سـارا 20071 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 دعوا نیستنه ما نداشتیم اومدیم خونه خالم اینا گاز دارن عه پس چیه ...هر چی هست جالبه ادامه بدین ما هم داریممممممم معلوم نیست تو این مملکت چه خبره !! 2
سـارا 20071 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 بااشه اما احساس میکنم متوجه شدم؛مطمئن نیستم... آره ما گاز دارم؛ شعلش هم تا آخره ؛ دارم یخ میکنم نمره جهان اسلام و معماری معاصر اومدا منم دارم یخ می زنم راست میگیییییی؟؟ جهان اسلام که نداشتم.امتحان معاصرو خوب دادم اما نمیدونم ترجممو قبول می کنه یا نه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 چیو فهمیدی همون که تو میگی دیگه؛) بهرام غیبش زد :)) خجالت نمیکشی از نت خونه خالت اینا میای؟ نت مفت و... منم دارم یخ می زنم راست میگیییییی؟؟ جهان اسلام که نداشتم.امتحان معاصرو خوب دادم اما نمیدونم ترجممو قبول می کنه یا نه به من داد 19.5
Artaria 13629 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 میفهمی نه من خنگم دعوا رو بزارین کنار فعلا گاز دارین شما؟؟ کلی شایعه درست کردن، رفتیم شلنگ خریدیم واسه کولرمون ، آخر گاز همه قطع شد غیر از ما بااشه اما احساس میکنم متوجه شدم؛مطمئن نیستم... آره ما گاز دارم؛ شعلش هم تا آخره ؛ دارم یخ میکنم نمره جهان اسلام و معماری معاصر اومدا بگو حالا ببینم چی متوجه شدی 1
سـارا 20071 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 به من داد 19.5 من نمی تونم کارنامه رو ببینم چون شهریه رو ندادممممممممم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 نه من خنگم کلی شایعه درست کردن، رفتیم شلنگ خریدیم واسه کولرمون ، آخر گاز همه قطع شد غیر از ما بگو حالا ببینم چی متوجه شدی :whistle::whistle: من نمی تونم کارنامه رو ببینم :icon_pf (34): چون شهریه رو ندادممممممممم من امروز بردم فیش رو دادم, سارا؛ این ترم دو تا درس عمومی رو باید برم رسالت؛ طرح رو سعدی؛ مدیریت رو مهمان گرفتیم واسه جهاد دانشگاهی؛ یونیه ما ارائه نمیشه؛
VINA 31339 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 :whistle::whistle: من امروز بردم فیش رو دادم, سارا؛ این ترم دو تا درس عمومی رو باید برم رسالت؛ طرح رو سعدی؛ مدیریت رو مهمان گرفتیم واسه جهاد دانشگاهی؛ یونیه ما ارائه نمیشه؛ چرا سوت میزنی بگو ما هم بدونیم 1
سـارا 20071 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 من امروز بردم فیش رو دادم, سارا؛ این ترم دو تا درس عمومی رو باید برم رسالت؛ طرح رو سعدی؛ مدیریت رو مهمان گرفتیم واسه جهاد دانشگاهی؛ یونیه ما ارائه نمیشه؛ من نمی دم حالا حال ها...خیلی راضیم ازشون تند تند هم پول بریزیم تو جیبشون منو بگو ترم قبل 8 صبح انقلاب رو پا شدم رفتم رسالت، ولی امتحانش روز قبل تحویل تحلیل بود واسه همین مجبور شدیم حذفش کنیم من و مهرناز وااا چه جالب با کی برداشتین؟؟ خود مهردوست؟؟ 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 من نمی دم حالا حال ها...خیلی راضیم ازشون تند تند هم پول بریزیم تو جیبشون منو بگو ترم قبل 8 صبح انقلاب رو پا شدم رفتم رسالت، ولی امتحانش روز قبل تحویل تحلیل بود واسه همین مجبور شدیم حذفش کنیم من و مهرناز وااا چه جالب با کی برداشتین؟؟ خود مهردوست؟؟ جهاد رو میگی؟ نه ؛ اونجا رو رزرو کردیم اگه اینجا بهمون ندادن بریم یونی جهاد؛ جهاد با یل در میانه:icon_pf (34):
سـارا 20071 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 جهاد رو میگی؟ نه ؛ اونجا رو رزرو کردیم اگه اینجا بهمون ندادن بریم یونی جهاد؛ جهاد با یل در میانه:icon_pf (34): من نمی دونستم مدیریت رو این ترم برنداشتی....برنامه ریزی دانشگاه رو می بینی توروخودا؟؟؟ خو اگه می دونستین این ترم ارائه نمی شه ، ترم قبل برمیداشتین دیگه اینهمه دردسر نمی کشیدین...گذاشتن الان گفتن ارائه نمی شه؟ آخی یه شونه هم براش بخرین 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ من نمی دونستم مدیریت رو این ترم برنداشتی....برنامه ریزی دانشگاه رو می بینی توروخودا؟؟؟ خو اگه می دونستین این ترم ارائه نمی شه ، ترم قبل برمیداشتین دیگه اینهمه دردسر نمی کشیدین...گذاشتن الان گفتن ارائه نمی شه؟ آخی یه شونه هم براش بخرین آره, الان 15 نفریم که برنداشتیم؛ یونی امروز اینقدر شلوخ بود؛ همه مشکل داشتن من و عاطفه میریم جهاد؛ یونیه سابقمه؛ دوسش میدارم, اوکی یه شونه هم میگیریم براش
Artaria 13629 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 چیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ هیچی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 هییییییییییییییییییییی روزگار هیییییییییییییییییییییییییی لوله گااااااز [/color][/color][/b]هیچی مطمئنی؟
VINA 31339 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2012 هیییییییییییییییییییییییییی لوله گااااااز مطمئنی؟ ما که خونه خالمون گرمه:hapydancsmil:
ارسالهای توصیه شده