نه کجا خوشحالی داره تنها بودن یه دوست دخمل هم نداریم بیاد یه هفته پیشمون بمونه هم گشنه نمونیم هم تنها 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چيه گوله خاخوري؟ چرا سنگ با پات جا به جا ميكني چيزي شده بلاميسر؟ هیشی... نه کجا خوشحالی داره تنها بودن یه دوست دخمل هم نداریم بیاد یه هفته پیشمون بمونه هم گشنه نمونیم هم تنها لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ جیگریییییی، هستیم فعلا، با تعطیلات درگیریمممم یو تو، راستی بقیه رو بیخی دوتایی بریم بیرون؟ فدایی داری درگیرم با این اجباری کوفتی عید مرخصی ندادن بهم چيه يني الان حرف بدي زدم مگه ! رفت سربازي بازم اين دست بزنش رو ترك نداد ونوس تو بگو چيكارش كنيم :w768: چیه چی شده چرا ناراحتی نکنه مرغارو جا نکردی 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تنها شدم خونه مجردی هست هر کی خواست 3 طبقه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ چیه چی شده چرا ناراحتی نکنه مرغارو جا نکردی هیشی؛ دو تا از مرغام گم شدن تنها شدم خونه مجردی هست هر کی خواست 3 طبقه ببین میتونی جنبه تنها بودن رو داشته باشی تو شهرتون مسافر نمیاد؟ بده بهشون ؛پول در بیار لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هیشی؛ دو تا از مرغام گم شدن ببین میتونی جنبه تنها بودن رو داشته باشی تو شهرتون مسافر نمیاد؟ بده بهشون ؛پول در بیار میاد تا دلت بخواد اما قصدم یه دیسکو پارتیه که راه بندازم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ اینم مینا در سال جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ میاد تا دلت بخواد اما قصدم یه دیسکو پارتیه که راه بندازم :vahidrk: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ هیشی؛ دو تا از مرغام گم شدن ببین میتونی جنبه تنها بودن رو داشته باشی تو شهرتون مسافر نمیاد؟ بده بهشون ؛پول در بیار ونوسی یه چیزیت هست نبینم غمتو و از این حرفا کاری باری داری بگو امین انجام میده 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ ونوسی یه چیزیت هست نبینم غمتو و از این حرفا کاری باری داری بگو امین انجام میده همین امین مشکوکه ؛فکر کنم مرغارو این امین خورده لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ همین امین مشکوکه ؛فکر کنم مرغارو این امین خورده جاتون خالی فردا جوجه کباب دارم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ تنها شدم خونه مجردی هست هر کی خواست 3 طبقه زنگ بزن برو بکس بریزن خونت، پسرای شقی و بچه های بهار هیشی؛ دو تا از مرغام گم شدن ببین میتونی جنبه تنها بودن رو داشته باشی تو شهرتون مسافر نمیاد؟ بده بهشون ؛پول در بیار عههههه، یهنی کار کی میتونه باشه؟ (سوت بلبلی) میاد تا دلت بخواد اما قصدم یه دیسکو پارتیه که راه بندازم همشو که نمیشه پارتی گرفت، ونوس راس میگه چنتا مسافر گروگان بگیر یکم بخندیم اینم مینا در سال جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مینا یکم زشت تره، دیییییییییییییی: ونوسی یه چیزیت هست نبینم غمتو و از این حرفا کاری باری داری بگو امین انجام میده خواستگار اومده واسش جهاز نداره آق داداش، دی: همین امین مشکوکه ؛فکر کنم مرغارو این امین خورده ها، کی؟ من؟؟؟؟؟ جاتون خالی فردا جوجه کباب دارم به نظرت از رشت تا ساوه خیلی راهه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده