RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ وجدانت رو بیار من امپولش بزنم نه ديگه فعلا از روشهاي تهاجمي استفاده نكنم بهتره به قول بعضيا ياواش ياواش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ [FLASH=width=200 heigh=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] آهاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:1238: دس دس دس دس دس دس :62izy85: شلههههههههههههههههههههههههههههههه ماشالا ماشالاااااااا كي اينو قشنگش كرده مست و ملنگش كرده :(87): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ نه ديگه فعلا از روشهاي تهاجمي استفاده نكنم بهتره به قول بعضيا ياواش ياواش کی میگه یاواش یاواش 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ کی میگه یاواش یاواش هموطنان خونگرم آذري زبان منظورم بود لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ مهمترین تصمیمای من اینه نت کمتر بیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3جدی دنبال کارای انتقالیم باشمکمتر حرف بزنملاغر کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اين موردو به شدت موافقم خيلي خوب اومدي من داشتم همين كارو ميكردما ولي اونور مدير شدم ديگه... اين يكي موردو اگه تونستي من خودم بالشخصه يه چك سفيد امضا بهت اهدا ميكنم (ازونجايي كه خودمم جديدا زياد حرف ميزنم و قادر به ترك اين عادت نيستم) ميناااااااااااا ميخواي استخون آب كني ؟!خو خوبي كه ديگه ميخواي خلال دندون شي مگه؟:w58: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ اين موردو به شدت موافقم خيلي خوب اومدي من داشتم همين كارو ميكردما ولي اونور مدير شدم ديگه... اين يكي موردو اگه تونستي من خودم بالشخصه يه چك سفيد امضا بهت اهدا ميكنم (ازونجايي كه خودمم جديدا زياد حرف ميزنم و قادر به ترك اين عادت نيستم) ميناااااااااااا ميخواي استخون آب كني ؟!خو خوبي كه ديگه ميخواي خلال دندون شي مگه؟:w58: میناااا چی میگه؛ میخواد لاغر کنه منم میخوام نت رو کم کنم :hapydancsmil: یه ماه دیگه میخوام دیگه خیلی خیلی نت رو کم کنم و برا ارشد بخونم و برم سر کار :hapydancsmil: فقط موندم مدیریتم 3 ماهه شه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ میناااا چی میگه؛ میخواد لاغر کنه منم میخوام نت رو کم کنم :hapydancsmil: یه ماه دیگه میخوام دیگه خیلی خیلی نت رو کم کنم و برا ارشد بخونم و برم سر کار :hapydancsmil: فقط موندم مدیریتم 3 ماهه شه من نميدونم ميخواد استخون آب كنه آفرين يه مدتي بود بچه ها ميرفتن ناراحت ميشدم اما الان وقتي ميگن ميخوايم بريم خوشحال ميشم واقعا اين نت آدمو از زندگي ميندازه (البته چون بچه ها با ناراحتي ميرن آدم ناراحت ميشه ولي اينجوري كم كردن نت و اينكه به نفع بچه ها هست آدمو بيشتر خوشحال ميكنه) توام كه عين من داري زود بازنشسته ميكني خودتو منم فك كنم از خرداد تا مهر ماه فقط اينجا مدير بودم ... فعلا اونور هستم و چون ميخوام نت رو كم كنم مجبورم از اينور بزنم يني كمتر نوانديشان ميام ديگه ياواش ياواش همگيمون باس ترك نت كنيم بزرگ شديم من موقه كنكورم رسيده سال ديگه كنكور دارم ونوسم كه وقت شوهر كردن و كار و ارشد و ايناست خانداداشم باس بره سر كار ديگه امينو باس برفستيم سربازي مينا رو باس شوهر بديم بهرامم باس بره كچل شه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۱ من نميدونم ميخواد استخون آب كنهآفرين يه مدتي بود بچه ها ميرفتن ناراحت ميشدم اما الان وقتي ميگن ميخوايم بريم خوشحال ميشم واقعا اين نت آدمو از زندگي ميندازه (البته چون بچه ها با ناراحتي ميرن آدم ناراحت ميشه ولي اينجوري كم كردن نت و اينكه به نفع بچه ها هست آدمو بيشتر خوشحال ميكنه) توام كه عين من داري زود بازنشسته ميكني خودتو منم فك كنم از خرداد تا مهر ماه فقط اينجا مدير بودم ... فعلا اونور هستم و چون ميخوام نت رو كم كنم مجبورم از اينور بزنم يني كمتر نوانديشان ميام ديگه ياواش ياواش همگيمون باس ترك نت كنيم بزرگ شديم من موقه كنكورم رسيده سال ديگه كنكور دارم ونوسم كه وقت شوهر كردن و كار و ارشد و ايناست خانداداشم باس بره سر كار ديگه امينو باس برفستيم سربازي مينا رو باس شوهر بديم بهرامم باس بره كچل شه بله بله ،موافخم؛ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سلام خوبین؟ سال نوی همگی هپی ببخشید نت ندارم جواب پیامای پروفایلتونو ندادم فعلا هرچند فک کنم فقط تبریک عیده بچه ها یه میتینگ بزاریم؟ دلم میخواد برم آسایشگاه سالمندان کسی میتونه هماهنگ کنه بریم؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سلامخوبین؟ سال نوی همگی هپی ببخشید نت ندارم جواب پیامای پروفایلتونو ندادم فعلا هرچند فک کنم فقط تبریک عیده بچه ها یه میتینگ بزاریم؟ دلم میخواد برم آسایشگاه سالمندان کسی میتونه هماهنگ کنه بریم؟ لینک های من چی شد لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ لینک های من چی شد امید به جون خودم سرعتم خیلییییییییییییی پایینه، برو تو همون سایته که لینک دادم سرچ کن ببین میابیشون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ امید به جون خودم سرعتم خیلییییییییییییی پایینه، برو تو همون سایته که لینک دادم سرچ کن ببین میابیشون ممممممممممممممممنون :hapydancsmil: سرعتتت رو بخورم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ یبار تصمیم نگیری نت نیای مهمترین تصمیمای من اینه نت کمتر بیام :5c6ipag2mnshmsf5ju3جدی دنبال کارای انتقالیم باشمکمتر حرف بزنملاغر کنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مممنون مهم ترین تصمیم من تو سال جدید اینه که همچنان مجرد بمونم :hapydancsmil: تصميم دارم به وجدانم شربت اكسپكترانت كدئين دار بدم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ بهههههههههههه و بق بق داش میلاد گل و بلبل، چیطورییییییی؟ 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ بهههههههههههه و بق بق داش میلاد گل و بلبل، چیطورییییییی؟ فدایی داری جیگر ما که کم و کان توپ تکونمون نمیده شما چطوری؟ خوش بودی بهتری 3 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ راستی داش یادم میرفت سال نو رو به همه گیلانی های عزیز بصورت پسا پس تبریک و از این حرفا دیگه 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ فدایی داری جیگر ما که کم و کان توپ تکونمون نمیده شما چطوری؟ خوش بودی بهتری جیگریییییی، هستیم فعلا، با تعطیلات درگیریمممم راستی داش یادم میرفت سال نو رو به همه گیلانی های عزیز بصورت پسا پس تبریک و از این حرفا دیگه یو تو، راستی بقیه رو بیخی دوتایی بریم بیرون؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۱ :vahidrk: چيه يني الان حرف بدي زدم مگه ! رفت سربازي بازم اين دست بزنش رو ترك نداد ونوس تو بگو چيكارش كنيم بزن مطرب که امشب دلبرم مستانه میرقصد بت افسونگرم لب بر لب پیمانه می رقصد بده ساقی شراب آتشین سرخی که امشب دلبرم ...................... :w768: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده