Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اِ خوب بايد از ***** رد شه ديگه مصاحبه داريم براي اينكه عضو خونواده بشه اول بايد گوزينه بشه! الان جواب ميدم خو چيه مگه:1111: دانشجوي ترم 6:ws3: بچه رشتم تشت 20:w02: با اجازه بزرگترام نخير آها بلتم:hapydancsmil: براي دنبال كردن ماده شايدم بهانه اي براي عمل زيبايي باشه براي پز دادن جلو ماده ها دقيق نيدونم معمار نيستم كه ميكروبيولوژم ولي سقفشو با ليفه خرما مزين ميكردن احتمالا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ثروت ینی چی قصد امزواج نداری؟ بابا زودتر برید سر خونه زندگیتون منم زن بگیرم دیگه، تا شماهارو سر و سامون ندم که نمیتونم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ینی چی قصد امزواج نداری؟ :vahidrk: بابا زودتر برید سر خونه زندگیتون منم زن بگیرم دیگه، تا شماهارو سر و سامون ندم که نمیتونم بيشين باو اول بايد داداش بزرگت زن بگيره بعد:vahidrk: چه خبرته عجله داري همين كارارو ميكني هيشكي بهت زن نميده ديگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اخر من ميدونم رو دستمون ميموني كپك ميزني 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ شی مورین شيمي جانه دوعا كو نيم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ بيشين باو اول بايد داداش بزرگت زن بگيره بعد:vahidrk: چه خبرته عجله داري همين كارارو ميكني هيشكي بهت زن نميده ديگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اخر من ميدونم رو دستمون ميموني كپك ميزني داداش بزرگم کیه باو؟ من که از همه بزرگترم شماهارو شوهر بدم ، میلاد و امینم زنشون بدم، بعدش خودم ، گرچه میدونم دیگه اون موقع پیر شدم به پام میمونه ینی؟ دیگه رو حرفم بزنی تو ترشی میندازمتا 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر شما درود بر راپانزل فراری شما فکر کنم یه مدت نبودین شيمي جانه دوعا كو نيم این که گفتی یعنی چه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ داداش بزرگم کیه باو؟ من که از همه بزرگترم :vahidrk: شماهارو شوهر بدم ، میلاد و امینم زنشون بدم، بعدش خودم ، گرچه میدونم دیگه اون موقع پیر شدم به پام میمونه ینی؟ دیگه رو حرفم بزنی تو ترشی میندازمتا نخير خانداداش ميلاد از همه بزرگتر بود :vahidrk: بستگي به خودت داره ديگه دادا اذيتش كني عمرنياته پتاسيم به پات بمونه جونه من رو حرفت حرف حرف حرف حرف :hapydancsmil: فردا بريم كوزه بخريم با سركه:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ درود بر راپانزل فراری شما فکر کنم یه مدت نبودین این که گفتی یعنی چه آره فراريمون دادن ما هميشه از بي مرامي فراري هستيم مهم اينه كه الان اينجام :hapydancsmil: اول بوگو اون كه تو وگفتي يني چه تا من بت بگم اين كه من گفتم يني چه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 871384]نخير خانداداش ميلاد از همه بزرگتر بود :vahidrk:بستگي به خودت داره ديگه دادا اذيتش كني عمرنياته پتاسيم به پات بمونه جونه من رو حرفت حرف حرف حرف حرف :hapydancsmil: فردا بريم كوزه بخريم با سركه:hapydancsmil: باشه ، بریم کوزه و سرکه بخریم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ آره فراريمون دادن ما هميشه از بي مرامي فراري هستيم مهم اينه كه الان اينجام :hapydancsmil: اول بوگو اون كه تو وگفتي يني چه تا من بت بگم اين كه من گفتم يني چه خوش اومدی دیگه نری شی مونی = چکارا میکنی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ خوش اومدی دیگه نری شی مونی = چکارا میکنی مرسي باشه ديه نميرم همداني بود؟ حدس زدم همين معني رو بدهمنم گفتم شيمي جانه دوعا كونيم يني: دعا به جانه شما ميكنيم واي سيلام بلاميسر چطولي؟ اي دخمله بد دس تو مماخت موكوني اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: 1 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تا اينجا من و تمامي زاكان از آشنايي با شومان بسي خوشوختيم:hapydancsmil:خوب كم خوابم كه هستي مثل خودم اين دفه صدام كن بيايم شبا با هم بگپيم بريم سراغ دور دومه سوالات : دانشجوي ترمه چندي؟ بچه كدوم شهر گيلان هستي؟ كدوم شهر يوني ميري؟ چند سالته؟ قصد ازمواج نداري؟ گيلكي بلدي بگپي؟ چرا همسترها وقتي بلوغ ميشن مماخشون بزرگ ميشه؟!!! در صدر اسلام معماري به چه صورتي مرسوم بوده؟ اين آواتارت دختر كوچولويه داره چيرو نگا ميكنه؟ علم بهتر است يا ثروت؟ خب ديگه حجمه سوالا زياد ميشه گفتم مراعات حالتو بكنم كم بپرسم ما هو خوشوقتیم بوخودا.... من همیشه هستم....بیو بگپیم.... وولا ما به همه ی اینا باید پاسخ بدهیم....؟؟؟ 1....ترم 5 میباشیم 2....بشه ی یکی از شهرهای گیلون میباشیم... 3....رشت 4....21 فک موکنم... 5.... 6....نه ولی استعدادش رو دارم بوخودا.... 7...چون به سن بلوغ میرسن 8...به اون صورت 9....نیمیدونم وولا... 10...ما از جفتش راضی میبباشیم ای بابا ...تموم شد؟ تازه گرم شده بودمااااااااااااااااا..... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ ما هو خوشوقتیم بوخودا....من همیشه هستم....بیو بگپیم.... وولا ما به همه ی اینا باید پاسخ بدهیم....؟؟؟ 1....ترم 5 میباشیم 2....بشه ی یکی از شهرهای گیلون میباشیم... 3....رشت 4....21 فک موکنم... 5.... 6....نه ولی استعدادش رو دارم بوخودا.... 7...چون به سن بلوغ میرسن 8...به اون صورت 9....نیمیدونم وولا... 10...ما از جفتش راضی میبباشیم ای بابا ...تموم شد؟ تازه گرم شده بودمااااااااااااااااا..... تقلب كه نكردي از رو من هان؟:icon_razz: خودمم باهات گوزينه دادم فك نكني در حقت ظلم شده چون دختره خوبي بودي برات يه طومار سوال تهيه ميكنم همه رو بجوابي استعدادت در صندلي داغ خيلي خوبه حتما شركت كن :hapydancsmil: رو گيلكيتم كار كن كم نياري از همين لحظه شوما به عنوان دختر جديد اين خانواده محسوب ميشي (هر چند خونواده ما الان پراكنده شدن ديگه) يه دختر داريم شاه نداره صورتي داره ماه نداره از خشملي تا نداره دس دس دس دس:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ تقلب كه نكردي از رو من هان؟:icon_razz: خودمم باهات گوزينه دادم فك نكني در حقت ظلم شدهچون دختره خوبي بودي برات يه طومار سوال تهيه ميكنم همه رو بجوابي استعدادت در صندلي داغ خيلي خوبه حتما شركت كن :hapydancsmil: رو گيلكيتم كار كن كم نياري از همين لحظه شوما به عنوان دختر جديد اين خانواده محسوب ميشي (هر چند خونواده ما الان پراكنده شدن ديگه) يه دختر داريم شاه نداره صورتي داره ماه نداره از خشملي تا نداره دس دس دس دس:hapydancsmil: تخلب؟....نه نه ما دختر خوبی نیستیم تجدید نظر بفرمایید عمرا...میخوای جیز شم؟ ما کم نمی آوریم.... دختر خونواده ؟ دس دس... 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ واي سيلام بلاميسر چطولي؟ اي دخمله بد دس تو مماخت موكوني اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: سلام...خوبم...نه بابا از سر بیکاری بود... گفتم یه صوبتی کرده باشم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ منم حس تورو دارم دقیقا منم حال تو رو دارم تو این روزا که می دونی منم مثل خودت تنهام منم خستم از این دوری منم با این همه رفتن نمیدونم چرا اینجام نمیدونم کجا رفتی کجا رویاتو گم کردم که این شد حالو روز من کدوم فردا رو می دیدی که تقدیر من غربت شدو تقدیر تو رفتن تو که رفتی تو هجوم خاطره هر شب بی تو شکستم مثل قلبم پای این خاطره ها یه عمره نشستم تو این خونه به یاد تو دارم سر میکنم با حس تنهایی نمیدونم تموم شب چرا حس میکنم هر لحظه اینجایی چه می دونی از حالم از این حالی که من از فکر تو دارم از این بغضی که یه عمره عذابشو روی دوشت نمیزارم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: شما را چه است؟ حالمان دگرگون شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده