رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
چراااااااااا :icon_pf (34): پر شده بوددددد؟؟؟؟ :icon_pf (34):

من هم طرح 5 هم نهایی با شفیعی دارمممممم :4564:

با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛

من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟:hanghead:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛

من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟:hanghead:

نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شدicon_pf%20(34).gif

کاراموزی منم با کامیابم hapydancsmil.gif

اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده :ws3:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شد:icon_pf (34):

کاراموزی منم با کامیابم :hapydancsmil:

اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده :ws3:

یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟hapydancsmil.gif

من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz:

وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟:hapydancsmil:

من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz:

وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34):

راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بودw58.gif

هیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...icon_pf%20(34).gifواسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده icon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بود:w58:

هیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...:icon_pf (34):واسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده :icon_pf (34):

من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!!:w58:

آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil:

لینک به دیدگاه
من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!!:w58:

آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil:

عزیزم من 8 صبح دقیقا سایتو باز کردم، کاروزری مهردوست یدونه ظرفیت داشت، طرحشم چند نفر فقط w58.gif انگار از قبل پر شده باشه وگرنه من سر ساعت 8 تو سایت بودم icon_razz.gif

این ترم کامیاب یکی از استادای طرحمون بود دیگه...نظرات خوبی می ده کلا دیدش خوبه :w16:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
خوبم ...:hanghead:

نمیدوم...نمیونم درس بخونم اینجا تلپ شدم

راستی اونورا لرزید؟

منم کلی کار دارم؛ باید برم انجام بدم؛ باید نقشه بکشم و..

آره ,میگن لرزید ؛ اما من که حالیم نشد (2244).gif

سلام به بروبچ شمال :a030:

سلام بر تو ای پسر همدانی (279).gif

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...