RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2012 نمی دونم :sigh::sigh: سلام سلاااام من هستم؛ خوبین ؟ چه خبرا ؟:hapydancsmil: درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil: چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟ منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee: 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil: چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟ منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee: خوبم؛تو خوبی؟ سلامتی؛ خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛ تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 خوبم؛تو خوبی؟ سلامتی؛ خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛ تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk: عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفت بهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امينم كه تو پروفش خوابه همش نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم عضو طلایی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفتبهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امينم كه تو پروفش خوابه همش نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟ آره مودونم رفته موتينگ تو نرفتي باهاشون؟ ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz: هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 آره مودونم رفته موتينگ تو نرفتي باهاشون؟ ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz: هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم, ولی فرموشیده چرا آخه دختر؟ خبریه؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم, ولی فرموشیده چرا آخه دختر؟ خبریه؟ عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه نه بابا شمام كه همش منتظر خبرينهر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه نه بابا شمام كه همش منتظر خبرينهر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه چرا بهش میگی رییس کچل ها؟ موافخم
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2012 چرا بهش میگی رییس کچل ها؟ موافخم ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon: تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon:تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 خوبم خوبی؟ مرسي بد نيستيم ميگذره بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28: حق دارن برن اينجا جاي موندن نيست فقط يه چيزه كه جلوي آدمو واسه رفتن ميگيره ... زلزله بود یا انفجار یا پیشواز چهارشنبه سوری؟ توهم فانتزي نبود؟
pesare irani 41807 ارسال شده در 1 خرداد، 2012 این پست 7980 هستش :hapydancsmil: رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1
ارسالهای توصیه شده