Artaria 13629 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 اِ خوب بايد از ***** رد شه ديگه مصاحبه داريم براي اينكه عضو خونواده بشه اول بايد گوزينه بشه! الان جواب ميدم خو چيه مگه:1111: دانشجوي ترم 6:ws3: بچه رشتم تشت 20:w02: با اجازه بزرگترام نخير آها بلتم:hapydancsmil: براي دنبال كردن ماده شايدم بهانه اي براي عمل زيبايي باشه براي پز دادن جلو ماده ها دقيق نيدونم معمار نيستم كه ميكروبيولوژم ولي سقفشو با ليفه خرما مزين ميكردن احتمالا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ثروت ینی چی قصد امزواج نداری؟ بابا زودتر برید سر خونه زندگیتون منم زن بگیرم دیگه، تا شماهارو سر و سامون ندم که نمیتونم 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 ینی چی قصد امزواج نداری؟ :vahidrk: بابا زودتر برید سر خونه زندگیتون منم زن بگیرم دیگه، تا شماهارو سر و سامون ندم که نمیتونم بيشين باو اول بايد داداش بزرگت زن بگيره بعد:vahidrk: چه خبرته عجله داري همين كارارو ميكني هيشكي بهت زن نميده ديگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اخر من ميدونم رو دستمون ميموني كپك ميزني 1
Artaria 13629 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 بيشين باو اول بايد داداش بزرگت زن بگيره بعد:vahidrk: چه خبرته عجله داري همين كارارو ميكني هيشكي بهت زن نميده ديگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3اخر من ميدونم رو دستمون ميموني كپك ميزني داداش بزرگم کیه باو؟ من که از همه بزرگترم شماهارو شوهر بدم ، میلاد و امینم زنشون بدم، بعدش خودم ، گرچه میدونم دیگه اون موقع پیر شدم به پام میمونه ینی؟ دیگه رو حرفم بزنی تو ترشی میندازمتا 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 درود بر شما درود بر راپانزل فراری شما فکر کنم یه مدت نبودین شيمي جانه دوعا كو نيم این که گفتی یعنی چه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 داداش بزرگم کیه باو؟ من که از همه بزرگترم :vahidrk: شماهارو شوهر بدم ، میلاد و امینم زنشون بدم، بعدش خودم ، گرچه میدونم دیگه اون موقع پیر شدم به پام میمونه ینی؟ دیگه رو حرفم بزنی تو ترشی میندازمتا نخير خانداداش ميلاد از همه بزرگتر بود :vahidrk: بستگي به خودت داره ديگه دادا اذيتش كني عمرنياته پتاسيم به پات بمونه جونه من رو حرفت حرف حرف حرف حرف :hapydancsmil: فردا بريم كوزه بخريم با سركه:hapydancsmil: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 درود بر راپانزل فراری شما فکر کنم یه مدت نبودین این که گفتی یعنی چه آره فراريمون دادن ما هميشه از بي مرامي فراري هستيم مهم اينه كه الان اينجام :hapydancsmil: اول بوگو اون كه تو وگفتي يني چه تا من بت بگم اين كه من گفتم يني چه 1
Artaria 13629 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 #222222] 871384]نخير خانداداش ميلاد از همه بزرگتر بود :vahidrk:بستگي به خودت داره ديگه دادا اذيتش كني عمرنياته پتاسيم به پات بمونه جونه من رو حرفت حرف حرف حرف حرف :hapydancsmil: فردا بريم كوزه بخريم با سركه:hapydancsmil: باشه ، بریم کوزه و سرکه بخریم 1
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 آره فراريمون دادن ما هميشه از بي مرامي فراري هستيم مهم اينه كه الان اينجام :hapydancsmil: اول بوگو اون كه تو وگفتي يني چه تا من بت بگم اين كه من گفتم يني چه خوش اومدی دیگه نری شی مونی = چکارا میکنی 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 خوش اومدی دیگه نری شی مونی = چکارا میکنی مرسي باشه ديه نميرم همداني بود؟ حدس زدم همين معني رو بدهمنم گفتم شيمي جانه دوعا كونيم يني: دعا به جانه شما ميكنيم واي سيلام بلاميسر چطولي؟ اي دخمله بد دس تو مماخت موكوني اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: 1
mahdieh1991 53 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 تا اينجا من و تمامي زاكان از آشنايي با شومان بسي خوشوختيم:hapydancsmil:خوب كم خوابم كه هستي مثل خودم اين دفه صدام كن بيايم شبا با هم بگپيم بريم سراغ دور دومه سوالات : دانشجوي ترمه چندي؟ بچه كدوم شهر گيلان هستي؟ كدوم شهر يوني ميري؟ چند سالته؟ قصد ازمواج نداري؟ گيلكي بلدي بگپي؟ چرا همسترها وقتي بلوغ ميشن مماخشون بزرگ ميشه؟!!! در صدر اسلام معماري به چه صورتي مرسوم بوده؟ اين آواتارت دختر كوچولويه داره چيرو نگا ميكنه؟ علم بهتر است يا ثروت؟ خب ديگه حجمه سوالا زياد ميشه گفتم مراعات حالتو بكنم كم بپرسم ما هو خوشوقتیم بوخودا.... من همیشه هستم....بیو بگپیم.... وولا ما به همه ی اینا باید پاسخ بدهیم....؟؟؟ 1....ترم 5 میباشیم 2....بشه ی یکی از شهرهای گیلون میباشیم... 3....رشت 4....21 فک موکنم... 5.... 6....نه ولی استعدادش رو دارم بوخودا.... 7...چون به سن بلوغ میرسن 8...به اون صورت 9....نیمیدونم وولا... 10...ما از جفتش راضی میبباشیم ای بابا ...تموم شد؟ تازه گرم شده بودمااااااااااااااااا..... 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 ما هو خوشوقتیم بوخودا....من همیشه هستم....بیو بگپیم.... وولا ما به همه ی اینا باید پاسخ بدهیم....؟؟؟ 1....ترم 5 میباشیم 2....بشه ی یکی از شهرهای گیلون میباشیم... 3....رشت 4....21 فک موکنم... 5.... 6....نه ولی استعدادش رو دارم بوخودا.... 7...چون به سن بلوغ میرسن 8...به اون صورت 9....نیمیدونم وولا... 10...ما از جفتش راضی میبباشیم ای بابا ...تموم شد؟ تازه گرم شده بودمااااااااااااااااا..... تقلب كه نكردي از رو من هان؟:icon_razz: خودمم باهات گوزينه دادم فك نكني در حقت ظلم شده چون دختره خوبي بودي برات يه طومار سوال تهيه ميكنم همه رو بجوابي استعدادت در صندلي داغ خيلي خوبه حتما شركت كن :hapydancsmil: رو گيلكيتم كار كن كم نياري از همين لحظه شوما به عنوان دختر جديد اين خانواده محسوب ميشي (هر چند خونواده ما الان پراكنده شدن ديگه) يه دختر داريم شاه نداره صورتي داره ماه نداره از خشملي تا نداره دس دس دس دس:hapydancsmil: 2
mahdieh1991 53 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 تقلب كه نكردي از رو من هان؟:icon_razz: خودمم باهات گوزينه دادم فك نكني در حقت ظلم شدهچون دختره خوبي بودي برات يه طومار سوال تهيه ميكنم همه رو بجوابي استعدادت در صندلي داغ خيلي خوبه حتما شركت كن :hapydancsmil: رو گيلكيتم كار كن كم نياري از همين لحظه شوما به عنوان دختر جديد اين خانواده محسوب ميشي (هر چند خونواده ما الان پراكنده شدن ديگه) يه دختر داريم شاه نداره صورتي داره ماه نداره از خشملي تا نداره دس دس دس دس:hapydancsmil: تخلب؟....نه نه ما دختر خوبی نیستیم تجدید نظر بفرمایید عمرا...میخوای جیز شم؟ ما کم نمی آوریم.... دختر خونواده ؟ دس دس... 2
island1991 416 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 واي سيلام بلاميسر چطولي؟ اي دخمله بد دس تو مماخت موكوني اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: سلام...خوبم...نه بابا از سر بیکاری بود... گفتم یه صوبتی کرده باشم... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 منم حس تورو دارم دقیقا منم حال تو رو دارم تو این روزا که می دونی منم مثل خودت تنهام منم خستم از این دوری منم با این همه رفتن نمیدونم چرا اینجام نمیدونم کجا رفتی کجا رویاتو گم کردم که این شد حالو روز من کدوم فردا رو می دیدی که تقدیر من غربت شدو تقدیر تو رفتن تو که رفتی تو هجوم خاطره هر شب بی تو شکستم مثل قلبم پای این خاطره ها یه عمره نشستم تو این خونه به یاد تو دارم سر میکنم با حس تنهایی نمیدونم تموم شب چرا حس میکنم هر لحظه اینجایی چه می دونی از حالم از این حالی که من از فکر تو دارم از این بغضی که یه عمره عذابشو روی دوشت نمیزارم 1
Artaria 13629 ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 اينيكي رو نگا واااااااااي حالم بد شد: شما را چه است؟ حالمان دگرگون شد 2
ارسالهای توصیه شده