Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبید سلام، چرا ما شدیم جن و تو بسم الله. دو دیقه تو انجمن بند نمیشیاااااا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ ساعت 1:12 ، اینجا گیلان است، سمیرا خارج از انجمن رویت شد سمیرا میدونم الان میبینی اینو، هرچی تو دلت بهم بگی خودتی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ سلام، چرا ما شدیم جن و تو بسم الله. دو دیقه تو انجمن بند نمیشیاااااا چی کنم کارا زیاده 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 861188]چی کنم کارا زیاده سلام برسون 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ داره برف میاااااااد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ داره برف میاااااااد :hapydancsmil: اینجایم داره میاد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ اینجایم داره میاد :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ این برف چرا اینجوریه ؟ چرا انقدر خشکه ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ این برف چرا اینجوریه ؟ چرا انقدر خشکه ؟ :icon_razz: چونکه یهو برف اومد؛ قبلش بارون نبود؛ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ چونکه یهو برف اومد؛ قبلش بارون نبود؛ اااااوووووفففف دید مهندسیت کشته منو لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ اااااوووووفففف دید مهندسیت کشته منو ما اینیم دیگه لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خوش به حالتون(عقده ای شدیم بس که برف ندیدیم!) 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]سلام برسون به کی هی منم غروبی رفتم مطهری کلی بیاده روی زیر برف یه ایس بکم خوردم خیلی حال داد الانم با داداشم رفتم بیرون زیر برففففففففففففففف ، خیابونا خلوت کلی حال داد :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ خوش به حالتون(عقده ای شدیم بس که برف ندیدیم!) بقول راننده تاکسی ما عادت کردیم هر 5 شنبه برف بیاد 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ به کی به همون پسره که اسمشو گفتی دیه ... آها آقای کارا 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۰ به همون پسره که اسمشو گفتی دیه ... آها آقای کارا الان شبه خون به مغزم نمیرسه کی رو میگی اسمشو بگوقبلش بگو قصد ازدواج داره با نه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ الان شبه خون به مغزم نمیرسه کی رو میگی اسمشو بگوقبلش بگو قصد ازدواج داره با نه تو هم که همه حرفات به ازدواج ختم میشه همیشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده