* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ چراااااااااا :icon_pf (34): پر شده بوددددد؟؟؟؟ :icon_pf (34):من هم طرح 5 هم نهایی با شفیعی دارمممممم با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛ من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟ لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ با شفیعیه؛ بچه ها میگن بر نداریم تا تو حذف و اضافه با یه استاد دیگه برداریم؛ من نهایی و کارورزی با کامیاب برداشتم, خوبه ؟؟؟ نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شد کاراموزی منم با کامیابم اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ نهایی رو می خواستم با مهردوست بردارم که هردوتاش با شفیعی نباشه اما زود پر شد:icon_pf (34):کاراموزی منم با کامیابم :hapydancsmil: اما طرح 5 بیشتر جورابچی کرکسیون می کنه واسه همین یکم ترسم کم شده یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟ من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz: وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی کامیاب خوبه ؟؟؟؟:hapydancsmil: من که هنوز طرح 5 برداشتم؛3 تا ظرفیت داره شفیعی ؛خیلی دوست دارم باهاش بردارم اما چه کنیم که دوستان میگویند نه:icon_razz: وای این ترم 2 تا درس رو با دکتر داری:icon_pf (34): راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بود هیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...واسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ راستش برنامه من این بود که طرح 5 با شفیعی باشم ، نهایی و کاآموزی با مهردوست! اما تا بیام ثبت نهایی کنم، جفتش واسه مهردوست پر شده بودهیچی زنگ زدم خانوم مهرزاد اونم کارآموزی و با کامیاب اضافه کرد! اما طرح 5 مهردوست هم دیگه اضافه نشد ما هم شفیعی موندیم...:icon_pf (34):واسه طرح 5 زیاد نگران نیستم اما می گن سر پایان نامه گیر می ده :icon_pf (34): من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!! آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ من فقط موندم کی بچه ها اومدن و انتخاب واحد کردن...این کلاسا پر شد!!!! آخه من 9.5 بیدار شدم؛آروم آروم ؛ با خیال راحت؛ اومدم نت ,فکر کردم حالا حالا ها پر نمیشه، وقتی دیدم پر شد شوکه شدم؛اون لحظه هیچی نبود نه کارورزی نه نهایی!!! فقط طرح 5 دکتر بود؛ زنگیدم مهرزاد گفت کامیاب رو اضافه کردن؛ بچه ها میگن کامیاب از همشون بهتره:hapydancsmil: عزیزم من 8 صبح دقیقا سایتو باز کردم، کاروزری مهردوست یدونه ظرفیت داشت، طرحشم چند نفر فقط انگار از قبل پر شده باشه وگرنه من سر ساعت 8 تو سایت بودم این ترم کامیاب یکی از استادای طرحمون بود دیگه...نظرات خوبی می ده کلا دیدش خوبه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خوشمم میاد هر دو هستید ولی هیچکی اینجا نی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خوشمم میاد هر دو هستید ولی هیچکی اینجا نی اما من هستمااااا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ اما من هستمااااا:hapydancsmil: سلام...چطوری؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام...چطوری؟ سلام ؛ خوبم، تو خوبی؟ چه خبرا ؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام ؛ خوبم، تو خوبی؟ چه خبرا ؟ خوبم ... نمیدوم...نمیونم درس بخونم اینجا تلپ شدم راستی اونورا لرزید؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ خوبم ...نمیدوم...نمیونم درس بخونم اینجا تلپ شدم راستی اونورا لرزید؟ منم کلی کار دارم؛ باید برم انجام بدم؛ باید نقشه بکشم و.. آره ,میگن لرزید ؛ اما من که حالیم نشد سلام به بروبچ شمال سلام بر تو ای پسر همدانی لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بر تو ای پسر همدانی سلام خوبی دختر شمالی حال احوال چطوره ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ سلام خوبی دختر شمالی حال احوال چطوره ؟ خوبم میسسسییییی؛ حال و احوال هم خوبه، میگذرونه؛ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خوبم میسسسییییی؛ حال و احوال هم خوبه، میگذرونه؛ خداروشکر چه خفرااا لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ تمامه بوست ؟؟؟:hapydancsmil: چرا نایی تاپیک معماریان ؟؟؟هاااان ؟:vahidrk: :4564: نتــــــانم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ خسته نباشم ، خیلی کار کردم امشب 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ :4564: نتــــــانم چرا نتانی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده